CostinR6 Postat Aprilie 22, 2014 Share Postat Aprilie 22, 2014 Mai sunt zeci de topicuri pe aici deschise pe aceeasi tema. Intai arunca un ochi la motocicletele care se incadreaza la A2, vezi care iti face cu ochiul, apoi intreaba aici ce si cum. Cu totii am fost in locul tau, dar putina munca si din partea ta nu strica. Succes cu examenul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi91 Postat Aprilie 22, 2014 Share Postat Aprilie 22, 2014 Kawasaki ER-5 - consum bun, fiabil, usor de intretinut, foarte bun de oras....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floryu20 Postat Aprilie 22, 2014 Share Postat Aprilie 22, 2014 Honda CB 500 , am fost exact in aceeasi situatie ca si tine si nu regret nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calfi Postat Aprilie 22, 2014 Share Postat Aprilie 22, 2014 Salutare la toti ! Incep acest topic pentru ca nu stiu ce motocicleta sa imi cumpar , am avut mai demult un SV650 , l-am dat am stat cam 2 ani fara motocicleta si acum am ceva banuti mai exact un buget de 2500 euro si as vrea ceva mai sportiv . Am citit pe forum ceva pareri dar nu prea m-am lamurit astept raspunsurile voastre care sper sa ma "lumineze" Numai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAN!AC Postat Aprilie 22, 2014 Share Postat Aprilie 22, 2014 mai sportiv?...cât de „mai sportiv”?...de 600 de 1000...ai ce alege în plaja asta de bănuți...ai honde și gixere la discreție sau yamaha...găsești și sport-touring pentru drumuri ceva mai lungi...depinde de tine și de stilul tău...încalecă mai multe până să te hotărăști la una..vezi poziție în șa, cum ajungi cu picioarele jos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Aprilie 22, 2014 Share Postat Aprilie 22, 2014 Salutare, Uita-te in primul rand dupa modelul care iti place, dupa ce l-ai gasit, testeaza-l (sa vezi cat de confortabil iti este, cat de greu este in comparatie cu fizicul tau s.a.m.d.)! Daca te simti bine pe el, mergi la un mecanic si cu asta basta. Daca tu nu stii ce model vrei, ceilalti colegi vrei sa ghiceasca? Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calfi Postat Aprilie 22, 2014 Share Postat Aprilie 22, 2014 Mai sportiv gen 600 si as vrea supersport , acum stiu ca in general am de ales intre RR , R6 , GSXR , ZX6R cam astea ar fi . Acum m-ar tenta si ceva naked Hornet , Z750 sau un GSR . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poK Postat Aprilie 22, 2014 Share Postat Aprilie 22, 2014 Aceste 2 modele se pot conduce cu A2 nu e asa ? http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=564120&selpic=0&zoom=1#foto http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=558306&selpic=0&zoom=1#foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodo_tk Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 Mai sportiv gen 600 si as vrea supersport , acum stiu ca in general am de ales intre RR , R6 , GSXR , ZX6R cam astea ar fi . Acum m-ar tenta si ceva naked Hornet , Z750 sau un GSR . La 2500euro iti iei un naked din aprox. 2008 (garantez pentru GSR, ca fix cu atat l-am luat eu pe al meu) sau o sportiva de prin ~ 2002. Tinand cont ca sportivele sunt si mai vechi si mai alergate / chinuite ... as merge pe un naked in banii aia. Acuma depinde si de tine. Uite eu personal am luat naked ca sunt incepator. Daca eram mai "evoluat" mi-as fi luat si eu o sportiva, dar un an ceva mai nou (aka ar mai fi trebuit sa strang niste banuti). Just my 2 cents ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clodel Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 (editat) salutari tuturor, o mare rugaminte am, care ma poate ajuta : am in vizor modelele TDM 850/900 si V-Strom 650/1000 am nevoie de cateva pareri despre aceste modele fiind intre 2001 si 2005 ca pe acolo ma incadrez cu bani . mulumesc p.s. am 1,90 h si 80 kg ca idee Editat Aprilie 24, 2014 de clodel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victorg Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Sunt incepator si vreau sa imi cumpar un motor.. parerile sunt impartite,unii spun sa iau Kawasaki Ninja 250R,iar altii Yamaha YZF R125.Ma puteti ajuta sa decid? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 ia Ninja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 salutari tuturor, o mare rugaminte am, care ma poate ajuta : am in vizor modelele TDM 850/900 si V-Strom 650/1000 am nevoie de cateva pareri despre aceste modele fiind intre 2001 si 2005 ca pe acolo ma incadrez cu bani . mulumesc p.s. am 1,90 h si 80 kg ca idee eu as inclina spre TDM dar v-stromul e foarte misto,pe oricare o alegi sa fie in stare cat mai buna si nu te mai uita inapoi. Sunt incepator si vreau sa imi cumpar un motor.. parerile sunt impartite,unii spun sa iau Kawasaki Ninja 250R,iar altii Yamaha YZF R125.Ma puteti ajuta sa decid? ce carnet ai A1 sau A2? daca ai A2 nici nu te uita la 125, mai sunt gs500 carenate pentru A2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victorg Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 Am a1 dar poate merge sa inmatriculez 250r pe 125cm3. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 Am a1 dar poate merge sa inmatriculez 250r pe 125cm3. pai daca merge 250 merge si 1200.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victorg Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 pai daca merge 250 merge si 1200.. Atunci raman la yzf ,e de ajuns. Atunci raman la yzf ,e de ajuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Aprilie 26, 2014 Share Postat Aprilie 26, 2014 Am a1 dar poate merge sa inmatriculez 250r pe 125cm3. Vezi sa nu ajungi la puscarie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitrie101 Postat Mai 10, 2014 Share Postat Mai 10, 2014 Salut. Am 15 ani si in 30 octombrie implinesc 16. Vreau sa imi cumpar un motor sport. In acest moment am stransi doar 100 euro,dar indata vine vacanta de vara si ma duc sa lucrez undeva cu salariu de 1000 lei pe luna. Pana de ziua mea vreau sa strang banii si sa imi i-au un motor. Intreabrea mea este ce motor sport sa imi aleg avand un raport calitate/pret ok si sa ajunga pana in max 1250 euro? Am vazut ca este honda cbr125, yamaha yzf r 125 si aprilia rs 125. Cam ce sa aleg? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nos66 Postat Mai 10, 2014 Share Postat Mai 10, 2014 Scuter super sport Cel mai bun pt varsta ta Adica de 50 cc Si nu uita sa dai si de permis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yahym85 Postat Mai 10, 2014 Share Postat Mai 10, 2014 Scuter super sport Cel mai bun pt varsta taAdica de 50 cc Si nu uita sa dai si de permis Are mare dreptate colegul. Si eu pana sa ajung sa-mi iau sport m-am chinuit cativa ani cu o chinezarie dar mi-a prins bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitrie101 Postat Mai 11, 2014 Share Postat Mai 11, 2014 Merci pentru sfaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vali2895 Postat Mai 14, 2014 Share Postat Mai 14, 2014 Salut. M-am hotărât. Am început scoală pentru a2. In o luna cred ca am sa iau permisul. am categoria b de un an. Am 19 ani, cam 105 kg, un metru 85 si nu prea stiu ce motor sa aleg. Motorul o sa îl folosesc prin oras, dar si pentru excursii prin tara, sunt un împătimit al drumetiilor. Va rog ajutati-mă si pe mine. Eu mă gândeam la un naked sau un touring. dar sa fie pana in 35 kw. Va multumesc si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Mai 14, 2014 Share Postat Mai 14, 2014 vali2895Nou venit pe forum! Membru Vezi la şcoală ce-ţi place că e timp destul. Bani să fie, fiare găseşti repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vali2895 Postat Mai 14, 2014 Share Postat Mai 14, 2014 Eu sunt din Brăila. Am găsit o singura scoală de a2. Nu cred ca au prea multe motoare sa îmi pot face o părere. Oricum multumesc mult pentru sfat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Mai 14, 2014 Share Postat Mai 14, 2014 Nu e nevoie de multe, e nevoie să fie diferite ca să vezi ce e un chopper şi ce e o vitezană. să te lămureşti cum stai pe un enduro. Completează profilul ca să găseşti vecini dispuşi să te ajute şi tovarăşi de drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate