Proxi Postat Ianuarie 7, 2015 Share Postat Ianuarie 7, 2015 Nu inteleg... Daca ai un mega-moto, mori mai repede? Nu mai repede, ci cel mai repede... Am cunoscut persoane care au murit la primul accident mai grav Le-ai zis si tu RIP si ai tras concluzia cu culcatul mobrei la viteze mari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry Flyt Postat Ianuarie 7, 2015 Share Postat Ianuarie 7, 2015 Salut. Ar trebui sa dai mai multe detalii cu privire la ambele mobre, asta ca sa nu existe dubii. Presupun ca e' vorba de virago 535 vs marauder 125. Pentru inceput, cel mai bun sfat ar fi sa le testezi, numai asa iti dai seama ce ti se potriveste. Anul de fabricatie este oarecum relativ si nu are nimic in comun cu intretinerea motorului respectiv,de aceea este recomandat, atunci cand o cumperi, sa te duci cu cineva care se pricepe. Succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Ianuarie 7, 2015 Share Postat Ianuarie 7, 2015 Cu cat anul e mai recent, cu atat ai sanse sa aiba uzuri si accidente mai putine. Ar trebui sa le testezi, sa vezi daca te simti bine in ele. Ia un mecanic cu tine cand faci alegerea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Ianuarie 7, 2015 Share Postat Ianuarie 7, 2015 1) vezi ce model iti place cel mai mult. (ergonomie si aspect) 2) cauta un exemplar cat mai bine intretinut. nici anul nici numarul de km nu sunt relevante in mod direct - mai ales la clasa pe care o vrei tu. o motoreta folosita cu bun simt poate avea multi ani si km dar sa se prezinte foarte bine. pe de alta parte un fier incaput pe mana mesterilor poate fi varza in maximum 2 ani..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edyneagu Postat Ianuarie 7, 2015 Share Postat Ianuarie 7, 2015 Cum eu am la vânzare un Marauder 250 si stiu despre ce e vorba iti recomand acest model. Cu Virago nu am mers, așa ca nu ma hazardez sa îmi dau cu presupusul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clodel Postat Ianuarie 7, 2015 Share Postat Ianuarie 7, 2015 Eu am inceput cu un shadow 600 ca prima moto. Am mers 2 ani cu ea si pot spune ca a fost ideala, foarte fiabila si de incredere in multe situatii. Acum o am la vanzare pt ca mi-am luat Vulcan 1600 . Mult succes in alegerea facuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Ianuarie 7, 2015 Share Postat Ianuarie 7, 2015 Ce Virago si ce Marauder, ce capacitati? Banuiesc ca Marauderul e capacitate mica, 125 sau 250. Marauder e mono-cilindru, Virago e V2. Ambele racite pe aer, la Virago iti spun sigur ca nu are probleme cu racirea nici macar in Bucuresti in toiul verii. Tu ce inaltime si greutate ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_117 Postat Ianuarie 8, 2015 Share Postat Ianuarie 8, 2015 Sincer si la virago la fel ca si la marauder ma gandeam la 250. Eu am 1.8 m si 100 kg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gascoigne Postat Ianuarie 8, 2015 Share Postat Ianuarie 8, 2015 salut, motorul de 250 de Marauder il am pe GN. Recomand calduros o cilindree mai mare. Motoreta e simpatica, dar trage greu, mai ales daca ai 100 kg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Ianuarie 8, 2015 Share Postat Ianuarie 8, 2015 Ia ceva mai mare atunci... macar un Virago 535, gasesti pe la 1500 euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sile7 Postat Ianuarie 8, 2015 Share Postat Ianuarie 8, 2015 (editat) Eu am inceput cu un shadow 600 ca prima moto. Am mers 2 ani cu ea si pot spune ca a fost ideala, foarte fiabila si de incredere in multe situatii. Acum o am la vanzare pt ca mi-am luat Vulcan 1600 . Mult succes in alegerea facuta! ce pret are shadow.ul? Editat Ianuarie 8, 2015 de sile7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi. Postat Ianuarie 21, 2015 Share Postat Ianuarie 21, 2015 (editat) Salut , De curand m-am hotarat sa revin la vechea mea pasiune , motocicletele , ceva ce nu am mai condus de ceva timp (fac 20 de ani in vara deci sunt inca tanar , presupun). Inca de cand aveam vreo 15-16 ani mi-am dorit un motor , conducand motoarele prietenilor mei si plimbandu-ma pe locul din spate aproape in fiecare zi .DIn pacate parintii mei sunt adeptii masinilor asa ca nu au vrut in ruptul capului sa ma lase sa dau de carnet pentru A si, implicit sa imi iau un motor. Acum , ca am mai crescut putin am decis sa incep scoala pentru A2 si sa imi cumpar singur unul din urmatoarele modele : Ducati Monster 620 , Yamaha MT03 , Kawasaki ER6N , Honda Hornet(limitat pentru a2 , bineinteles) . Sunt , de asemenea interesat daca pot limita o motocicleta cu o putere mai mare in asa fel incat sa se incadreze in 35 kw , legal ! Precizez ca am undeva la 1.90 si 70 kg . Astept parerile voastre , multumesc mult ! Edit : Imi trebuie ceva de oras si , ocazional sa merg de la Bucuresti la Constanta . Editat Ianuarie 21, 2015 de Cristi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SkyWay Postat Ianuarie 21, 2015 Share Postat Ianuarie 21, 2015 Bravo, succes cu demersurile pentru carnet, si motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi. Postat Ianuarie 21, 2015 Share Postat Ianuarie 21, 2015 Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
isai@ Postat Ianuarie 21, 2015 Share Postat Ianuarie 21, 2015 Cum o sa arati la 1.90 pe Yamaha MT 03? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi. Postat Ianuarie 21, 2015 Share Postat Ianuarie 21, 2015 Nu stiu , tocmai de asta am deschis topic-ul , astept pareri/sugestii . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Ianuarie 21, 2015 Share Postat Ianuarie 21, 2015 cycle-ergo.com Te ajuta sa iti faci o idee:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skr Postat Ianuarie 21, 2015 Share Postat Ianuarie 21, 2015 Salut uite un site unde poti vedea cum iti sta pe diferite motoare http://cycle-ergo.com/ Cat despre A2 "motociclete cu puterea maximă de 35 kw, cu un raport putere/greutate care nu depăşeşte 0,2 kw/kg. şi care nu sunt derivate dintr-un vehicul având mai mult de dublul puterii sale" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi. Postat Ianuarie 21, 2015 Share Postat Ianuarie 21, 2015 Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Ianuarie 21, 2015 Share Postat Ianuarie 21, 2015 Daca stii cum stai pe unu dintre modelele alea, pui ala pe prima pozitie si restul pe a 2 -a, a 3-a .Si iti dai seama daca o sa ai picioarele mai stranse mai .... Ideea e sa ai ceva cu ce sa compari altfel cycle ergo e un pic de neajutor:) Cel putin asa o fost in cazul meu:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi. Postat Ianuarie 21, 2015 Share Postat Ianuarie 21, 2015 Ultima oara am condus un Aprilia rs 125 dar este alt tip de motor , nu stiu daca o sa ajute... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skr Postat Ianuarie 21, 2015 Share Postat Ianuarie 21, 2015 Ultima oara am condus un Aprilia rs 125 dar este alt tip de motor , nu stiu daca o sa ajute... Si banuiesc ca aveai si alta inaltime atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi. Postat Ianuarie 21, 2015 Share Postat Ianuarie 21, 2015 Si banuiesc ca aveai si alta inaltime atunci L-am condus ultima oara acum 3-4 luni cred , deci presupun ca nu e mare diferenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skr Postat Ianuarie 21, 2015 Share Postat Ianuarie 21, 2015 (editat) aa.. pai e bine atunci poti face o comparatie pe site intre rs si celelalte motociclete Scoala o sa o faci in bucuresti ? Editat Ianuarie 21, 2015 de skr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi. Postat Ianuarie 21, 2015 Share Postat Ianuarie 21, 2015 Da , asa as vrea , mi se pare mult mai ok aici decat in Constanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate