Mr T Chris Postat Septembrie 8, 2016 Share Postat Septembrie 8, 2016 Dar mobra asta o cunoaste cineva? http://www.olx.ro/oferta/honda-transalp-ID6mdxC.html#:b97ddacdf6 Sau poate posesorul e aici pe forum, cu care am si discutat telefonic, doar ca sunt interesat si de alte pareri eu fiind destul de necunoscator. De ce "mobra"? Daca avea 50 cc sau romaneasca mai intelegeam....dar asa...de ce sa subestimezi motocicleta cand nici macar nu ai cumparat-o? Nu e a mea...dar are fratele meu Transalp din asta si e destul de performanta. Inca o problema mai am cu forumistii care zic "conserva" masinii. Era un baietas pe aici care zicea ca a condus "conserva" timp de 3 ani si vrea sa cumpere motocicleta. Intreb si eu....asta e norma? Sincer eu nu o adopt Mai degraba motociclistii se transforma in conserva daca se lovesc de masina. Asta e "poanta"? Sorry de discursul filozofic si poate pedant....dar consider ca nu are niciun rost sa denigrezi un tip de vehicul in favoarea altuia DREPTURI EGALE! DREPTURI EGALE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Septembrie 9, 2016 Share Postat Septembrie 9, 2016 ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Septembrie 9, 2016 Share Postat Septembrie 9, 2016 De ce "mobra"? Daca avea 50 cc sau romaneasca mai intelegeam....dar asa...de ce sa subestimezi motocicleta cand nici macar nu ai cumparat-o? Nu e a mea...dar are fratele meu Transalp din asta si e destul de performanta. Inca o problema mai am cu forumistii care zic "conserva" masinii. Era un baietas pe aici care zicea ca a condus "conserva" timp de 3 ani si vrea sa cumpere motocicleta. Intreb si eu....asta e norma? Sincer eu nu o adopt Mai degraba motociclistii se transforma in conserva daca se lovesc de masina. Asta e "poanta"? Sorry de discursul filozofic si poate pedant....dar consider ca nu are niciun rost sa denigrezi un tip de vehicul in favoarea altuia DREPTURI EGALE! DREPTURI EGALE! "Mobra" e un cuvant generic, asa spun unii cand se refera la motocicleta, insa nu e un termen peiorativ. "Conserva" se refera la masina pentru ca este ca o cutie din tabla. Nu cred ca o denigreaza nimeni, ci e doar un fel de a spune. Multi dintre cei de pe aici merg si cu masina, sa stii. Nu e vorba de norme aici, poti sa folosesti ce limbaj vrei si nu trebuie sa corespunzi anumitor reguli. Daca ai bun-simt, e suficient. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr T Chris Postat Septembrie 9, 2016 Share Postat Septembrie 9, 2016 "Mobra" e un cuvant generic, asa spun unii cand se refera la motocicleta, insa nu e un termen peiorativ. "Conserva" se refera la masina pentru ca este ca o cutie din tabla. Nu cred ca o denigreaza nimeni, ci e doar un fel de a spune. Multi dintre cei de pe aici merg si cu masina, sa stii. Nu e vorba de norme aici, poti sa folosesti ce limbaj vrei si nu trebuie sa corespunzi anumitor reguli. Daca ai bun-simt, e suficient. 'nteles! Mersi de clarificare! Tin mult si la Astra mea de 1.6 desi de acum incepe sa imbatraneasca si de asta am sarit cu....."gura". Ma intorc la videoclipuri cu Moto safety si Moto crashes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu Panasiu Postat Septembrie 18, 2016 Share Postat Septembrie 18, 2016 Este buna de ceva?Am 18 ani ,1,80 si 80kg. http://anunturi-auto.4tuning.ro/bucuresti/anunt-1479427.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Septembrie 18, 2016 Share Postat Septembrie 18, 2016 Nu man. La inaltimea de 1 metru, cat crezi ca e de mare? Cam cat un bmx. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chereches Andrei Postat Septembrie 18, 2016 Share Postat Septembrie 18, 2016 Buna , Sunt un tanar de 21 ani si mi-am pus in gand ca la anul viitor in vara sa imi fac permis pe categoria A2.Am o inaltime de 1.98 si nu stiu exact cam ce motor mi s-ar potrivi la inaltimea asta .Daca puteti sa imi sugerati ceva .Bugetul nu este o problema ,si nu ma intreseaza un motor care sa isi ia zborul cu mine vreau ceva comod confortabil cu care sa ma obisnuiesc si sa prind cat mai bine gustul motociclismului . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat Septembrie 18, 2016 Share Postat Septembrie 18, 2016 la innaltimea ta . KTM Adventure Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Septembrie 18, 2016 Share Postat Septembrie 18, 2016 Fa scoala prima data, apoi te hotarasti ce categorie de moto vrei. Inaltimea nu e o problema f mare avand in vedere ca exista comenzi avansate pt persoane ca tine. Fiecare iti va sugera altceva iar la finalul topicului vei fi la fel de nehotarat ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad_max_86 Postat Septembrie 18, 2016 Share Postat Septembrie 18, 2016 (editat) iti trebuie clar un motor adventure-touring,caci daca nu vrei sa-ti iei zborul cu ea cum am facut eu,nu-ti iei sport-touring de 260kg (am 1,88 si 71kg) cateva repere: kawasaky versys 650 , vstrom 650 , aprilia pegaso , bmw f650 si f800 , honda transalp , cb 500x , nc 750x , ktm 990 adv Editat Septembrie 18, 2016 de mad_max_86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Septembrie 18, 2016 Share Postat Septembrie 18, 2016 De honda deauville ce ziceti ? Pt mine la 1.75 mi s a parut maricel? Acum nu stiu cum o fi la.aproape 2 m ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad_max_86 Postat Septembrie 18, 2016 Share Postat Septembrie 18, 2016 (editat) Fa scoala prima data, apoi te hotarasti ce categorie de moto vrei. Inaltimea nu e o problema f mare avand in vedere ca exista comenzi avansate pt persoane ca tine. Fiecare iti va sugera altceva iar la finalul topicului vei fi la fel de nehotarat ) chiar si asa,nu-l vad deloc bine pe un cbr 600 sau un ninja,sau orice din gama sport la 2 metri...abia incap eu...poate pe busa? ) ... si un vacadero sau vstrom de 1000 ptr inceput clar nu e cazul....in cazul asta,revenimn la lista de mai sus,sau niste choppere » Post actualizat in 18 Sep 2016 21:31 am vrut eu sa iau deauville si am probat...nu-i nemaipomenita ptr oameni mari,inca se sta cu genunchii desul de flexati fiindca e sasiul de honda ntv usor modificat..iar eu am avut 3 ntv 650 si eram praf cu genunchii Editat Septembrie 18, 2016 de mad_max_86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Septembrie 18, 2016 Share Postat Septembrie 18, 2016 Deci nici deauville. La choppere stiu clar ca nu virago ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad_max_86 Postat Septembrie 18, 2016 Share Postat Septembrie 18, 2016 (editat) sincer si pe diversionul de 900 ditamai animalul uneori ma simt claustrofob cu spatiul ptr craci )) virago doar cu comenzi avansate daca zic ca stau mai comod pe honda nx 250 (motor facut ptr japonezi pitici de 50kg) nu ma crezi ) asta fiindca e enduro-touring ...dar arat ca elefantul pe bicicleta Editat Septembrie 18, 2016 de mad_max_86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 18, 2016 Share Postat Septembrie 18, 2016 (editat) iti trebuie clar un motor adventure-touring,caci daca nu vrei sa-ti iei zborul cu ea cum am facut eu,nu-ti iei sport-touring de 260kg (am 1,88 si 71kg) cateva repere: kawasaky versys 650 , vstrom 650 , aprilia pegaso , bmw f650 si f800 , honda transalp , cb 500x , nc 750x , ktm 990 adv Versys, f650 ii sunt mici la aproape 2 m inaltime. Nu mai dati, frate sfaturi aiuristice. Raspunsul ar fi un enduro-touring mare dar cu motor de A2. Oricum, zicea bine cineva mai sus, tu fa scoala si dupa aia vezi tu. Pana atunci mai cunosti motociclisti, mai incaleci mobre; daca zici ca bugetul nu e o problema n-o sa ai dificultati in a-ti gasi o mobra potrivita. PS Sa-i mai puna un moderator omului un "i" in titlu, ca ne facem dreaqu (iar) de ras... Editat Septembrie 18, 2016 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Septembrie 18, 2016 Share Postat Septembrie 18, 2016 Buna , Sunt un tanar de 21 ani si mi-am pus in gand ca la anul viitor in vara sa imi fac permis pe categoria A2.Am o inaltime de 1.98 si nu stiu exact cam ce motor mi s-ar potrivi la inaltimea asta .Daca puteti sa imi sugerati ceva .Bugetul nu este o problema ,si nu ma intreseaza un motor care sa isi ia zborul cu mine vreau ceva comod confortabil cu care sa ma obisnuiesc si sa prind cat mai bine gustul motociclismului . nici un motor nu ti se potriveste mai ales de A2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Septembrie 18, 2016 Share Postat Septembrie 18, 2016 (editat) Se poate limita usor deci... Editat Septembrie 18, 2016 de Klaus Cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Septembrie 18, 2016 Share Postat Septembrie 18, 2016 (editat) PS Sa-i mai puna un moderator omului un "i" in titlu, ca ne facem dreaqu (iar) de ras... Poate e in plus al doilea S. Dar nu prea ar bate cu textul in situatia respectiva(Poate e ora de vina dar eu asa citisem...) Editat Septembrie 18, 2016 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladvg Postat Septembrie 19, 2016 Share Postat Septembrie 19, 2016 Salut. De cand e inaltimea factorul decisiv in alegerea tipului de motocicleta? Intreb doar. Mi se pare ciudat. Treci prin toate mobrele. Ia-le la rand. choppere, sportive, naked-uri, etc. Vezi care iti surade. Aici multi ar intreba: "sa surada ca ce?" .. O sa iti dai tu seama. O sa iti dai seama ce motoreta vrei. In alta ordine de idei, ca tot zici ca bugetul nu e o problema, nu te intereseaza asta?https://www.facebook.com/groups/motovelo/permalink/1019774924780846/ Limitata pt A2, doar in acte. Buna pentru oras, buna pt iesiri. M-am inteles superb cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Septembrie 19, 2016 Share Postat Septembrie 19, 2016 Inalt ca bradu' ☺ Avantaj tu, poti sa probezi tot ce-ti place, ai tot timpul pana la primavara, nu te pripi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat Septembrie 19, 2016 Share Postat Septembrie 19, 2016 Sunt un tanar de 21 ani si mi-am pus in gand ca la anul viitor in vara sa imi fac permis pe categoria A2.Am o inaltime de 1.98 si nu stiu exact cam ce motor mi s-ar potrivi la inaltimea asta .Daca puteti sa imi sugerati ceva .Bugetul nu este o problema ,si nu ma intreseaza un motor care sa isi ia zborul cu mine vreau ceva comod confortabil cu care sa ma obisnuiesc si sa prind cat mai bine gustul motociclismului . Care e treaba cu inaltimea pentru fiecare incepator? E vreun tabel pe-aici pe forum cu inaltimea si motocicleta potrivita pentru inaltimea fiecaruia? Ai 1.98, foarte bine. Ia-ti ce mobra vrei tu, care se incadreaza in A2, dar mai intai apuca-te de scoala si sa-ti cumperi echipament de protectie. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Septembrie 19, 2016 Share Postat Septembrie 19, 2016 Gen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Septembrie 19, 2016 Share Postat Septembrie 19, 2016 Salut. De cand e inaltimea factorul decisiv in alegerea tipului de motocicleta? Intreb doar. Mi se pare ciudat. Treci prin toate mobrele. Ia-le la rand. choppere, sportive, naked-uri, etc. Vezi care iti surade. Aici multi ar intreba: "sa surada ca ce?" .. O sa iti dai tu seama. O sa iti dai seama ce motoreta vrei. In alta ordine de idei, ca tot zici ca bugetul nu e o problema, nu te intereseaza asta?https://www.facebook.com/groups/motovelo/permalink/1019774924780846/ Limitata pt A2, doar in acte. Buna pentru oras, buna pt iesiri. M-am inteles superb cu ea. Inaltimea nu este un factor decisiv pentru alegerea unui motor avand in vedere ca aici nu suntem la MotoGP unde acolo conteaza la pilot si ce tip de muci are cand e racit. Idee e ca producatorul / cei care fac expertiza tehnica ofera anumite sugestii cand vine vorba de greutate si inaltime ca sa iti vina in ajutor. De ce ? Pentru ca sa nu fie disconfortabil mersul cu motorul, ca sa ai o pozitie corecta, ca sa nu ai alte dificultati. Tu poti sa iti iei orice motor vrei si sa ii faci adaptarile de rigoare. Atata tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dagosh88 Postat Septembrie 19, 2016 Share Postat Septembrie 19, 2016 Te urci si tu pe 1-2 motociclete care iti plac, te urci si pe alea de la scoala si vezi cum stai. Dupa care calibrezi modelul asta: http://cycle-ergo.com/. Cand vezi una care iti place verifici aici. Sa stii ca ti se vor schimba mult gusturile cu timpul, pana nu faci scoala nu vei stii exact ce iti va placea cel mai mult. Chiar daca esti inalt poti sa mergi pe orice motocicleta, vitezane, choppere, adventure. Stiu oameni care la peste 1.95 si conduc motociclete de toate genurile. Alege motorul cu inima nu doar cu mintea si nu vei regreta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chereches Andrei Postat Septembrie 19, 2016 Share Postat Septembrie 19, 2016 Mulțumesc tuturor pentru răspunsuri.Deci înălțimea nu ma limitează din a conduce orice fel de motor. Totuși ma gândesc ca fiecare model are un public targetat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate