MotoS Garage Postat Februarie 28 Share Postat Februarie 28 eu nu eram mare fan havana club pana anul trecut. adica mi se parea ceva asa... mai ok decat cele de la lidl, de exemplu. ei bine, anul trecut am fost in cuba! ei bine, e total diferit fata de ce primim noi in europa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Februarie 28 Share Postat Februarie 28 Chiar acum, MotoS Garage a spus: e total diferit fata de ce primim noi in europa! Multe bauturi sunt facute in Germania, Franta sau Italia desi marca e din Cuba de exemplu. Am avut ocazia sa beau rom Bacardi produs in Bahamas, exact cum ai spus, nu avea nici o legatura cu posirca facuta in Europa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 28 Share Postat Februarie 28 Acum 1 oră, arcgotic a spus: Sunt curios de Ararat de 5-7ani daca sunt bune. Daca a testat cineva, please lasati un review. nu stiu alea, dar cel de 10 si 15 ani sunt bune si alea (Akhtamar si Vaspurakan) ____________________ PS. azi maine mai e discount de 30% pe finestore.ro la o gramada de produse aviz amatorilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 28 Share Postat Februarie 28 Adica profesionistilor! Acum 4 ore, MotoS Garage a spus: eu nu eram mare fan havana club pana anul trecut. adica mi se parea ceva asa... mai ok decat cele de la lidl, de exemplu. ei bine, anul trecut am fost in cuba! ei bine, e total diferit fata de ce primim noi in europa! Producatorii mari au mizerii ieftine si chestii bune. In cadrul aceleiasi marci poti sa te iei dupa pret. Normal ca Havana la 50 de lei n-are cum sa fie rom. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 29 Share Postat Februarie 29 asta-i bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Februarie 29 Share Postat Februarie 29 Ceva profesional Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzunoi Postat Februarie 29 Share Postat Februarie 29 Eu am o curiozitate. Cum se face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Februarie 29 Share Postat Februarie 29 Daca esti curios cu adevarat si te ține stomacul, uite mai jos din “priceperea romanului” https://forum.softpedia.com/topic/818476-pufoaica-si-tuica-din-electrozi/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder Postat Februarie 29 Share Postat Februarie 29 Apropo de beuturi, ocoliti berea Viking https://alcooldiscount.ro/bere-blonda-viiking-strong-12-alc-05l-danemarca.html?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiA84CvBhCaARIsAMkAvkLqgV1Y5T-Js9yhaKqUD8isckaugK_yN8Zmt0gmVQBTrEpOl0ZE7vwaAud9EALw_wcB Acum ceva vreme mi-a traznit sa fac o mica beuta vikinga asa ca mi-am luat bratara cu Freki si Geri, halba din corn de "dragon", si ca beutura am luat ce mi-a fost la indemana (vroiam si bere si mied, ambele sa fie scandinave, dar doar berea a fost de gasit in timp scurt). Pt siguranta am luat vreo 20 beri Viking si m-am dus la amicul meu cu 10 doar, daca o mai fi nevoie am zis ca se completeaza la fata locului. O mica precizare, berea are 12 grade. Well, long story short, cred ca din 4-5 beri am ajuns mort. Amicul mi-a zis sa nu ma mai vada cu berea asta la el ca mi-o baga pe gat, nedesfacuta...cutia. Concluzia a fost ca berea prea tare nu e de beut in general, si vikingul de 12 grade in special e cah. Adevarul e ca m-am si mirat cu de e atat de ieftina vikingul (si era si de la mama lui, din Danemarca) dar na, am mers pe principiul "cat de proasta poate sa fie o bere?!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 2 Share Postat Octombrie 2 daca doreste cineva, am un cupon de reducere de 200 ron la vinregal.ro (singura chestie, ca tre sa cumperi vinuri de 400 ron, la care se va aplica acest cupon, adica in final te va costa 200 din banii tai) detalii aici sau PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Octombrie 2 Share Postat Octombrie 2 Acum 24 minute, apriliacluj a spus: daca doreste cineva, am un cupon de reducere de 200 ron la vinregal.ro (singura chestie, ca tre sa cumperi vinuri de 400 ron, la care se va aplica acest cupon, adica in final te va costa 200 din banii tai) detalii aici sau PM Prezent, as incerca de pe lista lor sa vedem cum se prezinta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 2 Share Postat Octombrie 2 Adjudecat! Ajung inapoi la birou (aprox o ora) si iti trimit PM datele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Octombrie 2 Share Postat Octombrie 2 Acum 13 minute, apriliacluj a spus: Adjudecat! Ajung inapoi la birou (aprox o ora) si iti trimit PM datele Sa fie primit, multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 2 Share Postat Octombrie 2 ai PM ! sa ai pofta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Octombrie 15 Share Postat Octombrie 15 La 02.10.2024 la 14:11, apriliacluj a spus: ai PM ! sa ai pofta! Am comandat si toate bune pana acum. Ca sa intorc favoarea, mi-a venit si mie cu vouchere extra asa ca ofer si eu un voucher de 200 de lei de la acelasi site in aceleasi condiit ca cele de mai sus puse de @apriliacluj Pentru usurinta dau copy-paste mai jos: La 02.10.2024 la 12:28, apriliacluj a spus: daca doreste cineva, am un cupon de reducere de 200 ron la vinregal.ro (singura chestie, ca tre sa cumperi vinuri de 400 ron, la care se va aplica acest cupon, adica in final te va costa 200 din banii tai) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Octombrie 15 Share Postat Octombrie 15 Acum 1 minut, LionEl a spus: Am comandat si toate bune pana acum. Ca sa intorc favoarea, mi-a venit si mie cu vouchere extra asa ca ofer si eu un voucher de 200 de lei de la acelasi site in aceleasi condiit ca cele de mai sus puse de @apriliacluj Pentru usurinta dau copy-paste mai jos: L ai dat? Daca nu,a bag eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Octombrie 15 Share Postat Octombrie 15 Acum 1 minut, Adrian M. a spus: L ai dat? Daca nu,a bag eu adjudecat - iti trimit cand ajung acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Octombrie 15 Share Postat Octombrie 15 Acum 4 minute, LionEl a spus: adjudecat - iti trimit cand ajung acasa Mulțam!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 15 Share Postat Octombrie 15 daca mai e interesat cineva, mai am 1 voucher de asta de 200ron, de "donat" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate