Speedy.K Postat Aprilie 24, 2023 Share Postat Aprilie 24, 2023 Ba...la mine chiar conteaza. Asa m-am invatat de la bere si nu ma pot dezobisnui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 25, 2023 Share Postat Aprilie 25, 2023 si eu zic, ca, conteaza si paharul asa ni 80% dpmdv (nu-s fanatic 100%, hahahaha) am 2 pahare de bere din care mai beau cocktailuri, dar in rest nici eu nu prea le amestec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Mai 6, 2023 Share Postat Mai 6, 2023 Dezvirginai si io,rusoaica asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 7, 2023 Share Postat Mai 7, 2023 Si, cum e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Mai 7, 2023 Share Postat Mai 7, 2023 E cam tare.Merge combinată cu ceva .Cum nu mă pricep la băuturi,am combinat-o cu Schwepes.20-25% vodka.Am încercat cu cola,nu mi-a plăcut.Am doar 1 sticlă,tre s-o lungesc,să-mi ajungă.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 7, 2023 Share Postat Mai 7, 2023 Cam tare insemnand cam spirtoasa? Normal, calitatea e inferioara. Vad ca nu e doar secara, ci amestecatura cu alte cereale. Incearca sa o tii la congelator, daca vrei sa o bei simpla, desi.... s-ar putea sa inghete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Mai 7, 2023 Share Postat Mai 7, 2023 Acum 3 ore, pinnochio a spus: E cam tare.Merge combinată cu ceva .Cum nu mă pricep la băuturi,am combinat-o cu Schwepes.20-25% vodka.Am încercat cu cola,nu mi-a plăcut.Am doar 1 sticlă,tre s-o lungesc,să-mi ajungă.... Incearca s-o combini cu suc de portocale, dar fara acid. Ceva gen Prigat, sau cu fresh. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 7, 2023 Share Postat Mai 7, 2023 Screwdriver ii zice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Mai 8, 2023 Share Postat Mai 8, 2023 Acum 10 ore, FlipperCo a spus: Incearca s-o combini cu suc de portocale, dar fara acid. Ceva gen Prigat, sau cu fresh. Multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Mai 8, 2023 Share Postat Mai 8, 2023 Acum 13 ore, Speedy.K a spus: Cam tare insemnand cam spirtoasa? Normal, calitatea e inferioara. Vad ca nu e doar secara, ci amestecatura cu alte cereale. Incearca sa o tii la congelator, daca vrei sa o bei simpla, desi.... s-ar putea sa inghete. Daca îngheață înseamnă că e îndoită cu apa. Vodka ca lumea nu îngheață Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Mai 8, 2023 Share Postat Mai 8, 2023 (editat) Îngheață. Acum niște ani rămăsesem pe drum iarna cu mașina fără lichid de parbriz... Mâzgă. Singurul "magazin" găsit pe drum era o cârciumă. Am pus 2l de vodka în vas, am spălat parbrizul și am plecat. Pe drum însă de la viteză, a înghețat. Editat Mai 8, 2023 de September Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 8, 2023 Share Postat Mai 8, 2023 Acum 15 ore, pinnochio a spus: .Merge combinată cu ceva . suc de mere ti-as recomanda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 8, 2023 Share Postat Mai 8, 2023 Acum 1 oră, Escanor a spus: Daca îngheață înseamnă că e îndoită cu apa. Vodka ca lumea nu îngheață Pai la banii aia... 1 oră în urmă, September a spus: Îngheață. Acum niște ani rămăsesem pe drum iarna cu mașina fără lichid de parbriz... Mâzgă. Singurul "magazin" găsit pe drum era o cârciumă. Am pus 2l de vodka în vas, am spălat parbrizul și am plecat. Pe drum însă de la viteză, a înghețat. Banuiesc ca n-ai bagat Grey Goose. Alea bune nu ingheata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 8, 2023 Share Postat Mai 8, 2023 la 40 de grade nu ar trebui sa inghete...., indiferent de cat costa, daca are acele grade de alcool nu ingheata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Mai 8, 2023 Share Postat Mai 8, 2023 Acum 58 minute, Speedy.K a spus: Pai la banii aia... Banuiesc ca n-ai bagat Grey Goose. Alea bune nu ingheata. Au luat niste amici Grey Goose de pe un online cunoscut si a inghetat in congelator -> soc si groaza. De asteptat sa existe si fake-uri la astea mari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Mai 8, 2023 Share Postat Mai 8, 2023 Acum 15 ore, Speedy.K a spus: Screwdriver ii zice. Exact! Acum 3 ore, Escanor a spus: Au luat niste amici Grey Goose de pe un online cunoscut si a inghetat in congelator -> soc si groaza. De asteptat sa existe si fake-uri la astea mari Eu n-am patit niciodata. De la Stalinskaya in sus, nimic n-a inghetat vreodata si sta numai in congelator. Ce sa mai zic de Grey Goos, Beluga, etc, exclus daca nu sunt cumparate de la “un baiat”. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 8, 2023 Share Postat Mai 8, 2023 Acum 4 ore, Escanor a spus: Au luat niste amici Grey Goose de pe un online cunoscut si a inghetat in congelator -> soc si groaza. De asteptat sa existe si fake-uri la astea mari Sigur era fake.Eu o tin cate o saptamana in congelator si n-are nicio greata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Mai 8, 2023 Share Postat Mai 8, 2023 1 grad contează.Ce ingjeata-n congelatoru tau,nu ingheată in a meu.Si invers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 8, 2023 Share Postat Mai 8, 2023 Da, corect si asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 17, 2023 Share Postat Decembrie 17, 2023 Atentie ca vin sarbatorile! Grija mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Decembrie 17, 2023 Share Postat Decembrie 17, 2023 -479810412243802879.mp4 a7008e6f-8e3d-48cf-9f1f-369ead21e11a.mov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Decembrie 17, 2023 Share Postat Decembrie 17, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Decembrie 17, 2023 Share Postat Decembrie 17, 2023 1 oră în urmă, FlipperCo a spus: -479810412243802879.mp4 a7008e6f-8e3d-48cf-9f1f-369ead21e11a.mov Scuze, cred ca nu aici le era locul!…. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 18, 2023 Share Postat Decembrie 18, 2023 sa zicem ca ati intrecut masura cu licorile bahice si ati confundat topicurile aveti circumstante..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Februarie 28 Share Postat Februarie 28 La 21.03.2022 la 16:33, apriliacluj a spus: da da, ca de asta bea si Arafat Am luat o sticla dinasta de 20ani. Mama mama, e spectacol. Nu sunt eu bautor profi de coniac dar asta e cel mai bun baut pana acum. A fost 420ron din magazin de alcoale in Timisoara. Pe net e mai ieftin. Sunt curios de Ararat de 5-7ani daca sunt bune. Daca a testat cineva, please lasati un review. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate