apriliacluj Postat Martie 4, 2022 Share Postat Martie 4, 2022 auchan, carrefour, etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 4, 2022 Share Postat Martie 4, 2022 Acum 1 minut, apriliacluj a spus: Remy Martin ar cam trebui sa fie in orice supermarket Remy M nu mi s-a parut ce se lauda a fi. Acum vreo douaj de ani cand am baut ultima oara parea mai ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 4, 2022 Share Postat Martie 4, 2022 vinars, jinars, brandy! ____________________________________ Hennessy?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 4, 2022 Share Postat Martie 4, 2022 Huooo! Bai nene, astia din Bucale, ati golit stocul de Diplomatico din magazinul FS din Baneasa! Acum trebuie sa-mi iau d-ala mai scump, Seleccion de Familia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Martie 4, 2022 Share Postat Martie 4, 2022 Acum 2 ore, Speedy.K a spus: A, nu neaparat cognac, merge si un vinars daca e exceptional la banii aia. ia un Brancoveanu , ala carte. e vreo 200 lei. Sau miorita xo de 25, e cca 300. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Martie 4, 2022 Share Postat Martie 4, 2022 Acum 2 ore, Speedy.K a spus: Huooo! Bai nene, astia din Bucale, ati golit stocul de Diplomatico din magazinul FS din Baneasa! Acum trebuie sa-mi iau d-ala mai scump, Seleccion de Familia... Daca nu e in magazin,il poti comanda. De obicei exista in depozit. Si daca sa zicem esti in Bucuresti si nu vrei sa astepti, poti cumpara direct din depozit, e undeva pe centura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 4, 2022 Share Postat Martie 4, 2022 Acum 49 minute, FlipperCo a spus: Daca nu e in magazin,il poti comanda. De obicei exista in depozit. Si daca sa zicem esti in Bucuresti si nu vrei sa astepti, poti cumpara direct din depozit, e undeva pe centura. Am rezolvat, trec maine dimineata si-l iau. Acum 1 oră, Adrian M. a spus: ia un Brancoveanu , ala carte. e vreo 200 lei. Sau miorita xo de 25, e cca 300. ma...dupa experientele din anii 90-2000 cu vinarsul de Jidvei, pe care nu se stia niciodata cum il nimereai, mi-a fost cam frica sa dau bani multi pe vinarsuri scumpe romanesti sau moldovenesti. Zici ca alea doua isi merita banii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 4, 2022 Share Postat Martie 4, 2022 OK, daca ziceti doi o sa incerc. Sa nu zic ca nu sunt patriot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Martie 4, 2022 Share Postat Martie 4, 2022 Acum 3 ore, Clit Eastwood Jr. a spus: Confirm și eu ca Miorița XO e ceva bun. Mai bun decât brâncoveanu. Si chiar așa, 200 de lei a ajuns cartea aia??? Cand m-am apucat eu de ea era vreo 90… Vezi ca s 2. Una pe la 100 alta 200. Acum 2 ore, Speedy.K a spus: OK, daca ziceti doi o sa incerc. Sa nu zic ca nu sunt patriot. Miorita de 25 e chiar misto Acum 22 ore, SenorPink a spus: Mai simplu decat 2-3 cuburi de gheata, niste apa minerala si lime nu exista. Hmm, nu i rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 5, 2022 Share Postat Martie 5, 2022 Am fost sabotat! Mi-a racit puradelul, bairamul s-a anulat, achizitia si degustarea la fel. Ce talent au astia mici sa o comita exact cand parintii planuisera o bauta memorabila! Niste bulangii! LE Dar nu ma las invins: mergand sa iau servetele de muci pentru copil am vazut cu coada ochiului un Diplomatico la Mega. Era Mantuano si altul nu aveau. Culmea e ca a fost pe la 90 de lei, la Finestore fiind 100 si ceva. L-am luat ca sa vad despre ce e vorba. Old Fashioned (cu gheata, cateva picaturi de Angostura si niste sirop de zahar) e senzational fata de acelasi cocktail facut cu mizerii gen C. Morgan sau Bacardi. Deci cu prima ocazie o sa iau Res. Excl. sau Famillia ca sa nu mor prost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Martie 5, 2022 Share Postat Martie 5, 2022 Niste coniace. Nu-s ale mele, am facut doar degustare. Provin din provincia Cognac. Mi s-au parut fabuloase amandoua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 5, 2022 Share Postat Martie 5, 2022 Merci. O sa cercetez. Daca tot am rom bunicel am incercat Caffe Caribbean. In caz ca va bate gandul si gasiti reteta cu zahar, sariti peste el. Cele 20ml de amaretto si 20 de rom plus frisca de topping o indulcesc arhisuficient. Cu zaharul ala in plus e de nebaut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Martie 5, 2022 Share Postat Martie 5, 2022 Acum 23 ore, Adrian M. a spus: Vezi ca s 2. Una pe la 100 alta 200. Miorita de 25 e chiar misto Hmm, nu i rau Mai bun de atat recomand aceeasi combinatie dar in loc de lamaie - grapefruit rosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Martie 5, 2022 Share Postat Martie 5, 2022 Acum 1 minut, SenorPink a spus: Mai bun de atat recomand aceeasi combinatie dar in loc de lamaie - grapefruit rosu Pai acum zici man Deja s pe ele. Zahar brun, sau un pic de sirop, si se balanseaza misto de tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Martie 5, 2022 Share Postat Martie 5, 2022 Chiar acum, Adrian M. a spus: Pai acum zici man Deja s pe ele. Zahar brun, sau un pic de sirop, si se balanseaza misto de tot. Nu nu fara zahar si fara sirop - o tinem fitness si basic: rom, gheata, apa minerala si grapefruit rosu. Si daca vrem un strop de decadenta si niste menta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Martie 5, 2022 Share Postat Martie 5, 2022 Acum 4 minute, SenorPink a spus: Nu nu fara zahar si fara sirop - o tinem fitness si basic: rom, gheata, apa minerala si grapefruit rosu. Si daca vrem un strop de decadenta si niste menta Da, mentw, ma gandeam. Da n am. Eu am pus acum un strop de miere. Balanseasa bine lime ul. Fitness, pff, of of mai mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 5, 2022 Share Postat Martie 5, 2022 (editat) Am incercat varianta cu apa minerala, nu-mi place. Raman la Oldfashioned. PS Am bagat si un CubaLibre, reteta IBA, cu priportiile exacte e misto. Lungit ca la noi in baruri de rahat nu mai are niciun dumniezau. Editat Martie 5, 2022 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 7, 2022 Share Postat Martie 7, 2022 Hai lamuriti-ma, ce-s cu crestaturile astea pe sticle? Ce rol au? Ce reprezinta? ....in afara faptului ca sticlele sunt o leaca mai scumpe... Ca eu habar nu am, pe net n-am gasit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Martie 7, 2022 Share Postat Martie 7, 2022 Acum 4 minute, apriliacluj a spus: Hai lamuriti-ma, ce-s cu crestaturile astea pe sticle? Ce rol au? Ce reprezinta? ....in afara faptului ca sticlele sunt o leaca mai scumpe... Ca eu habar nu am, pe net n-am gasit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 7, 2022 Share Postat Martie 7, 2022 Sticle de tarie, nu vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Martie 7, 2022 Share Postat Martie 7, 2022 Cum zic chinezii - same same Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 9, 2022 Share Postat Martie 9, 2022 A baut careva Mont Blanc? Cum e fata de Grey Goose? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 9, 2022 Share Postat Martie 9, 2022 Acum 49 minute, Speedy.K a spus: Mont Blanc? Cum e fata de Grey Goose? Mai deschis la culoare, alb vs gri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 9, 2022 Share Postat Martie 9, 2022 Haha, corect. Ideea e ca n-am baut vodka non-rusia buna in afara de Goose si parca as mai incerca ceva, dar nu vreau sa dau banii aiurea, ca de obicei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 9, 2022 Share Postat Martie 9, 2022 nici eu nu mai beau cumpar Beluga...., 'tu-le muma de rusi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate