danypop Postat Iunie 15, 2022 Share Postat Iunie 15, 2022 https://www.crash.net/wsbk/news/1005396/1/jonathan-rea-and-kawasaki-yet-begin-contract-talks-ducati-option Mi-ar plăcea să-l vad și la alt constructor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 15, 2022 Autor Share Postat Iunie 15, 2022 Este cam bătrân să mai facă o schimbare (voită). La 35 de ani ai nevoie de timp de adaptare - timp pe care nu prea-l mai are. Iar Kawasaki la rândul lor știu că este un pilot care se înțelege foarte bine cu motocicleta, spre deosebire de mai toți coechipierii pe care i-a avut. Cât despre Ducati, îl au pe Bautista acum. Aducerea lui Rea ar genera ceva haos. Poate greșesc, dar cred că de la echipa actuală va pleca doar la pensie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 5, 2022 Autor Share Postat Iulie 5, 2022 Un interview interesant cu Toprak- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Iulie 16, 2022 Share Postat Iulie 16, 2022 Ups, Bsutista o pune jos Sa fie oare repetarea primului sezon din Wsbk Se strânge puțin campionatul, nu e rau Păcat totuși de căzătură, au oferit un spectacol frumos primii doi din clasament pana la căzătura spaniolului Revanșa, maine Frumoasa și cursa 2-a, cel puțin prima jumătate, superba bătălia dintre turc și Rea. Ma bucur pentru Bau ca nu s-a lăsat prea intimidat de căzătură din prima cursa deși în cursa de SP părea ca nu e prea încrezător. Frumos weekend per total, turcul a recuperat bine din deficitul de puncte iar treaba la general s-a strâns semnificativ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Iulie 17, 2022 Share Postat Iulie 17, 2022 (editat) Super curse l, toate 3. Incredibil cum a rezistat turcul in fata lui Rea. Magistral, facut o singura greseala in sicana in 23 de tururi. Editat Iulie 17, 2022 de damager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Iulie 18, 2022 Share Postat Iulie 18, 2022 Rea: https://www.crash.net/wsbk/news/1008011/1/jonathan-rea-throat-dry-exhaust-fumes-brakes-overcooked Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 18, 2022 Autor Share Postat Iulie 18, 2022 Nu am văzut toate cursele dar nu mă așteptam la performanța asta a lui Razgatlıoğlu. Spunea în interview-ul de mai sus că-i place Donington, dar triplă victorie - kudos. Este încă destul de departe de Bautista, dar oricum s-a relansat puțin campionatul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Iulie 18, 2022 Share Postat Iulie 18, 2022 Departe dar încă o cursa ratata de Bautista coroborata cu o victorie de-a turcului și cam gata și cu diferența asta mare de puncte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Iulie 18, 2022 Share Postat Iulie 18, 2022 Acum 6 ore, PzKpfW a spus: Nu am văzut toate cursele dar nu mă așteptam la performanța asta a lui Razgatlıoğlu. Spunea în interview-ul de mai sus că-i place Donington, dar triplă victorie - kudos. Este încă destul de departe de Bautista, dar oricum s-a relansat puțin campionatul. ideea e ca nimic nu anunta performantele astea. Se pare ca au gasit ceva setari care ii convin. in afara de asta, dupa 1.26.0 din calificari a lui rea, la 0.5 de turc, ma astepta sa defileze Rea. in cursa a doua, 1 mers 14 tururi in roata turcului si nu a reusit sa-l depaseasca decat odata cand a gresit turcu in sicana. A revenit imediat in urmator viraj. Sa mergi 14 tururi fara greaeala cu unul in roata ta e o performanta. E incredibil pe frana turcu, mai ales pe un circuit denivelat, unde dc ai ratat punctul de franare cu putin, ai sanse mari sa o pui jos. Vezi Bautista. Vedem la Most, circuit care ii place si lui Bautista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Iulie 30, 2022 Share Postat Iulie 30, 2022 Superba cursa la WSBK Cam agresiv a întrat turcul la Redding in ultimul tur dar acceptabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Iulie 30, 2022 Share Postat Iulie 30, 2022 Frumos, racing adevarat cu depasiri si tot ce trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Iulie 31, 2022 Share Postat Iulie 31, 2022 a-ti vazut startul la supersport? l-au penalizat pe Oncu parca ca a provocat accidentul, dar mie mi-i se pare ca Aegerter schimba trasa in viraj provocand intrarea lui Oncu in roata spate a lui. Aceeasi poveste ca a venit prea repede, ceaa ce mi-i se pare extrem de empiric cum hotarasc ei ca ala putea sa vireze sau nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Iulie 31, 2022 Share Postat Iulie 31, 2022 Încă o cursa nebuna la WSBK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 31, 2022 Autor Share Postat Iulie 31, 2022 1 hour ago, damager said: a-ti vazut startul la supersport? l-au penalizat pe Oncu parca ca a provocat accidentul, dar mie mi-i se pare ca Aegerter schimba trasa in viraj provocand intrarea lui Oncu in roata spate a lui. Aceeasi poveste ca a venit prea repede, ceaa ce mi-i se pare extrem de empiric cum hotarasc ei ca ala putea sa vireze sau nu. Și mie mi s-a părut mai mult vina lui Aegerter. Dar poate că au ascultat explicațiile celolalți piloți. 1 minute ago, danypop said: Încă o cursa nebuna la WSBK Da, un super campionat. Spectacol cu 3 piloți de la 3 constructori diferiți. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iulie 31, 2022 Share Postat Iulie 31, 2022 Pe ce circuit a fost SBK? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Iulie 31, 2022 Share Postat Iulie 31, 2022 Most, Cehia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Iulie 31, 2022 Share Postat Iulie 31, 2022 (editat) Acum 5 ore, ENEOS a spus: Pe ce circuit a fost SBK? Most.. un circuit un pic ciudăţel, dar interesant. Din pacate nu am vazut cursa 2 şi nici supersportul. Exista vreo şansă sa fie data in reluare? Editat Iulie 31, 2022 de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Iulie 31, 2022 Share Postat Iulie 31, 2022 Acum 5 ore, PzKpfW a spus: Și mie mi s-a părut mai mult vina lui Aegerter. Dar poate că au ascultat explicațiile celolalți piloți. Da, un super campionat. Spectacol cu 3 piloți de la 3 constructori diferiți. pai i-au dat ride trough in timpul cursei, deci nu au auzit nimic de la ceilalti piloti. anyway, ma bucur ca s-a mai strans campionatul in supersport. La sbk ma impresioneaza in continuare turcul cum merge.... incredibil ducati pe linia dreapta, cum reuseste sa topeasca 20-30 m distanta instant..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 31, 2022 Autor Share Postat Iulie 31, 2022 5 hours ago, damager said: pai i-au dat ride trough in timpul cursei, deci nu au auzit nimic de la ceilalti piloti. Cei care au căzut la start. Poate. Nu știu. 5 hours ago, damager said: incredibil ducati pe linia dreapta, cum reuseste sa topeasca 20-30 m distanta instant..... *Bautista, nu neapărat Ducati. Celelalte nu par la fel. Poate-l ajută mult și statura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat August 1, 2022 Share Postat August 1, 2022 sa punem si clasamentul inainte de pauza. mai sunt inca 6 runde. Pos Rider Points 1 Alvaro Bautista 298 57+52+52+59+26+52 2 Jonathan Rea 267 54+37+53+40+45+38 3 Toprak Razgatlioglu 260 39+25+45+32+62+57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat August 8, 2022 Share Postat August 8, 2022 Din surse extrem de credibile, pana pa Donnington, yamaha a mers cu un alt soft decat anul trecut, un soft facut de italieni. de la donnington s-au intors la softul de anul trecut, facut de japonezi. Si schimbarea s-a vazut imediat cu 5 curse castigate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat August 9, 2022 Share Postat August 9, 2022 Acum 12 ore, damager a spus: Din surse extrem de credibile, pana pa Donnington, yamaha a mers cu un alt soft decat anul trecut, un soft facut de italieni. de la donnington s-au intors la softul de anul trecut, facut de japonezi. Si schimbarea s-a vazut imediat cu 5 curse castigate. Pirelli facut de japo? Sigur nu in China? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 9, 2022 Autor Share Postat August 9, 2022 12 hours ago, damager said: Si schimbarea s-a vazut imediat cu 5 curse castigate. ..Pentru Razgatlıoğlu. La Locatelli nu am văzut nicio schimbare a performanțelor. Probabil treabă de finețe și de preferințe în ceea ce-l privește pe turc. În momentul de față cei 3 piloți fac diferența. Au motociclete diferite dar cărora reușesc să le exploateze punctele forte. Doninton Park este circuitul preferat al lui Toprak. Most a fost alt circuit pe care s-a descuract bine în general. Urmează Magny-Cours - îi place și ăla. Să vedem după. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat August 10, 2022 Share Postat August 10, 2022 Acum 19 ore, xt600 a spus: Pirelli facut de japo? Sigur nu in China? Electronica, nu guma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat August 10, 2022 Share Postat August 10, 2022 Acum 29 minute, damager a spus: Electronica, nu guma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate