Lup69 Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă Eu de cand ma duc si vin prin Austria/Ungaria, am luat mereu de la prima benzinarie de pe drumul respectiv, in oricare dintre directii mergeam, nu am avut niciodata vreo problema...este valabil si pentru autostrada si pentru nationale... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă Acum 3 minute, Lup69 a spus: Eu de cand ma duc si vin prin Austria/Ungaria, am luat mereu de la prima benzinarie de pe drumul respectiv, in oricare dintre directii mergeam, nu am avut niciodata vreo problema...este valabil si pentru autostrada si pentru nationale... In Austria nu mai exista viniete la ghiseu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă Ai dreptate: https://www.shell.at/tanken/shell-tankstellensuche/standorte.html#10022723-nickelsdorf-nord-a4-autobahn-nic si https://map.bp.com/de-AT/AT/tankstelle/braunau-am-inn/braunau-neue-innbrueckenstrasse-2/537428986 de exemplu.... bineinteles, e mai bine sa faci comanda si sa platesti online.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Acum 1 oră, ianachim a spus: in ian plec la ski in austria Cu scuterul adv? 🫣 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Acum 1 oră, The Flying Dutchman a spus: Nici nu stiu de ce ma obosesc. Cum am zis, nu bagati in seama mesajul, faceti cum credeti ca e mai bine. Te avertizeaza destul de clar, in doua randuri: Si atunci cand selectezi optiunea pe 2 sau 12 luni: Si atunci cand prima data disponibila pentru inceperea valabilitatii este 18 zile in viitor: Deci trebuie sa fii destul de hotarat ca sa nu intelegi ca nu e valabila imediat. Oricum, observatia e buna pentru cei care nu citesc si doar dau Next-Next-OK. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate