shashka Postat Decembrie 1, 2022 Share Postat Decembrie 1, 2022 La 01.12.2022 la 19:47, pinnochio a spus: Zona albă,mânerul,ce e? Corn de cerb. Slefuit la alb, si tras la pasla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Decembrie 10, 2022 Autor Share Postat Decembrie 10, 2022 (editat) Am mai facut si eu cateva lucrari: Editat Decembrie 10, 2022 de GoodKat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Decembrie 10, 2022 Share Postat Decembrie 10, 2022 Acum 9 minute, GoodKat a spus: Ăsta jur că e , dulap vodă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Decembrie 10, 2022 Share Postat Decembrie 10, 2022 Libelula e f. misto... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Decembrie 10, 2022 Autor Share Postat Decembrie 10, 2022 Acum 3 ore, shashka a spus: Libelula e f. misto... Multam!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Decembrie 11, 2022 Autor Share Postat Decembrie 11, 2022 (editat) 1 oră în urmă, Kristian K a spus: Toate is faine,fiecare in felul ei!Artist trebuia sa te faci,nu mobrist... Multam! Cred ca ma descurcam mai bine Editat Decembrie 11, 2022 de GoodKat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Decembrie 17, 2022 Share Postat Decembrie 17, 2022 Ce spuneti de tipu asta de gratar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 17, 2022 Share Postat Decembrie 17, 2022 Frumos foc, da' gol... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Decembrie 17, 2022 Share Postat Decembrie 17, 2022 Noi facem fierru,mata aduci carnea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 17, 2022 Share Postat Decembrie 17, 2022 Pai...daca trebuie sa ard si gazu' ca sa aduc io carnea, prefer rudimentarul meu gratar, vechi, greu, da' sanatos! Am loco' si carbune(i) incat sa nu fiu nevoit sa fac si alte cheltuieli,...doar cu dantura inca nu stau bine (sper saptamana care vine sa am colti noi, sa rup si oasele cu ei)! Asa ca...ma anunti cand faci rost de detoate, ca sa vin cu gasca sa-l binecuvantam! Oricum, raman la parerea mea ca-i dat draq' de frumos si felicit mana maiastra care l-a faurit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 19, 2022 Share Postat Decembrie 19, 2022 La 17.12.2022 la 16:42, pinnochio a spus: hahahahaha, misto de tot!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Decembrie 23, 2022 Share Postat Decembrie 23, 2022 Problema gratarelor metalice,e că ruginesc rapid, în 2-3 ani,cuva unde pui carbunii se mănâncă singură.Oare dacă am zinca cuva? Rezistă zincu la temperatura din cuvă? Crecă zincu se topeste la 600-700 grade.Nush ce temperatură fac cărbunii.Mai există ricul,ca zincu să emane ceva gaze? Mici cu gust de zinc nu vrea nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Decembrie 23, 2022 Share Postat Decembrie 23, 2022 Fa un gratar din lemn... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobiletron Postat Decembrie 23, 2022 Share Postat Decembrie 23, 2022 1 hour ago, pinnochio said: Crecă zincu se topeste la 600-700 grade 400 de grade, nu cred ca rezista. On 12/10/2022 at 5:43 PM, GoodKat said: Am mai facut si eu cateva lucrari: Ai timp de pierdut, dar sunt frumoase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Decembrie 23, 2022 Share Postat Decembrie 23, 2022 Inox. Acum 3 ore, pinnochio a spus: Problema gratarelor metalice,e că ruginesc rapid, în 2-3 ani,cuva unde pui carbunii se mănâncă singură.Oare dacă am zinca cuva? Rezistă zincu la temperatura din cuvă? Crecă zincu se topeste la 600-700 grade.Nush ce temperatură fac cărbunii.Mai există ricul,ca zincu să emane ceva gaze? Mici cu gust de zinc nu vrea nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Decembrie 24, 2022 Share Postat Decembrie 24, 2022 Facut si din inox,nu e bine.La caldura,tabla de inox se strâmbă într-un mare fel,si nu revine la forma initială.L-am aruncat la fier vechi.Exista ceva vopsele rezistente la temperaturi mari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 24, 2022 Share Postat Decembrie 24, 2022 Carbunii incandescenti, mai ales cand sufli si aer trec de 1000 grade... Ce vopsea sa reziste?? Cum a zis si September mai sus, inox e solutia anti-rugina. Bineinteles tabla groasa, cel putin de 3-4 (care te va costa o caruta de bani....) Sau ramai la cel clasic si o data la cativa ani mai faci un gratar Si unul din otel, cu tabla groasa te tine mult si bine! Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Decembrie 24, 2022 Share Postat Decembrie 24, 2022 Acum 2 ore, pinnochio a spus: Facut si din inox,nu e bine.La caldura,tabla de inox se strâmbă într-un mare fel,si nu revine la forma initială.L-am aruncat la fier vechi.Exista ceva vopsele rezistente la temperaturi mari? Tu vrei gratar sau forja? Temperaturile de care vorbesti tu greu le obtii si la forja. La 600 ge grade eu torn aluminiu, pe care il pun tot intr/un vas de fier... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Decembrie 24, 2022 Share Postat Decembrie 24, 2022 Io as vrea sa nu tot schimb cuva gratarului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Decembrie 24, 2022 Share Postat Decembrie 24, 2022 Acum 37 minute, pinnochio a spus: Io as vrea sa nu tot schimb cuva gratarului. Maninca mai putina carne... Fa un trunchi de piramida cu baza mica in jos, fixezi o teava dedesubt, samotezi cuva, pui sarmele deasupra, si ai pe amandoua. Conectezi un aspirator, sau un feon, si faci mici la 1000 de grade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Microbec Postat Decembrie 24, 2022 Share Postat Decembrie 24, 2022 44 minutes ago, pinnochio said: Io as vrea sa nu tot schimb cuva gratarului. Pune niste caramida de samota. Va creste greutatea dar o sa reziste in timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Decembrie 24, 2022 Share Postat Decembrie 24, 2022 Oricum te complici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Decembrie 24, 2022 Autor Share Postat Decembrie 24, 2022 Acum 16 ore, mobiletron a spus: Ai timp de pierdut, dar sunt frumoase. Multam! Nu am timp depierdut chiar deloc, simt ca nu imi ajunge ziua la cate chestii vreau sa fac. Au fost vandute in cadrul unui targ caritabil de la munca iar banii obtinuti au fost donati catre o casa de copii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Ianuarie 6, 2023 Share Postat Ianuarie 6, 2023 D-ale ferului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Ianuarie 21, 2023 Share Postat Ianuarie 21, 2023 Viitoare arbaletă,din arc lamelar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.