ninel60 Postat Februarie 11, 2023 Share Postat Februarie 11, 2023 Acum 1 oră, pinnochio a spus: Garanție pân la poartă Eu spun că va rezista dar trebuia cântărită înainte de șanfrenare și respectată greutatea pentru lucrează împreună cu contragreutatea ambielajului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Februarie 11, 2023 Share Postat Februarie 11, 2023 Asa e,trebuia cântărită. Upsss...nush de ce entoarsă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezicealae Postat Februarie 19, 2023 Share Postat Februarie 19, 2023 La 26.01.2023 la 10:19, Silver Arrow a spus: Batiu poti face eventual din HEA sau HEB. Normal ca INP se indoaie. Da si tu o schita cu ce vrei sa faci si iti fac o propunere. Nici sina tip CF nu este foarte rigida in plan orizontal. Uite aici valorile statice pentru INP si HEA: http://www.b2bmetal.eu/i-sections-inp-specification http://www.b2bmetal.eu/hea-ipbl-beams-european-standard-wide-flange-h-beams-dimensions-specifications-he-a-beams-in-accordance-with-former-standard-euronorm-53-62 Daca te uiti la INP100 fata de HEA100, pe axa slaba y-y (weak axis) . profilul HEA este de 11 ori ma tapan decat INP100 (valoare Iy, aia de se masoara in cm4) - 133 cm4 fata de 12,1 cm4 NU am gasit valori statice pentru sina de cale ferata. Cauta pe goagal. Se numeste S49 (pentru ca are circa 49 kg/m). Oricum ea trebuie sa fie un pic elastica ca sa o poti alinia frumos. Si o sa mai ai o problema cu sina CF: cum iti prinzi piesele pe batiu? Daca te apuci cu sudura , se duc draqu toate ca se indoaie de la sudura. Cu HEA sau HEB ai unde se faci gauri si sa montezi cu suruburi. Incerc varianta asta daca tot am dat banii pe ele.... Vedem ce iese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Februarie 20, 2023 Share Postat Februarie 20, 2023 Salutare ! Pentru ca esti pasionat, uite am o sugestie de lucrare pentru tine... daca te-ai baga ai avea un client sigur, eu ! Aici sunt cateva detalii privind lucrarea... Grătarul este fabricat din oțel cu o grosime de 2 până la 6 mm. S-a instalat un sertar extensibil în partea din spate, care permite reumplerea cu cărbune în timpul grătarului, fără a scoate gratarul pe care este carnea. Sertarul este echipat cu găuri de ventilație. Grătarul poate fi scos și curățat în siguranță. Dimensiuni: Lungime 160 cm lățime 85 cm Înălțime 70 cm Suprafața grătarului 40 x 95 cm Greutate aprox. 160 kg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bored Panda Postat Februarie 20, 2023 Share Postat Februarie 20, 2023 Tiger 2 sau E75? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninel60 Postat Februarie 20, 2023 Share Postat Februarie 20, 2023 Greu de făcut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Februarie 22, 2023 Share Postat Februarie 22, 2023 Din foaie de arc.De căsăpit chestii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Februarie 23, 2023 Share Postat Februarie 23, 2023 La 20.02.2023 la 20:55, Bored Panda a spus: Tiger 2 sau E75? Tiger 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Martie 6, 2023 Share Postat Martie 6, 2023 Tot un fel de gratar,2 compartimente.Sper sa-l tetmin anu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Martie 12, 2023 Share Postat Martie 12, 2023 Lucru cu fonta...un infern.Cazu de fata,urechi rupte,pierdute, la un reductor,ceva utilaj agricol 20230310_120944.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Martie 28, 2023 Share Postat Martie 28, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Martie 28, 2023 Autor Share Postat Martie 28, 2023 (editat) @pinnochio la fonta ai rezultate bune cu electrozi de fonta si cu temperatura mare de incalzire a piesei inainte de a incepe procedeul de sudare, apoi trebuie lasata piesa la racire controlata in cuptor, sau in lipsa, in cenusa. Am sudat niste fonta, cam greu de incalzit piesa cu un arzator cu gaz. Hai sa mai postez si eu ce mai fac...poate intra la categoria "lucrari din metal". Mi-am facut niste oglinzi mai minimaliste pentru motocicleta mea. Ce am gasit pe piata nu ma multumea calitativ, iar ce ma multumea era incredibil de scump. Editat Martie 28, 2023 de GoodKat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Martie 28, 2023 Share Postat Martie 28, 2023 Acum 3 minute, GoodKat a spus: racire controlata in cuptor, sau in lipsa, in cenusa E bun si nisip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Martie 28, 2023 Autor Share Postat Martie 28, 2023 Acum 3 minute, pinnochio a spus: E bun si nisip Merge, numa' ca mi s-a parut ca transferul termic este mai rapid decat in cenusa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Martie 28, 2023 Share Postat Martie 28, 2023 Faine suporturile celea...Inox? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Martie 28, 2023 Autor Share Postat Martie 28, 2023 1 oră în urmă, pinnochio a spus: Faine suporturile celea...Inox? Da. Sunt compuse din 2 segmente fiecare. Teava de inox pe partea lunga, ca sa fie cat mai usoare. Bara solida in partea de jos la filet + curbura si sudate intre ele cu electrod de inox. Mai intai cele doua segmente (teava + bara) au fost prinse intre ele cu tija filetata M8 din inox, apoi s-a trecut cu cordon de sudura pe deasupra ca sa nu imi fac griji ca ar putea ceda de la vibratii. Ca sa pot face o curbura precisa si simetrica pe ambele brate, am strunjit bara sub forma de doua conuri care vin bot in bot. Iar de acolo am indoit cat a trebuit fara sa fie nevoie sa folosesc caldura multa si apoi am umplut cu sudura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Martie 28, 2023 Share Postat Martie 28, 2023 La 12.03.2023 la 7:48, pinnochio a spus: Lucru Mestere, exista vreo tehnologie de sudura sau brazare pentru antimoniu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Martie 28, 2023 Share Postat Martie 28, 2023 Am încercat cândva,nu am reușit nimic.E ciudat antimoniu asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Martie 29, 2023 Share Postat Martie 29, 2023 Acum 14 ore, pinnochio a spus: Am încercat cândva,nu am reușit nimic.E ciudat antimoniu asta. Da, am incercat de curand sa incalzesc o piesa de antimoniu (credeam ca e aluminiu) si am avut noroc ca am observat la timp o bula, dadea sa curga ca un cositor. Probabil de asta nici nu se poate suda, trece prea rapid de la stare solida la stare lichida. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Martie 31, 2023 Share Postat Martie 31, 2023 Sudura sub apa...am fost curios ce se-ntamplă 20230331_144645.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 31, 2023 Share Postat Martie 31, 2023 Acum 30 minute, pinnochio a spus: Sudura sub apa...am fost curios ce se-ntamplă Concluzia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Martie 31, 2023 Share Postat Martie 31, 2023 Merge.Nord stream....venim acu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 31, 2023 Share Postat Martie 31, 2023 Merge aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 31, 2023 Share Postat Martie 31, 2023 1 oră în urmă, Lucian_M a spus: Merge aici? Nu prea înțeleg cum funcționează... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 31, 2023 Share Postat Martie 31, 2023 Presă pentru jambe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate