apriliacluj Postat Octombrie 6, 2023 Share Postat Octombrie 6, 2023 sper sa nu fie ceva ilegal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Octombrie 6, 2023 Share Postat Octombrie 6, 2023 E foarte legal,gloantele-s din plastic.După emag. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Octombrie 6, 2023 Share Postat Octombrie 6, 2023 Acum 1 oră, pinnochio a spus: Ce o să fie? Ce o să fie? Cine știe? La Maxim trebuie roti mai mari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Ianuarie 15 Share Postat Ianuarie 15 Recuperator de caldură,din inox.Încă nu e gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Ianuarie 15 Share Postat Ianuarie 15 Acum 8 minute, pinnochio a spus: Recuperator de caldură, Il faci pt incalzitorul cu motorina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Ianuarie 15 Share Postat Ianuarie 15 La 06.10.2023 la 10:17, pinnochio a spus: Ce o să fie? Ce o să fie? Cine știe? Și până la urmă ce-a ieșit din astea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Ianuarie 15 Share Postat Ianuarie 15 Vreți cumva să întrați în istorie? M-a întrebat cineva când am luat permisul de vânătoare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Ianuarie 15 Share Postat Ianuarie 15 Acum 3 ore, Tzitzicat a spus: Il faci pt incalzitorul cu motorina? Nuuuu...E ciubuk Acum 42 minute, ENEOS a spus: Și până la urmă ce-a ieșit din astea? Masina de cusut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Ianuarie 15 Share Postat Ianuarie 15 Acum 2 ore, pinnochio a spus: Masina de cusut D'aia de Cugir? 🫣 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 16 Share Postat Ianuarie 16 aia parca era masina de spalat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Februarie 3 Share Postat Februarie 3 Un ursuleț la resuscitat.Se pune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 3 Share Postat Februarie 3 Da, asta da! Pe asta il iubesc sincer! Nasul meu cel mic are unu' resuscitat care deja simt ca o sa arate beton dupa finalizare...sper sa-l prind pe ursuletu' rosu candva jos de pe elevator si sa-l pozez...e 99% original, refacut cu multa migala, arta! Nici asta nu arata rau...si prevad ca a ajuns pe maini bune! Spor! Si revino cu poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 3 Share Postat Februarie 3 Mda, e un model emblematic dar cu o caroserie f slabă din păcate. Dacă mergi o săptămână cu amortizoarele față duse fug oalele de amortizor în toate direcțiile. Și asta de când aveau <10 ani vechime, nu de la rugină. Să mă laud și eu cu cea mai recentă realizare, că la rubrica "de unde cumpărăm scule de calitate" nu prea merge (cred). Menționez că eu sunt praf la capitolul sudură. Înainte mă chinuiam cu un crocodil de 3t pe care îl luam pe umăr și îl așezam pe o traversă pe rulmenți, mult mai firavă, totul fiind cam nesigur. VID-20240129-WA0022.mp4 Autodotare sau autoutilare i de spunea pe vremuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Februarie 4 Share Postat Februarie 4 Nu-i cam instabil sistemul? Din cate-mi dau seama nu ai ghidaje pentru partea mobila, pare ca se tine doar in burduful de cauciuc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 4 Share Postat Februarie 4 Acum 7 ore, binox a spus: pare ca se tine doar in burduful de cauciuc. Burduful de cauciug are în interior o coloană telescopică, nu e doar o bășică. E f stabil, mai ales prin faptul că ridică mașina din 2 puncte și efectiv nu are cum să basculeze în lateral așa cum făcea pe care îl foloseam anterior bazându-mă doar pe puntea vehiculului rămasă pe sol + frâna de mână pentru stabilitatea laterală. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Februarie 4 Share Postat Februarie 4 Citat Burduful de cauciug are în interior o coloană telescopică, nu e doar o bășică. Ok, nu stiam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Februarie 5 Share Postat Februarie 5 La 03.02.2024 la 17:35, ENEOS a spus: fug oalele de amortizor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 5 Share Postat Februarie 5 (editat) Acum 26 minute, pinnochio a spus: Rezolvare parțială pt că fuge tot în toate direcțiile, inclusiv luftul dintre aripa față și ușă de-a lungul stâlpului A devine triunghiular, se deschide și U-ul dintre oală și coama pe care se prinde aripa... Editat Februarie 5 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Februarie 5 Share Postat Februarie 5 Sac de rafie...Doreleeee....phutuite-n limbă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 5 Share Postat Februarie 5 Acum 1 minut, pinnochio a spus: Sac de rafie Fibră de sticlă, materiale compozite! Deci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Februarie 5 Share Postat Februarie 5 Dar asta nu e tot.Avem si spuma dă uși,silicon,cârpe,tbla prinsa cu popnit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Februarie 5 Autor Share Postat Februarie 5 Acum 14 minute, pinnochio a spus: Sac de rafie...Doreleeee....phutuite-n limbă Mie imi pare a fibra de sticla tesuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Februarie 5 Share Postat Februarie 5 Da,e fibră de sticlă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Februarie 11 Share Postat Februarie 11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free runner Postat Februarie 11 Share Postat Februarie 11 1 oră în urmă, pinnochio a spus: 1 oră în urmă, pinnochio a spus: Salut! Ce sarma folosesti la sudura? Frumos si succes in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate