vik55 Postat Iunie 15, 2022 Share Postat Iunie 15, 2022 As prefera sambata , duminica dormim si noi mai mult . Deci " flacai " vremea este cam la fel sambata si duminica ,,, s_au pus biletele in vanzare . Preferabil la ducere pe Brasov. Cam asta este . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 15, 2022 Share Postat Iunie 15, 2022 ...sean?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iunie 15, 2022 Share Postat Iunie 15, 2022 Acum 18 minute, Speedy.K a spus: ...sean?! ...seanu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iunie 15, 2022 Share Postat Iunie 15, 2022 Connery? Seanu. În weekend e procesiune pe acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 16, 2022 Share Postat Iunie 16, 2022 Vacanta fiind, toata suflarea cocalareasca va fi acolo. Iar sa te duci cu mobrele in grup e cea mai proasta dee posibila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Iunie 16, 2022 Autor Share Postat Iunie 16, 2022 Incerc o iesire acum cand benzina / motorina este aprx 10 lei / L / Sap. viitoare poate nu imi mai pot permite . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iunie 16, 2022 Share Postat Iunie 16, 2022 Salut. Eu fac maine o golănie, bagat co, si cred ca o iau spre lepsa. As merge si pe ta, nu tf, dar imi da ploaie. Stiu ca e din scurt, dar vezi si tu. In we sunt plecat, nu pot, si, nici nu i de mers pe transuri, prea aglomerat. Da pm daca vrei si poti maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Iunie 16, 2022 Autor Share Postat Iunie 16, 2022 (editat) Sorry la munca ,,,,,, Aglomeratia nu este pt noi . Editat Iunie 16, 2022 de vik55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 16, 2022 Share Postat Iunie 16, 2022 (editat) O sa ma duc si eu pe TF, dar miercuri sau joi. Buc-Cartisoara si retur, ambele peste TF. pS O sa fiu cu pasger, deci o sa merg ceva mai incet, deci o sa se poata tine si vitezanele dupa mine, daca nu sunt incepatori. Doritorilor ofer recompensa! Editat Iunie 16, 2022 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iunie 16, 2022 Share Postat Iunie 16, 2022 Acum 5 minute, Speedy.K a spus: Doritorilor ofer recompensa! Un plin, doo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 17, 2022 Share Postat Iunie 17, 2022 Acum 9 ore, ENEOS a spus: Un plin, doo? Ooo, da' cine crezi ca sunt, oligarh de-al lui Putin?! Mai lipseste sa ceri un kil de cirese si m-ai falimentat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mash Postat Iunie 17, 2022 Share Postat Iunie 17, 2022 Am fost in data de 13 iar tunelul prin munte era închis, a trebuit sa fac cale întoarsă... De asemenea era oprit accesul auto de la Bâlea Cascadă in sus, noroc ca este loc pentru motor! Aveți informații cum că se va permite circulația prin tunel in acest weekend? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Iunie 18, 2022 Share Postat Iunie 18, 2022 S-a deschis oficial de luni sau marti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iunie 18, 2022 Share Postat Iunie 18, 2022 Oficial ne merge bine! A fost cineva, cum e? Că dacă îți cade piatra de pe dinți de la denivelări nu e fun (dacă n-ai geseu). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Iunie 18, 2022 Share Postat Iunie 18, 2022 Daca crezi ca drumul este mai bun ca anul trecut gresesti, doar ursi sint mai multi ca si gropile. Eu il fac de obicei in august sa aiba timp sa repare cite ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Iunie 19, 2022 Share Postat Iunie 19, 2022 Haideti pe B Bv Lepșa! Plecare de la h09 petrom miorița! Oprim un pic si la tg secuiesc la circuit! doar rideri asezonați Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iunie 19, 2022 Share Postat Iunie 19, 2022 Salut. Am facut golania pana la, urma vineri: Bucuresti-Horezu-ranca-jina-Cartisoara-Balea-Pitesti-Bucuresti. De anul trecut mi am zis sa nu mai merg pe Tf pana nu repara partea ai de 50km pana spre curtea de arges. Deh, pt cine are gs, nu i bai. Dar e praf, n au plombat nimic, au mai aparut fata de anul trrcut si mai multe gropi, fisuri bla bla. Nu e fun deloc, nu mai merita pt mine. TA in schimb, suuuuper. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Iunie 19, 2022 Share Postat Iunie 19, 2022 TA si TF o sa facem si noi prin iulie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 19, 2022 Admin Share Postat Iunie 19, 2022 Care au fost orele de plecare și sosire din și la București? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 19, 2022 Share Postat Iunie 19, 2022 IMG_1071.MOV nimic nou in Tara smecherilor pana cand nu va exista un interes de grup, partid sau personal …. TF nu va fi intretinut/imbunatatit ca vin strainii sa l vada ca e frumos …. e frumos sa vii din tari pline de autostrazi si sa vezi gropile autohtone, este chiar wow pentru ei sa se poata intorce in timp … !!! nu i de mers in zile de wkend si in iulie si august!!! IMG_1071.MOV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iunie 21, 2022 Share Postat Iunie 21, 2022 (editat) La 19.06.2022 la 8:28, l.u.v a spus: Care au fost orele de plecare și sosire din și la București? Daca pe mine ma intrebai, am plecat la 7 dimineata din S3, si am ajuns la 20. 13 h. Pauze: 3 alimentari rapide si dezmortire, 10 minute bucata-sa zicem 30min, 4 opriri foarte scurte de foto, cca 10min max-sa zicem 40 min, o oprire la Obarsie pt un gratar-cca 50 min. Total opriri, 2h. Motociclit, 11h. cca 800km. Dar intins, rapid, nu lalait. Obositor,nu mai fac a doua oara cu jucaria din dotare asta . PS: o pauza de final, sa cumpar berica, aproape de casa:))) PPS: cu Rtul 2007 900km intr o zi n-au fost o problema asa mare in RO. Ce inseama moto gandita pentru confort. Aia e. Editat Iunie 21, 2022 de Adrian M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrjo Postat Iunie 22, 2022 Share Postat Iunie 22, 2022 Pentru cine vrea sa verifice starea vremii si traficul, inainte de a urca: https://www.roxy-world.ro/webcam-salvamont-arges Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cotor Postat Iulie 18, 2022 Share Postat Iulie 18, 2022 Salutare baieti! Planific week end ul 30-31 iulie pentru o iesire pe transfagarasan cu inca 2 prieteni cu mobrele. Intrebarea este daca merita sa mergem in week end sau este prea aglomerat? Adica am vrea sa mergem sa ne bucuram de drum nu sa stam in coada sau sa trecem printre masini. Daca a experimentat cineva cum e sambata dimineata, va rog, un sfat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mash Postat Iulie 18, 2022 Share Postat Iulie 18, 2022 Acum 38 minute, Cotor a spus: Salutare baieti! Planific week end ul 30-31 iulie pentru o iesire pe transfagarasan cu inca 2 prieteni cu mobrele. Intrebarea este daca merita sa mergem in week end sau este prea aglomerat? Adica am vrea sa mergem sa ne bucuram de drum nu sa stam in coada sau sa trecem printre masini. Daca a experimentat cineva cum e sambata dimineata, va rog, un sfat. Salutare! Am fost sambata 16 Iulie dupa amiaza spre seara iar traficul era foarte lejer in comparatie cu anii precedenti. Atentie insa la ursi, am intalnit pe ambele parti ale masivului montan! *A nu se interpreta ca reclama, insa recomand si o vizita la complexul Albota pentru pastravul in fulgi de porumb daca tot treceti prin zona. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iulie 18, 2022 Share Postat Iulie 18, 2022 Eu am trecut miercuri 13 iulie si am vazut ursi de 4 ori pana la balea. Primul cocotzat pe o zona cu gardulet de beton, se plimba, apoi altul aproape pe b1 statea la poze langa 3 masini, apoi o ursoaica cu 3 pui la 200m mai jos de un fel de terasa cu mese afara, apoi 2 frati cred tolanit toi iar aproape pe b1. Nu prea multe masini, motoristi cat cuprinde, au fost de 8-9 ori mai multe motoare decat masini, sus desi parcarile mai aveau loc suficient, romanasii tot parcati pe margine, pe partea nordica. Ah, si am vazut pe tot traseul ceva masini pregatite ca pentru ceva raliu de anduranta, plini de stickere, majoritatea cu bagaje pe plafon, cred ca au fost peste 40-50 in total, oare se erau pe drum spre ulan batar? Majoritatea aveau nr de Austria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate