qAndrei Postat Februarie 1 Share Postat Februarie 1 23 minutes ago, Kagemusha said: Bună ziua, Se donează imprimantă foto compactă Canon SELPHY CP900. Starea este impecabilă, a fost a unuia dintre băieții mei, fiind folosită ocazional, cu ani în urmă. Nu a fost folosită în ultimii 6-7 ani. Vine cu toate accesoriile necesare și pentru moment zace prin casă în cutia în care a sosit de la mama ei. Pentru cei care doresc să vadă detalii extra, puteți verifica aici. Predare personală în Măgurele, Ilfov. Trimit prin curier numai cu achitarea transportului în avans. Dacă este vreun doritor, rog să se anunțe aici, primul sosit, primul servit. Ulterior, contact la 0722.640.268, telefon, mesaj text sau WhatsApp. Dacă nu răspund la telefon sun înapoi cu proxima ocazie. Numai bine! Bună ziua, aș fi eu interesat de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Februarie 1 Share Postat Februarie 1 Adjudecat! Rămâne să vedem cum intri în posesie. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Februarie 17 Share Postat Februarie 17 Samsung Keystone 2 Telefonul este nou, n-a fost utilizat niciodata. Poate ii serveste cuiva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Martie 2 Share Postat Martie 2 Adaug o boxa portabila. Are cumva un bazait continuu, dar nu interfereaza cu sunetul emis. Pentru segmentul din care face parte, redarea audio e decenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jimmy24 Postat Martie 8 Share Postat Martie 8 Salutare, donez una bucata pereche de bocanci TCX Blend WP nr 47. Si carucior copii pana in 15kg Momi Estelle, greutatea lui 7.1 kg, in stare foarte buna. Se pot vedea/proba in Stefan Cel Mare, Bucuresti. 0744.618.999 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianS Postat Martie 8 Share Postat Martie 8 Salut! Eu port 47. Pot să ți-i fur eu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Martie 9 Share Postat Martie 9 @Jimmy24, aștept un telefon mâine de la tine asa cum am discutat. Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jimmy24 Postat Martie 12 Share Postat Martie 12 La 08.03.2024 la 15:00, AdrianS a spus: Salut! Eu port 47. Pot să ți-i fur eu? Salut, da sigur, inca sunt valabili. Imi cer scuze de raspuns tarziu, nu a venit nici o notificare. Te astept cand poti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Martie 15 Share Postat Martie 15 La 12.01.2024 la 15:13, Pandy a spus: Donez 4 jante plus cauciucuri (eterne) cu urmatoarele caracteristici. Stare, folosibile. Locatie: Bucuresti, zona Piata Progresul Contact: aici sau mesaj privat Donate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iama Postat Martie 23 Share Postat Martie 23 (editat) Salut, Donez urmatoarele: Cizme moto Diadora, marimea 42. Combinezon de ploaie din doua bucati: Geaca moto Diadora (nu mai am protectiile la ea), marimea probabila M-L (s-a sters eticheta cu marimea): Geaca moto Neowell touring marimea M: Pantaloni piele Dynamic Cruiser marimea 50: Geaca dama Probiker, marimea 38: Pantaloni de vara (fara mesada) Wintex, marimea L: Locatie Bucuresti IOR, si/sau Sibiu. Contact pe privat va rog. Editat Martie 23 de iama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Martie 23 Share Postat Martie 23 Salutare.vreau eu cizmele și costumul de ploaie.daca nu pe a cerut altcineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iama Postat Martie 24 Share Postat Martie 24 Acum 20 ore, sandu07 a spus: Salutare.vreau eu cizmele și costumul de ploaie.daca nu pe a cerut altcineva ok, cizmele si costumul de ploaie au fost date lui sandu07. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valibogdan Postat Martie 24 Share Postat Martie 24 Salut, Iama. Ai mesaj pe privat. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iama Postat Martie 26 Share Postat Martie 26 La 24.03.2024 la 18:45, valibogdan a spus: Salut, Iama. Ai mesaj pe privat. Multumesc. Geaca Neowell data la valibogdan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valibogdan Postat Martie 27 Share Postat Martie 27 Multumesc, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianS Postat Aprilie 10 Share Postat Aprilie 10 La 12.03.2024 la 9:27, Jimmy24 a spus: Salut, da sigur, inca sunt valabili. Imi cer scuze de raspuns tarziu, nu a venit nici o notificare. Te astept cand poti. La marele fix! Mulțam fain, @Jimmy24și @cicloburu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lebada Postat Aprilie 15 Share Postat Aprilie 15 Manual cb500 3 seturi chei moto nu trimit în țară dar poți trimite curier să ridice eu le împachetez și le predau locația Baia Mare tel 0752580590 Cel mare este rezervat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bezaru Postat Aprilie 15 Share Postat Aprilie 15 Salut....primul set este de transalp? L.as dori eu daca se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Iunie 3 Share Postat Iunie 3 (editat) Card de memorie Kingston Micro-SD 8GB + adaptorul aferent -> in stare perfecta de functionare Editat Iunie 3 de SONYC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Iunie 3 Share Postat Iunie 3 Salut.geaca albastra probiker si pantonii de vara i as lua eu. Nu pot scrie in privat .. La 23.03.2024 la 15:45, iama a spus: Salut, Donez urmatoarele: Cizme moto Diadora, marimea 42. Combinezon de ploaie din doua bucati: Geaca moto Diadora (nu mai am protectiile la ea), marimea probabila M-L (s-a sters eticheta cu marimea): Geaca moto Neowell touring marimea M: Pantaloni piele Dynamic Cruiser marimea 50: Geaca dama Probiker, marimea 38: Pantaloni de vara (fara mesada) Wintex, marimea L: Locatie Bucuresti IOR, si/sau Sibiu. Contact pe privat va rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Iunie 3 Share Postat Iunie 3 Acum 9 ore, SONYC a spus: Card de memorie Kingston Micro-SD 8GB + adaptorul aferent -> in stare perfecta de functionare S-a dat cardul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Iunie 5 Share Postat Iunie 5 Pentru posesorii de pisici cu probleme ale tractului urinar, donez hrană umedă Royal Canin Veterinary Feline Urinary S/O în sos și Royal Canin Veterinary Feline Urinary S/O mousse. Detalii despre produse aici. Hrana este cumpărată recent și nu expirată sau uitată prin casă cu anii. Rog doritorii să se anunțe aici sau pe WhatsApp la 0722.640.268. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jimmy24 Postat Iunie 5 Share Postat Iunie 5 Acum 46 minute, Kagemusha a spus: Pentru posesorii de pisici cu probleme ale tractului urinar, donez hrană umedă Royal Canin Veterinary Feline Urinary S/O în sos și Royal Canin Veterinary Feline Urinary S/O mousse. Detalii despre produse aici. Hrana este cumpărată recent și nu expirată sau uitată prin casă cu anii. Rog doritorii să se anunțe aici sau pe WhatsApp la 0722.640.268. Numai bine! Salut, daca nu au aparut doritori, m ar interesa. Spune mi unde si cand se pot ridica, daca esti in bucuresti. Salutare, ca tot e vara si mai fave omu curatenie. Am una bucata ghete touring Spyke nr 48/ talpic 31-31.5cm. A inceput destul de repede sa se exfolieze "pielea" de pe ele, dar in rest intregi. Ma prins ploaia cu ele de vreo 2 ori si nu m am udat la picioare. Decente pentru cat au costat acum un an. Salutare, ca tot e vara si mai fave omu curatenie. Am una bucata ghete touring Spyke nr 48/ talpic 31-31.5cm. A inceput destul de repede sa se exfolieze "pielea" de pe ele, dar in rest intregi. Ma prins ploaia cu ele de vreo 2 ori si nu m am udat la picioare. Decente pentru cat au costat acum un an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Iunie 5 Share Postat Iunie 5 Salut! Ești primul. Măgurele, Ilfov. Se pot ridica oricând. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jimmy24 Postat Iunie 5 Share Postat Iunie 5 (editat) Super, atunci revin eu mai spre seara cu un telefon si ne gasim. Editat Iunie 5 de Jimmy24 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate