alxmihai_2010 Postat Mai 12, 2014 Share Postat Mai 12, 2014 mda ms zu1u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edward21 Postat Mai 12, 2014 Share Postat Mai 12, 2014 Donez trimmer Remington.A fost folosit cam 2 luni doar cu capul care apare in poza.Functioneaza cu 2 bateri AAA. Are un mic defect la capacul din spate(nu sta apropiat),dar se poate lipi.L-am scapat pe jos daca vezi ce barba am te sperii )...in caz de il mai ai il doresc eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi N Postat Mai 12, 2014 Share Postat Mai 12, 2014 S-au dat in seara asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Mai 12, 2014 Share Postat Mai 12, 2014 daca vezi ce barba am te sperii )...in caz de il mai ai il doresc eu Ti-am raspuns pe privat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 (editat) viziera soar arai ..eu nu o suport pe casca capse reglabile ...cred ca potriveste cam pe orice open cu capse locatie cluj- floresti in tara trimit doar cu curier ...nu am chef sa stau la posta ..etc... Editat Mai 13, 2014 de mishu_dark Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 viziera soar arai ..eu nu o suport pe casca capse reglabile ...cred ca potriveste cam pe orice open cu capse locatie cluj- floresti in tara trimit doar cu curier ...nu am chef sa stau la posta ..etc... Poti sa masori distanta intre capse, te rog? M-ar interesa pe mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 donez cauciucuri 120-60-17 si 160-60-17 Pirelli Diablo Strada - DOT 2709 si 3409 Spatele este uzat dar fata eu zic ca mai merge... donez placute frana de pe Suzuki Bandit 600N din 97, cod MCB598 - TRW - eu zic ca mai duc ceva... Doritorii rog sa-mi dea PM! POZE aici! PS Cauciucul spate este rezervat momentan! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florynk2000 Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 am eu de donat doi saci de dormit, sunt subtiri, preferabil in anotimpul de vara, (primavara toamna cam tremuri in ei), sau bagati unul in altul pentru perioade mai friguroase. 0740017998 oferta e valabila de azi pana pe 15.mai pe la pranz sau incepand cu 2 iunie pana se gaseste cineva sa aiba nevoie de ei (16.06-02.06 sunt plecat si nu are cine sa ii dea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 Nu le faceti nici un bine donindu-le pingele uscate. Cine le ia si le foloseste e mai idiot decit cel ce le doneaza, inconstienti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 (editat) va salut. am nevoie de o casca, indiferent de stare. mi-am luat de curand moto si sunt varza cu banii, ma omoara nevasta-mea daca ii mai zic si de casca. sunt din bucuresti, dar daca e nevoie platesc transportul. Editat Mai 13, 2014 de riderontornadoes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nos66 Postat Mai 14, 2014 Share Postat Mai 14, 2014 Donez trimmer Remington.A fost folosit cam 2 luni doar cu capul care apare in poza.Functioneaza cu 2 bateri AAA. Are un mic defect la capacul din spate(nu sta apropiat),dar se poate lipi.L-am scapat pe jos Daca ai fi scris pe romaneste ce inseamna trimer poate pana acum il dadeai . Nu mai putem injura pe romaneste ca trebe sa ne aliniem la UE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karate-kid Postat Mai 14, 2014 Share Postat Mai 14, 2014 va salut. am nevoie de o casca, indiferent de stare. mi-am luat de curand moto si sunt varza cu banii, ma omoara nevasta-mea daca ii mai zic si de casca. sunt din bucuresti, dar daca e nevoie platesc transportul. Salut , daca o sa mai ai nevoie de casca dupa data de 19.05 , iti pot oferi casca mea , am sa plec din tara si cu siguranta am sa o inlocuiesc . Ma poti contacta la nr 0764898574 Sorin . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florynk2000 Postat Mai 15, 2014 Share Postat Mai 15, 2014 (editat) am eu de donat doi saci de dormit, sunt subtiri, preferabil in anotimpul de vara, (primavara toamna cam tremuri in ei), sau bagati unul in altul pentru perioade mai friguroase. 0740017998 S-au dat sacii oferta e valabila de azi pana pe 15.mai pe la pranz sau incepand cu 2 iunie pana se gaseste cineva sa aiba nevoie de ei (16.06-02.06 sunt plecat si nu are cine sa ii dea ) Editat Mai 15, 2014 de florynk2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn Postat Mai 15, 2014 Share Postat Mai 15, 2014 Salut.O casca comunista care sa asorteze o mobra 50 are cineva de donat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Mai 17, 2014 Share Postat Mai 17, 2014 Donez foot pegs. Le am inlocuit si n am ce face cu ele. Poate sunt care au nevoie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidius Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 Ofer gratuit 4 anvelope cross 110/90/19. Nu sunt foarte vechi, doar ca nu prea stiu sa le vand, ma adresez unui esantion redus de cumparatori. As vrea sa nu le dau unei singure persoane. Astept 4 doritori. Clientii din provincie vor achita taxele de curierat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 (editat) Casca Airoh flip-up XL (merge de L) 1700g. Inchidere, ochelarii si viziera functioneaza corespunzator Genti textil Oxford 47L. Arse de tobe. O revizie la un cizmar pentru o suma modica ar trebuii sa rezolve problema Primul venit, primul servit. Se dau doar in Bucuresti Editat Mai 22, 2014 de hora09 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asistent_ul Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 Salutare, as fi cel mai fericit daca poti sa mi le dai mie, saptamana aceasta am intrat si eu in randul motocicliștilor si m ar ajuta enorm 0744174119 nr meu da mi nr tau eu azi si maine sunt in bucurești, ms mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumulescu4you Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 Valabil...... mumulescu4you, on 22 Feb 2014 - 16:31, said: Au ajuns la mine, dar nu imi sunt de folos, Deci se doneaza mai departe conform spuselor. Rog PM sau la telefon.Sunt pe la Hala Traian (pana la 17) sau Vitan-Dristor dupa 17. O sa pun si o poza. POZE cu manetele DSC08087.JPG DSC08088.JPG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 Ambele produse sunt "promise". In cazul in care nu sunt dorite cand vine omu sa le ridice am sa iau pe urmatorul la rand care mi-a scris Casca Airoh flip-up XL (merge de L) 1700g. Inchidere, ochelarii si viziera functioneaza corespunzator Genti textil Oxford 47L. Arse de tobe. O revizie la un cizmar pentru o suma modica ar trebuii sa rezolve problema Primul venit, primul servit. Se dau doar in Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidius Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 Ofer gratuit 4 anvelope cross 110/90/19. Nu sunt foarte vechi, doar ca nu prea stiu sa le vand, ma adresez unui esantion redus de cumparatori. As vrea sa nu le dau unei singure persoane. Astept 4 doritori. Clientii din provincie vor achita taxele de curierat Au mai ramas doua anvelope. Astept doritori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asistent_ul Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 Mulțumesc mult hora09, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Mai 24, 2014 Share Postat Mai 24, 2014 Va salut, Am si eu nevoie de o a doua casca pentru o iesire maine. E cineva care mi-ar putea dona doar pentru o zi? Bineinteles, nu fac pretentii dar nici sa fie....intelegi voi. Merci si...dau o bere pe caldura asta! BR, Alexandru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 (editat) Costum piele Belo in doua bucati. Defecte: -lipseste cheia de la fermoar -a fost tavalit pe asfalt (usor) drept urmare are niste cusaturi, reparatii, nimic major Toate protectiile sunt la locul lor. In poze individul are 1.86m, 90kg. Vine cam la fix.Aceeasi poveste: primul venit primul servit. As ruga sa scrieti doar PM ca imi este mai usor de urmarit. La fel cine are buzunarele adanci si goale plus un motor sau cel putin stil de mers care se preteaza unui costum de piele.. as ruga sa se bage doar ei in seama.. un fel de fairplay. Oricum nu fac ancheta deci garaba in cazu asta nu strica treaba ci te face cu o haina de piele de jita PS. Daca nu ma prindeti azi, revin luni, maine Specific: doar in Bucuresti din motive logistice.. Costumul a plecat spre noul proprietar Protectie de gat Alpinestars in stare foarte buna. Pentru cine se da pe coclauri. Cei interesati sa dea PM! Editat Mai 26, 2014 de hora09 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian94 Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 Costum piele Belo in doua bucati. Defecte: -lipseste cheia de la fermoar -a fost tavalit pe asfalt (usor) drept urmare are niste cusaturi, reparatii, nimic major Toate protectiile sunt la locul lor. In poze individul are 1.86m, 90kg. Vine cam la fix. Aceeasi poveste: primul venit primul servit. As ruga sa scrieti doar PM ca imi este mai usor de urmarit. La fel cine are buzunarele adanci si goale plus un motor sau cel putin stil de mers care se preteaza unui costum de piele.. as ruga sa se bage doar ei in seama.. un fel de fairplay. Oricum nu fac ancheta deci garaba in cazu asta nu strica treaba ci te face cu o haina de piele de jita PS. Daca nu ma prindeti azi, revin luni, maine Specific: doar in Bucuresti din motive logistice.. Costumul a plecat spre noul proprietar Protectie de gat Alpinestars in stare foarte buna. Pentru cine se da pe coclauri. Cei interesati sa dea PM! In legatura cu protectia de gat ti-am lasat PM,o zi buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate