TA700VA Postat Noiembrie 13, 2024 Share Postat Noiembrie 13, 2024 19 minutes ago, Ruginel said: parbrizul de la PUIG este cam slab conceput Buna informație. Mersi! Despre cel de la givi știi ceva? 20 minutes ago, Ruginel said: 10w40 Aia zice și manualul doar ca ce bag în motor, aia bag și în transmisie nu-mi pare prea ok. Dar sigur inginerii de la yamaha știu mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rares42 Postat Noiembrie 13, 2024 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2024 Acum 9 minute, TA700VA a spus: Aia zice și manualul doar ca ce bag în motor, aia bag și în transmisie nu-mi pare prea ok. Dar sigur inginerii de la yamaha știu mai bine Daca la fiecare schimb de ulei schimbi și uleiul in transmisie, totul e ok. Eu in actualii 20.000km am schimbat uleiul la fiecare 3000-3500km, și 900ml intra in motor și 100ml in transmisie. Yamalube îl gasesc la Dual Motors. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Noiembrie 14, 2024 Share Postat Noiembrie 14, 2024 (editat) Acum 12 ore, TA700VA a spus: Buna informație. Mersi! Despre cel de la givi știi ceva? Aia zice și manualul doar ca ce bag în motor, aia bag și în transmisie nu-mi pare prea ok. Dar sigur inginerii de la yamaha știu mai bine Motocicletele in general au cutia in aceeasi baie de ulei cu propulsorul in sine si tot uleiuri 10w folosesc. Pune fara grija ce zice producatorul. Nu stiu nimic de ce de la Givi, eu l-am cumparat pe cel original dupa ce am luat PUIG si l-am pus la vanzare a doua zi. Editat Noiembrie 14, 2024 de Ruginel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiE Postat Aprilie 14 Share Postat Aprilie 14 La 09.01.2023 la 11:17, Rares42 a spus: Ieri scuterica a atins pragul de 5000km parcursi, si merge la fel de bine ca-n prima zi. Si mai jos veti gasi consumul mediu lunar si alte informatii legate de consum si distante parcursa. Salut, ce program este ăsta? Ce program ai folosit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 14 Share Postat Aprilie 14 Alerte mașină Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rares42 Postat Aprilie 26 Autor Share Postat Aprilie 26 (editat) Scuterul a ajuns la 20.000km, fără probleme, și a primit următoarele: - ulei, curățare filtru ulei, filtru aer - bujie - anvelope noi Michelin CityGrip 2 - kit ambreiaj+variator Malossi - curea Malossi - plăcuțe frână Ferodo - lichid frână DOT4 ATE - bară Led cu întrerupător separat - vaselina albastră la toate încheieturile și piese mobile Editat Aprilie 26 de Rares42 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TA700VA Postat Aprilie 27 Share Postat Aprilie 27 (editat) intrebare..care e viteza maxima la voi? ma uitam zilele astea la ceva vlogger cu un kymco de 125cc ajungea la 120km/h destul de usor. eu cu 85kg ale mele nu trec de 115km/h cu nmaxul de 155cc. o fi de la rotile mici pe 13 sau asa merge nmaxul mai incet? apropo de roti si suspensie oribila...a pus cineva ceva aftermarket? update si din partea mea cu consumul: in cei 2200km 99% in oras am consum de 3l/100km ceea ce nu mi se pare putin deloc pentru un scooter dar totusi inca acceptabil Editat Aprilie 27 de TA700VA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobiletron Postat Aprilie 27 Share Postat Aprilie 27 1 hour ago, TA700VA said: intrebare..care e viteza maxima la voi? ma uitam zilele astea la ceva vlogger cu un kymco de 125cc ajungea la 120km/h destul de usor. eu cu 85kg ale mele nu trec de 115km/h cu nmaxul de 155cc. o fi de la rotile mici pe 13 sau asa merge nmaxul mai incet? Scuterele de 125 si 150cc ajung destul de greu la 120km/h, unele nici nu ajung la viteza asta si nici nu este recomandat sa le tii la maxim. 1 hour ago, TA700VA said: apropo de roti si suspensie oribila...a pus cineva ceva aftermarket? Orice scuter cu roti mici simte gropile. 1 hour ago, TA700VA said: update si din partea mea cu consumul: in cei 2200km 99% in oras am consum de 3l/100km ceea ce nu mi se pare putin deloc pentru un scooter dar totusi inca acceptabil 3l/100km este un consum corect, cel mai mic consum pe care l-am scos cu scuter de 50cc a fost de 2.5l/100km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Luni la 07:50 Share Postat Luni la 07:50 12 hours ago, mobiletron said: 3l/100km este un consum corect, cel mai mic consum pe care l-am scos cu scuter de 50cc a fost de 2.5l/100km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Luni la 12:39 Share Postat Luni la 12:39 Cu N-Max 155 scoteam undeva intre 2.7 si 3.3 litri la pompa. Ce-i drept mergeam oricum dar nu incet iar de obicei nu stia decat acceleratie deschisa la maxim. De ceva zile frec prin oras si pe langa un CRF 300L, inca in rodaj. Weekendul acesta am bagat 140 de km pe asfalt si coclau. Dupa fix 100 km am alimentat si au incaput 2.6 litri. Am fost placut surprins de treaba asta, nu ma asteptam la consumul asa mic avand in vedere ca am mers in conditii variate de drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rares42 Postat Luni la 14:09 Autor Share Postat Luni la 14:09 Aste e consumul la pompă la NMax-ul meu de 155cc, făcut pe centura București și A0, mers maxim cu 105kmh, cât să fug de turbulențele tirurilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TA700VA Postat Luni la 18:09 Share Postat Luni la 18:09 (editat) 23 hours ago, mobiletron said: Scuterele de 125 si 150cc ajung destul de greu la 120km/h, unele nici nu ajung la viteza asta si nici nu este recomandat sa le tii la maxim. E destul de general raspunsul eu zic specific despre N-max ul de 155cc din 2023. Si de ce am deschis subiectul asta este ca sa il compar cu un alt scooter de 125cc. La prima vedere observ ca am consumul ceva mai mare decat scooterele de 125. Cel putin am discutat cu cativa curieri pe PCX-uri de 125 si ei imi spun ca scot uneori si sub 2l/100km in oras. Exemplu bun si in poza postata de Kagemusha cu 2.2/100km. Nu ne zice clar ce scooter e si ce capacitate are dar totusi e mai putin de 3l/100. Deci ce avem: - consum mai mare - viteza maxima la fel sau chiar mai mica decat un scooter de 125cc - acceleratia sau capacitatea de a transporta 2 persoane o fi mai buna la cel de 155cc, asta inca n-am comparat dar is curios daca la acceleratia de pe loc n-maxul de 125 pierde cu mult fata de cel de 155. Sa nu se inteleaga gresit, imi place scooterul. Doar faceam o comparatie. 23 hours ago, mobiletron said: Orice scuter cu roti mici simte gropile. Din nou e cam general ma gandesc ca sunt scootere cu aceleasi dimenisiuni de roti cu o suspensie mai moale/confortabila. Editat Luni la 18:10 de TA700VA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Marți la 07:47 Share Postat Marți la 07:47 13 hours ago, TA700VA said: Nu ne zice clar ce scooter e si ce capacitate are dar totusi e mai putin de 3l/100. Honda SH 150i. Folosit exclusiv în oraș pentru cumpărături, mers normal, peste viteza traficului dar nu mai mult de 95 km/h, chiar dacă el merge fără să pară că gâfâie și la un 105. 13 hours ago, TA700VA said: ma gandesc ca sunt scootere cu aceleasi dimenisiuni de roti cu o suspensie mai moale/confortabila. Nu sunt, dacă nu ai norocul de a fi mai ușor. Dacă ai peste 80 de kilograme, atunci e nevoie de un upgrade la suspensii. Dacă nu îmbunătățești suspensiile, atunci un mers mai grijuliu, care să îți dea posibilitatea să eviți gropi, denivelări etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate