Penetru Postat Februarie 21, 2023 Share Postat Februarie 21, 2023 Conductorii pentru liniile de inalta tensiune se fac din aluminiu, automobilul electric foloseşte doar cupru. Nu am văzut până acum generatoare şi motoare electrice cu bobinele din aluminiu, o fi aşa ceva? Dar elemente de comutare cu contacte din aluminiu or fi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Februarie 21, 2023 Share Postat Februarie 21, 2023 @Nguyen Nu stiu de unde ai scos treaba asta. Nu am fost si nici nu sunt sustinatorul prostiilor cu panouri solare & CO, ca solutie globala pentru energie. La fel cum nu sustin aruncarea la gunoi a masinilor mai vechi ca sa iei musai una euro6. Si am si argumentat cu cifre. Precum nu susutin aruncarea la gunoi a multor chestii, doar asa ca nu mai sunt la moda.... @Penetru asta ai scris matale: ''De exemplu, cuprul este o parte a unui sistem de rețea de înaltă tensiune'' Nu ai vorbit de motoare. Sau faci si tu ca nguyen ca spui una si te referi la alta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Februarie 21, 2023 Share Postat Februarie 21, 2023 La 12.02.2023 la 16:10, smar2 a spus: Si astea sunt doar doua exemple dintre manipularile acestui Tucker Carlson. Don Lemon si Joy Reed sunt si ei manipulatori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Februarie 21, 2023 Share Postat Februarie 21, 2023 De Joy Reed e prima oara cand aud. Nu stiu cine e si nici nu prea ma intereseaza. De Don Lemon am scris intr-un comentariu acum cateva luni ca nu imi place cum abordeaza subiectele. Vazusem acum 2-3 ani cateva inregistrari cu el (si emisiunea lui) si mi s-a parut "biased", ceea ce nu imi place la un ziarist. Nu stiu cat de manipulator e mai nou, ca nu ma uit la emisiunile sau clipurile lui. Nici la emisiunile lui Tucker Carlson nu ma uit, in schimb avem cativa colegi pe topicurile de "Social si Politica" care il considera mare lumina, asa ca avem bucuria sa il vedem destul de des in plin proces de prostit telespectatorii (sau cititorii). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Februarie 21, 2023 Share Postat Februarie 21, 2023 (editat) Acum 24 minute, smar2 a spus: De Joy Reed e prima oara cand aud. Nu stiu cine e si nici nu prea ma intereseaza. De Don Lemon am scris intr-un comentariu acum cateva luni ca nu imi place cum abordeaza subiectele. Am dat aceste doua exemple tocmai pt ca l-ai pomenit pe Tucker Carlson, te asigur ca prin comparatie Tucker e usa de biserica in comparatie cu propagandistii MSM inclusiv cei mentionati de mine. Joy Reed si Don Lemmon sunt doua ciori care sunt platite regeste intr-o lume a albilor dar ei tipa toata ziua "rasism" si alte cakaturi neomarxiste. Ii urmaresc adesea pe cei trei si pot sa-ti spun ca Tucker Carlson nu bate campii, poti sustine ca e subiectiv pt ca e republican dar in nici un caz nu e propagandist iar la el 1+1=2, nu 3 cum ar zice Don Lemmon, Joy Reed si alte goarne neomarxiste. Acum 5 ore, Silver Arrow a spus: Nu stiu de unde ai scos treaba asta. Nu am fost si nici nu sunt sustinatorul prostiilor cu panouri solare & CO, ca solutie globala pentru energie. Pai te plangeai si tu de poluare la un moment dat, ziceai ca lasam copiilor o planeta poluata tu fiind la randul tau un mare poluator, un pic de ipocrizie. Nu sustin ca nu exista poluare si ca nu trebuie combatuta dar solutiile "eco" din ultimii 10 ani nu sunt realiste si cate vreme aceste aberatii sunt promovate de neomarxisti este clar ca sunt doar o noua forma de control asupra populatiei si nicidecum solutii reale cu efecte benefice. Ca sa-ti dau un exemplu de ipocrizie maxima productia de yachturi a crescut enorm in ultimii ani, esti constient cat consuma cate resurse consuma un yacht in procseul de fabricatie si pe urma in timpul utilizarii? The general rule is the bigger the vessel, the larger the fuel tank. For instance, a 75-foot motorized vessel that can carry 11,000 litres of fuel can travel about 1500 nautical miles, depending on conditions, whereas a 35-45 foot motorized yacht with a 100-litre tank can travel about 400 nautical miles. Editat Februarie 21, 2023 de Nguyen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Martie 13, 2023 Share Postat Martie 13, 2023 Oamenilor le vin tot timpul idei, nu întotdeauna benefice. "Să redeschidem centrale electrice pe cărbune, să interzicem centralele de apartament" https://www.stiripesurse.ro/germania-vrea-sa-interzica-sistemele-de-incalzire-pe-gaz-si-petrol_2829980.html Pe de altă parte norma EURO 7 îi încurcă rău pe producătorii auto. https://www.stiripesurse.ro/summit-al-celor-13-tari-din-ue-care-se-opun-noilor-standarde-euro-7-pentru-emisiile-auto_2829960.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Martie 31, 2023 Share Postat Martie 31, 2023 Opriti-va voi din poluat ca sa putem polua noi: https://www.hotnews.ro/stiri-mediu-26175931-nivelul-poluare-avioanelor-private-dublat-toata-europa.htm Potrivit unui raport întocmit de Greenpeace, în Europa a crescut nivelul emisiilor provenite de la avioanele private. Potrivit organizației de mediu, în ultimii trei ani, avioanele private au emis un total de 5,3 milioane de tone de CO2, din cauza numărului mare de zboruri, care de la aproape 119.000 în 2020, au ajuns la 573.000, în 2022, scrie Euronews, citat de Rador. Cantitatea de dioxid de carbon emisă este mai mare decât cea produsă într-un an de Uganda - o țară cu o populaţia de aproximativ 46 de milioane de oameni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 31, 2023 Share Postat Martie 31, 2023 Pilotii si avioanele sunt platite majoritar de conducerile popoarelor, doar popoarele inghit taxele si poluarea basinosilor ce Ii conduc, ca la rca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Aprilie 1, 2023 Share Postat Aprilie 1, 2023 Își pune cineva problema, din punct de vedere al poluării, ce se întâmplă cu un automobil electric care are accident? Recent s-a scumpit foarte tare RCA-ul pentru automobilele electrice, motivul ar fi că în caz de accident bateria trebuie înlocuită. Bateriile cu litiu nu pot fi reciclate, trebuie ascunse undeva în natură iar dacă la accident bateria ia foc implicațiile sunt dezastruoase și pentru pasageri și pentru mediu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 1, 2023 Share Postat Aprilie 1, 2023 Acum 2 ore, Penetru a spus: RCA-ul pentru automobilele electrice RCA acoperă pagubele produse terților, ce treabă are că electrocarul intră într-un alt vehicul?!? Las' că e biznis profitabil pt cei care furnizează acumulatori pt sisteme solare din baterii de la mașini electrice avariate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Aprilie 1, 2023 Share Postat Aprilie 1, 2023 Se consideră că dacă ai limbrici și vrei electrocar să se acopere din banii tăi pagubele produse de terți. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Aprilie 1, 2023 Share Postat Aprilie 1, 2023 Acum 3 ore, Penetru a spus: motivul ar fi că în caz de accident bateria trebuie înlocuită Adica daca iti juleste unu' portiera sau iti boțește cateva bara, trebuie inlocuita bateria? Am mari dubii in privinta asta. Iar daca damage-ul e asa puternic incat iti șifonează bateria propriu-zisa, presupun ca iti da dauna totala. Si la masinile cu motoare cu ardere interna se cam da dauna totala daca iti distruge jumatate din compartimentul motor, sau daca iti deformeaza lonjeroanele de sub habitaclu (la un impact lateral de exemplu). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free runner Postat Aprilie 1, 2023 Share Postat Aprilie 1, 2023 (editat) Te bucuri de asigurare daca apuci sa iesi din electrocar. Ce poate face doar un mic element in linkul urmator: Editat Aprilie 1, 2023 de free runner Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Aprilie 1, 2023 Share Postat Aprilie 1, 2023 VID-20230401-WA0031.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 1, 2023 Share Postat Aprilie 1, 2023 VID-20230401-WA0019.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Aprilie 11, 2023 Share Postat Aprilie 11, 2023 Foarte ameninţătoare schimbarea climatică... doar că îngrijorarea autorităţilor este doar în Europa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Aprilie 22, 2023 Autor Share Postat Aprilie 22, 2023 Starship a explodat dupa 3 minute.Toată lumea a aplaudat.Cică a fost mai mult un test,se asteptau sa bubuie.Da nu-i intreabă nimeni despre poluarea imensă lasata de jucaria lor...lumea aplaudă...trist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Aprilie 22, 2023 Share Postat Aprilie 22, 2023 Toți miliardarii planetei sunt interesați să ajungă în spațiul cosmic, motivul este că ghilotina are nevoie de gravitație ca să funcționeze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy32 Postat Aprilie 22, 2023 Share Postat Aprilie 22, 2023 Acum 16 ore, pinnochio a spus: Starship a explodat dupa 3 minute.Toată lumea a aplaudat.Cică a fost mai mult un test,se asteptau sa bubuie.Da nu-i intreabă nimeni despre poluarea imensă lasata de jucaria lor...lumea aplaudă...trist. Daca stii sa ambalezi un rahat or sa se gaseasca mii si milioane de fraieri care sa-l cumpere si mai ales sa-l haleasca. Dobitocii aplaudau ,alti cretini se entuziasmau,de zici ca era primul zbor in cosmos din istoria omenirii. Elon si compania au pregatit dinainte hoardele de idioti in caz de esec sa sune ca o mare incercare si realizare. Treaba cu poluarea nu intereseaza pe numeni daca nu e ordin de sus. Nici macar Greta nu se agita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Mai 9, 2023 Autor Share Postat Mai 9, 2023 Nu stiti pe unde e incalzirea...aia globală? Azi am purtat caciulă...plm...luna Mai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Mai 9, 2023 Share Postat Mai 9, 2023 La 22.04.2023 la 21:55, adiy32 a spus: Daca stii sa ambalezi un rahat or sa se gaseasca mii si milioane de fraieri care sa-l cumpere si mai ales sa-l haleasca. 'Moda' functioneaza urmand aceleasi principii (defapt de aia a fost si inventata) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Mai 9, 2023 Share Postat Mai 9, 2023 (editat) La 22.04.2023 la 6:03, pinnochio a spus: Starship a explodat dupa 3 minute.Toată lumea a aplaudat.Cică a fost mai mult un test,se asteptau sa bubuie.Da nu-i intreabă nimeni despre poluarea imensă lasata de jucaria lor...lumea aplaudă...trist. Îl doare fix în pix pe Musk de poluare. Editat Mai 9, 2023 de Doctor X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 9, 2023 Share Postat Mai 9, 2023 La ce fata are nu m-ar mira... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Mai 9, 2023 Share Postat Mai 9, 2023 (editat) Când bogații planetei îți atrag atenția la woke, trans și schimbarea climei este clar că sunt lucruri importante pe care nu vor să le vezi. Editat Mai 9, 2023 de Penetru . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Mai 10, 2023 Autor Share Postat Mai 10, 2023 Acum 9 ore, Penetru a spus: Când bogații planetei îți atrag atenția la woke, trans și schimbarea climei este clar că sunt lucruri importante pe care nu vor să le vezi. Cum ar fi o glaciatiune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate