mihai_2b3 Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 Ion si Maria la maternitate: - No Marie, ce avem? - Baiat. - No, .......si cu cine seamana? - ... Degeaba-ti spun, ca nu-l cunosti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlaviuSB Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 Copii ce ati vrea sa se vorbeasca la inmormantarea voastra ?? intreaba profesoara... Ionel - vreau sa zica popa ca am fost un bun presedinte, am dus tara in culmile prosperitatii, am ajutat pe cei nevoiasi, ce mai un presedinte al Romaniei erou. Maria - vreau ca la mormantarea mea sa zica popa ca am fost cea mai buna doctorita, am salvat multe vieti si ca am descoperit leacul la multe medicamente. Bula - eu as vrea sa zica: PRIVITI, PRIVITI MISCA, SE MISCA SE MISCAAAAA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlaviuSB Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 Copii ce ati vrea sa se vorbeasca la inmormantarea voastra ?? intreaba profesoara... Ionel - vreau sa zica popa ca am fost un bun presedinte, am dus tara in culmile prosperitatii, am ajutat pe cei nevoiasi, ce mai un presedinte al Romaniei erou. Maria - vreau ca la mormantarea mea sa zica popa ca am fost cea mai buna doctorita, am salvat multe vieti si ca am descoperit leacul la multe medicamente. Bula - eu as vrea sa zica: PRIVITI, PRIVITI MISCA, SE MISCA SE MISCAAAAA. Ion vine acasa. Marie am un stil nou de a te f.u...e. dezbracate Marie si urcate pe dulap. Marie, zis si facut. Si acum sari zice Ion. Marie sare Ion se fereste si zice. MA MARIE TE-AM F.U...UT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F0RCE Postat Ianuarie 27, 2011 Share Postat Ianuarie 27, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Ianuarie 27, 2011 Share Postat Ianuarie 27, 2011 Copii ce ati vrea sa se vorbeasca la inmormantarea voastra ?? intreaba profesoara...Ionel - vreau sa zica popa ca am fost un bun presedinte, am dus tara in culmile prosperitatii, am ajutat pe cei nevoiasi, ce mai un presedinte al Romaniei erou. Maria - vreau ca la mormantarea mea sa zica popa ca am fost cea mai buna doctorita, am salvat multe vieti si ca am descoperit leacul la multe medicamente. Bula - eu as vrea sa zica: PRIVITI, PRIVITI MISCA, SE MISCA SE MISCAAAAA. cum vine asta cu leacul la medicamente? loool Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlaviuSB Postat Ianuarie 27, 2011 Share Postat Ianuarie 27, 2011 cum vine asta cu leacul la medicamente? loool Raule, leacu la vreo boala. sorry mam grabit si lam scris eu nu am dat copiii pasta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Ianuarie 27, 2011 Share Postat Ianuarie 27, 2011 http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc...8_6932627_n.jpg la mine a iesit I killed a horse because I'm sexy iar la doi colegi I need a drunk Mexican because I hate my life si i ran naked with a piece of shit because that's what i'm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 27, 2011 Share Postat Ianuarie 27, 2011 http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc...8_6932627_n.jpg la mine a iesit I killed a horse because I'm sexy iar la doi colegi I need a drunk Mexican because I hate my life si i ran naked with a piece of shit because that's what i'm I took a crap on Michael Jackson Because I'm Sexy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Ianuarie 27, 2011 Share Postat Ianuarie 27, 2011 -Alcoolul ucide! -Si ce? Apa te face nemuritor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Ianuarie 27, 2011 Share Postat Ianuarie 27, 2011 Secvente super tari din film de actiune indian: http://www.youtube.com/watch?v=svOlz2ei4Yk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Ianuarie 27, 2011 Share Postat Ianuarie 27, 2011 Chuck Norris e "pantaloni scurti" pe langa indianu' asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Ianuarie 27, 2011 Share Postat Ianuarie 27, 2011 Tiganu': -Ma duc dimineata la pescuit, si stau, si stau, si seara prind un amarat de pestisor galben... Ma uit in galeata: goala, manca-ti-as... Zic: - Du-te-n amaru tau, amaratule! Ma duc spre casa cu bicicleta, ce sa vezi: se face'un Mertzan asta, de zic toti ca l-am furat; ajung acasa, o vila , manca-ti-as... O intreb pe phiranda: De unde-i vila asta tu, ca-ti mananc pipota! - Nu stiu, ma tigane! Ii povestesc ce-am patit, si-atunci imi zice tiganca: Ia o oala cu vermusi, si-i du la peste si-i multumeste! Si-ajung la lac, il strig pe pestisor, si-l intreb: Cum sa te rasplatesc, pestisorule? Si el zice ca are tot ce vrea, ca-i fermecat, manca-mi-ar, da' zice ca ar vrea o partida de amor. Si se da de trei ori peste cap, si se face o mandrete de fata de 14 ani... onorata instanta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 Q: Cum se cheama salariul unui politist? A: Bani 'aruncati pe fereastra'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 A pus cineva episodul 0... azi pun eu episodul 1 http://www.youtube.com/watch?v=Zg9ZiqTmUKA Mesaj completat http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc...8_6932627_n.jpg la mine a iesit I killed a horse because I'm sexy iar la doi colegi I need a drunk Mexican because I hate my life si i ran naked with a piece of shit because that's what i'm "I pissed on a robot because i'm sexy" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 Într-un bar intra un tip foarte fericit: - De baut la toata lumea. Fac cinste! Am un baietel ! - Ce greutate? - 4 kg! - Lungime? - 53 cm! - Cum se simte soția? - Ea inca nu stie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ade. Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 (editat) Te afli in pat intre o tipa super hot si un tip gay. Caruia dintre ei le intorci spatele? Editat Ianuarie 28, 2011 de ade. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 Merge un vanator in padure, cand aude tipete. Gaseste un om legat si dezbracat la un copac. Zice omul: -Ajutor, 10 homosexuali m-au legat si m-au violat Vanatorul da jos pantalonul si zice: -Astazi nu ai noroc omule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 QUE HORA ES?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 oamenilor va rog, care aveti poza aia cu soldatii aia nemti, care merg pe 2 roti cu moto cu atas??? ca recompensa va ofer internetul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TREPADUSHU Postat Ianuarie 29, 2011 Share Postat Ianuarie 29, 2011 vanghelie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Ianuarie 29, 2011 Share Postat Ianuarie 29, 2011 vanghelie 'ne-am ras' cu cateva pagini in urma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cichician Postat Ianuarie 29, 2011 Share Postat Ianuarie 29, 2011 What's the worst thing to give a blind deaf kid for xmas? Cancer How do you get 30 dead babies in a bag? A blender How do you get them out? Tostidos What is better than fucking an 8 yr old girl? Flipping her over and pretending she's an 8 yr old boy What's better than fucking an 8 yr old boy? Fucking a 5 yr old What's better than that? Nothing What's better than fucking 2 18 yr old girls? Fucking 18 2 yr olds What do you do if you're fucking a 5 yr old and her pelvis pops? Stop because if that doesn't get you off nothing will What do you call a parapalegic in a pool? Bob What do you call a parapalegic on a wall? Art What do you call a parapalegic in front of a door? Matt How do you piss Helen Keller off? Give her a golf ball How did Helen Keller lose her virginity? Someone left the plunger in the toilet How did Helen Keller burn her face? She picked up the iron thinking it was the phone. How did she burn the other side of her face? The person called back. How did her parents punish her? Rearrange the furniture How did she lose her arm? Tried to read the speed limit on the interstate Why did Helen Keller's dog kill itself? You would too if your name was muahmhuhmauh Why couldn't Helen Heller drive? She was a woman Why did OJ Simpson want to move to Alabama? Everyone has the same DNA. Customer: Hi. I use Windows. Hotline: Yea...? Customer: My computer does not work.. Hotline: You said that already. Why is it not advisable for women to ski in skirts? They get chapped lips. Why should women skydive naked? They'll whistle all the way down. Whats read and falls out of trees? A monkey's miscarrage. What the abortion clinic motto? You rape 'em, we scrape 'em. No fetus can beat us. How do you get a woman to scream twice? Fuck her in the ass and wipe your dick on the curtains. What's the difference between a prostitute and a drug dealer? The prostitute can wash her crack and sell it again. What do you call 5 lepers in a hot-tub? Stew. What does a redneck say after sex? Thanks Mom. What's the difference between a truck load of dead babies and a truck load of bowling balls? You can't use a pitchfork to unload the bowling balls. What's the worst part about fucking a 5 year old? Getting the blood off of your clown costume.... What's blue and fucks old people? Hypothermia How do you circumcise a redneck? Kick his sister in the chin. What is a redneck virgin? A seven year old that can run faster than her brothers. What's the only kind of meat a priest can eat on friday? Nun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Ianuarie 29, 2011 Share Postat Ianuarie 29, 2011 am zis CRED. nu faceam dar in ziua de azi nimik nu e exclus. nu eram sigur de ce se vede. sorry pt offtopicc e datata 1998...FAIL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Ianuarie 29, 2011 Share Postat Ianuarie 29, 2011 Saracul R6... i-au facut imaginea de ras : Nu prea e FUN, dar nu m-apuc sa deschid topic special pt un clip vai de el, asa ca am postat aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Ianuarie 29, 2011 Share Postat Ianuarie 29, 2011 Saracul R6... i-au facut imaginea de ras : Nu prea e FUN, dar nu m-apuc sa deschid topic special pt un clip vai de el, asa ca am postat aici. vezi ca or sa te arate unii cu degetu' ca esti manelist,daca pui clipuri de genu' .ca astia nu stiE de gluma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate