bogdan p Postat Ianuarie 31 Share Postat Ianuarie 31 Acum 1 oră, ivan pedala a spus: Copile, ai luat-o grav de tot pe aratura, repeti o tampenie la nici doua ore...si nici Dumniezau nu cred ca rade la majoritatea cretinelilor glumitelor postate de tine! Ah...scuze, cred ca doar tu razi, altfel nu le-ai mai posta! Si vezi ca sectiunea in engleza este mai jos pe forum! cam asa e...englezisme peste tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 31 Share Postat Ianuarie 31 Macar sa respectam sectiunea, ea exista si asteapta postarile! Dar...hai sa nu imputim cu engleza si ultimul loc de-ar trebui poate spurcat pe forumul asta! Stiu, nu se poate fara, dar unde si cat se poate, hai sa zambim macar! Inca unu' care frecventeaza sala: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Ianuarie 31 Share Postat Ianuarie 31 Acum 26 minute, ENEOS a spus: , nu prestez astfel de servicii! Nu lenjerie, laptopul. Aşa o glumă tare n-am mai văzut de multă vreme. Din ziar: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 31 Share Postat Ianuarie 31 Da, corect, buna gluma! @Ionut, scapasi de spalat lenjeria, cureti doar un laptop! Sa nu-mi spui ca nici asta nu prestezi (stiu ca nu prestezi nimic, dar macar nu mai spune in gura mare ca sa stie toti!). On: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 31 Share Postat Ianuarie 31 La 19.01.2024 la 19:45, ENEOS a spus: :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 31 Share Postat Ianuarie 31 Poftiti la imbarcare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Ianuarie 31 Share Postat Ianuarie 31 VID-20240131-WA0001.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 31 Share Postat Ianuarie 31 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Ianuarie 31 Share Postat Ianuarie 31 Acum 2 ore, Penetru a spus: laptopul Imediat! 180 bar scoate Karcher-ul meu. Dacă te știi nevricos trebuia să-ți iei unul impermeabil! On: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 31 Share Postat Ianuarie 31 Exces de...sala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 1 Share Postat Februarie 1 VID-20240201-WA0002.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Februarie 1 Share Postat Februarie 1 Am scăpat de o îngrijorare mare. -Tu de ce nu-ţi iei maşină, din grupul ăsta de prieteni eşti singurul care nu are maşină. -Păi nu văd rostul, când am nevoie de una pot lua cu împrumut de la oricare dintre prietenii mei. -Da, ai dreptate, la fel răspund şi eu când sunt întrebat de ce nu am nevastă... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 1 Share Postat Februarie 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurex Postat Februarie 1 Share Postat Februarie 1 La 30.01.2024 la 9:05, Krimh a spus: Sper sa nu ma impuscati pentru asta , dar mie poantele postate de Krimh mi se par printre cele mai tari de pe sectiune.... Evident , chestie de gusturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 1 Share Postat Februarie 1 (editat) Nici pe el nu l-a impuscat nimeni...e chestie de gusturi! Si cum gusturile nu se discuta... Doar ca forumul este romanesc, limba materna cat si umorul, ne sunt mai usor digerabile in formatul traditional, iar umorul englezesc si/sau cel negru (invocat de respectivul user) pot face subiectul in zona dedicata: https://motociclism.ro/forum/57-motociclismro-for-english-speaking-bikers/ Nu zicea, cred, nimeni nimic daca se rezuma la cate-un set mic de glume d-alea bune rau strecurate printre astea slabute rau, d-ale noastre! La subiect: Editat Februarie 1 de ivan pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 1 Share Postat Februarie 1 VID-20240201-WA0030.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 1 Share Postat Februarie 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 1 Share Postat Februarie 1 VID-20240201-WA0031.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Februarie 2 Share Postat Februarie 2 Acum 22 ore, ivan pedala a spus: Nu eşti la curent cu natura accidentului respectiv, Ivane. Incredibil, rezultatele noastre corespund exact cu ce au zis cei ce ne plătesc salariile că va fi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 2 Share Postat Februarie 2 Acum 25 minute, Penetru a spus: Nu eşti la curent cu natura accidentului respectiv, Ivane. Iertare...nu pot fi chiar peste tot, de aia exista forum, sa aflam adevaru'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Februarie 2 Share Postat Februarie 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 2 Share Postat Februarie 2 si celelalte 3 topicuri poti sa le stergi linistit, doara sunt de 2 ani, fara raspunsuri noi, fiecare si-a uns deja lantul sau a cumparat ziarul sau si-a gasit rack-ul pt bicla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 2 Share Postat Februarie 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 2 Share Postat Februarie 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Februarie 2 Share Postat Februarie 2 Acum înțeleg de ce e bine să mergi la sală. armjn86_460svvp9.webm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate