Flower-Power Postat Octombrie 25, 2019 Share Postat Octombrie 25, 2019 L-am văzut și eu în trafic, mie chiar mi-a plăcut guilty pleasure hit me again. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Octombrie 25, 2019 Share Postat Octombrie 25, 2019 E al 2 lea luna asta. Am mai vazut pe unu' cu un Maserati Granturismo, dar ala era cromat tot. Ziceai ca e bateria de la dus. Din pacate nu am poza ca s-a vaporizat repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Octombrie 25, 2019 Share Postat Octombrie 25, 2019 (editat) Eu am si lovit unul. Ma rog, el pe mine... Cea mai tare faza e ca omul nu stia sa scrie si sa citeasca. Sunt 99% sigur P.S. al meu era colantat, nu vopsit. Editat Octombrie 25, 2019 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Octombrie 25, 2019 Share Postat Octombrie 25, 2019 Acum 1 oră, Flower-Power a spus: Da. Nuu, că nu mă pricep și nici nu vreau să mă pricep. Vor veni cei de la ikea să le și asambleze. Vezi, daca aveai un barbat ca mine nu mai venea nimeni de la Ikea, sunt campion absolut la montat mobila. Se trage de la inteligenta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Octombrie 25, 2019 Share Postat Octombrie 25, 2019 Asta devine dupa facultati ☺ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Octombrie 25, 2019 Share Postat Octombrie 25, 2019 (editat) Acum 35 minute, Nguyen a spus: sunt campion absolut la montat mobila. Se trage de la inteligenta.. Am râs de unul singur! VID-20191025-WA0005.mp4 VID-20191025-WA0004.mp4 Editat Octombrie 25, 2019 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s_cristi Postat Octombrie 25, 2019 Share Postat Octombrie 25, 2019 Cine stie ruseste sa ne explice ce zice doamna dupa ce primeste pumnul din frigider ? (liber la fabulat, of course) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 25, 2019 Share Postat Octombrie 25, 2019 Acum 40 minute, s_cristi a spus: Cine stie ruseste sa ne explice ce zice doamna dupa ce primeste pumnul din frigider ? (liber la fabulat, of course) După zâmbet aș putea spune că era încântată de produs. În sfârșit a găsit frigiderul care să o ajute să își mențină talia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s_cristi Postat Octombrie 25, 2019 Share Postat Octombrie 25, 2019 Mi se pare o fraza mai elaborata, explicativa. ceva de genul: "nici barbatu-meu nu ma pocneste asa tare cand vine flamand acasa si nu am facut nimic de mancare!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 25, 2019 Share Postat Octombrie 25, 2019 Acum 2 ore, Nguyen a spus: Vezi, daca aveai un barbat ca mine nu mai venea nimeni de la Ikea, sunt campion absolut la montat mobila. Se trage de la inteligenta... La toate spui că ești campion, nevasta ce zice? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilarionciobanu Postat Octombrie 25, 2019 Share Postat Octombrie 25, 2019 Acum 2 ore, XaeL a spus: Eu am si lovit unul. Ma rog, el pe mine... Doctore, BMW? i? Really? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Octombrie 25, 2019 Share Postat Octombrie 25, 2019 Acum 17 minute, Flower-Power a spus: La toate spui că ești campion, nevasta ce zice? Inca e multumita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 25, 2019 Share Postat Octombrie 25, 2019 Acum 3 ore, The_Sin_Eater a spus: Pam-pam..... DUBAI style sau cat de coka sa fii? Raspuns: uite atat! pff de alea pe auriu ce mai zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Octombrie 25, 2019 Share Postat Octombrie 25, 2019 Chiar acum, frigider a spus: pff de alea pe auriu ce mai zici? ....p'alea inca nu le-am vazut. A pus dom' doctor o poza cu una si parca nu-mi doresc sa o vad si "pe viu". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 25, 2019 Share Postat Octombrie 25, 2019 Acum 3 minute, The_Sin_Eater a spus: ....p'alea inca nu le-am vazut. A pus dom' doctor o poza cu una si parca nu-mi doresc sa o vad si "pe viu". da...o fi ala bembeu de l-a pus doctoru da nu e GIP, sa vexi ics 6-le , zici ca e un fel de cerbul de aur. mai mare un pic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Octombrie 25, 2019 Share Postat Octombrie 25, 2019 Hai ca m-ai facut ziua. Mie oricum mi se pare ca ics-6 seamănă cu un caine care se c.a.c.a. ...acum mi-l imaginez hauriu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Octombrie 25, 2019 Share Postat Octombrie 25, 2019 Las' ca l-am vazut io..N-ai pierdut nimic.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat Octombrie 25, 2019 Share Postat Octombrie 25, 2019 Uiti gipu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Octombrie 25, 2019 Share Postat Octombrie 25, 2019 Ptiu drace! Credeam ca e ultimu' "ragnet", dar se pare ca am pierdut startu'. Pfff.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 25, 2019 Share Postat Octombrie 25, 2019 Rusoaica: Il voi cumpara! In felul asta sigur nu voi mai manca noaptea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 25, 2019 Share Postat Octombrie 25, 2019 Acum 4 ore, s_cristi a spus: Cine stie ruseste sa ne explice ce zice doamna dupa ce primeste pumnul din frigider ? (liber la fabulat, of course) A zis ca ii place, ca asa face si barbatu sau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 25, 2019 Share Postat Octombrie 25, 2019 Acum 7 minute, P T R a spus: A zis ca ii place, ca asa face si barbatu sau *doar cand bea. Adica mereu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lautrec Postat Octombrie 25, 2019 Share Postat Octombrie 25, 2019 Acum 4 ore, s_cristi a spus: Cine stie ruseste sa ne explice ce zice doamna dupa ce primeste pumnul din frigider ? (liber la fabulat, of course) a zis ca pe ala il ia, cu asa frigider sigur noaptea nu o sa mai vrea sa rontaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Octombrie 25, 2019 Share Postat Octombrie 25, 2019 3 hours ago, ilarionciobanu said: Doctore, BMW? i? Really? Ala din garaj cu priza e i3 si e culoare normala. Asta cu culturistul la volan (asta e ocupatia soferului) e alta liga :)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Octombrie 25, 2019 Share Postat Octombrie 25, 2019 Acum 3 ore, raducanescovan a spus: Uiti gipu yo l-am pozat în ianuarie, la inter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate