Flower-Power Postat Ianuarie 4, 2020 Share Postat Ianuarie 4, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Ianuarie 4, 2020 Share Postat Ianuarie 4, 2020 Acum 3 ore, Flower-Power a spus: Pai spune de acum, te-ai distrat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Ianuarie 4, 2020 Share Postat Ianuarie 4, 2020 Acum 52 minute, Nguyen a spus: Pai spune de acum, te-ai distrat? Răbdare, aflăm în septembrie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Ianuarie 4, 2020 Share Postat Ianuarie 4, 2020 Într-o zi, Tache se hotărăşte să-i facă o vizită prietenului său, Mache. Ajungînd la casa acestuia, vede o placă mare la poartă: "Cîine rău! Intraţi pe propria răspundere! Mai aveţi timp să vă răzgîndiţi!" Uşor intimidat, intră în curte. De cîine, nici urmă. La uşa casei vede alta placă: "CÎINE RĂU! Dacă ţineţi la viaţă, întorceţi-vă acum!" Speriat de-a binelea, deschide uşor uşa şi păşeşte în hol, unde îl întîmpină amicul Mache. Într-un colţ, un cîine apatic. - Salut, Mache! Dar ce-i cu toate avertismentele astea, văd că dulăul tau zace cît se poate de pasiv. Parcă ziceai că-i rău?! - E rău, foarte rău, răspunde Mache, dar se consumă în el… Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 4, 2020 Share Postat Ianuarie 4, 2020 Acum 3 ore, Nguyen a spus: Pai spune de acum, te-ai distrat? M-am distrat, dar nu așa..relax,take it easy..aștept topicul tău de pampers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Ianuarie 5, 2020 Share Postat Ianuarie 5, 2020 Acum 12 ore, Flower-Power a spus: M-am distrat, dar nu așa..relax,take it easy.. Gata, s-a inchis pestera? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Ianuarie 5, 2020 Share Postat Ianuarie 5, 2020 Se poate limita pt A2? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 5, 2020 Share Postat Ianuarie 5, 2020 Acum 6 ore, Nguyen a spus: Gata, s-a inchis pestera? Nu e pentru vizitatori, my friend.. Și Ken a devenit Barbie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Ianuarie 5, 2020 Share Postat Ianuarie 5, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Ianuarie 5, 2020 Share Postat Ianuarie 5, 2020 La 03.01.2020 la 19:19, shashka a spus: Astia din SV nu mai vor sa fie razesi. Ei sunt" Bucovineni". Chiar daca nu stiu unde vine asta precis, dar suna bine Eu zâc că nu ştii istorie. Ştii pi undi vinea Regatul Bucovinei? Glumesc, eu sunt din capitală, nici părinţii mei nu-s de pe acolo, doar am trecut prin zonă şi am observat ceva diferenţe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Ianuarie 5, 2020 Share Postat Ianuarie 5, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 5, 2020 Share Postat Ianuarie 5, 2020 Acum 2 ore, Starcream a spus: Doar ca artera Iliaca e in pelvis și se duce spre picior, d-aia avea ala cold foot. Acuma, dacă i-au pus stentul pe artera radială care e in braț...nasolica Îl aștept pe @XaeL să ne zică.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Ianuarie 5, 2020 Share Postat Ianuarie 5, 2020 1 hour ago, Flower-Power said: Îl aștept pe @XaeL să ne zică.. Chiar ma întrebam la ce prostie am mai fost taguit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Ianuarie 6, 2020 Share Postat Ianuarie 6, 2020 Pentru domnisoare, sa aiba la ce sa viseze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 7, 2020 Share Postat Ianuarie 7, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Ianuarie 7, 2020 Share Postat Ianuarie 7, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 7, 2020 Share Postat Ianuarie 7, 2020 De Sf Ion: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Ianuarie 7, 2020 Share Postat Ianuarie 7, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Ianuarie 8, 2020 Share Postat Ianuarie 8, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 8, 2020 Share Postat Ianuarie 8, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Ianuarie 8, 2020 Share Postat Ianuarie 8, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 8, 2020 Share Postat Ianuarie 8, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Ianuarie 8, 2020 Share Postat Ianuarie 8, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 8, 2020 Share Postat Ianuarie 8, 2020 Moda 2020, ca să vă aliniați trendului. Și sectiunea Other Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate