pitesti2010 Postat Martie 31, 2020 Share Postat Martie 31, 2020 Acum 1 oră, apriliacluj a spus: bine, clipul e mai vechi Este din ocombrie 2019, fix la spitalul de la Suceava. S-a intamplat ce le-a urat, dar nu s-a intamplat si ce a zis... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Martie 31, 2020 Share Postat Martie 31, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Martie 31, 2020 Share Postat Martie 31, 2020 Bravo Flower,aproape concurezi cu Kosh... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Martie 31, 2020 Share Postat Martie 31, 2020 Nu înțeleg ce vrei să spui, era felul tău de a mă complimenta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Martie 31, 2020 Share Postat Martie 31, 2020 Un pic din fiecare, macabru + amuzant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Martie 31, 2020 Share Postat Martie 31, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Martie 31, 2020 Share Postat Martie 31, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Martie 31, 2020 Share Postat Martie 31, 2020 1 hour ago, Flower-Power said: Nu înțeleg ce vrei să spui, era felul tău de a mă complimenta? Exact,sunt asa subtil uneori ca nici eu nu ma inteleg (spusesem undeva mai demult ca poantele puse de Kosh mi se par foarte tari,nu stiu unde le tot gaseste) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Martie 31, 2020 Share Postat Martie 31, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Martie 31, 2020 Share Postat Martie 31, 2020 Acum 57 minute, mihai c a spus: Exact,sunt asa subtil uneori ca nici eu nu ma inteleg (spusesem undeva mai demult ca poantele puse de Kosh mi se par foarte tari,nu stiu unde le tot gaseste) a face complimente nu este punctul tău forte. Trebuie să te fac să înțelegi ca să nu ai de suferit pe viitor, că ce-o fi fost până acum nu am de unde să știu și nici dacă putem îndrepta. sunt aici să te ajut. Văd doi iubiți care se odihnesc după ce au făcut ce fac iubiții în general, el trăgând cu nesaț din țigara de după îi spune iubitei: aproape că m-am simțit la fel de bine ca atunci când eram cu Geta. Sesizezi dezastrul? Acum să știi de ce nu ți-a mai răspuns fata la telefon.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Martie 31, 2020 Share Postat Martie 31, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 31, 2020 Share Postat Martie 31, 2020 (editat) Acum 57 minute, pitesti2010 a spus: De unde e poza 3? Vreau și eu să merg in weekend. Editat Martie 31, 2020 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Martie 31, 2020 Share Postat Martie 31, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taurus Postat Aprilie 1, 2020 Share Postat Aprilie 1, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Aprilie 1, 2020 Share Postat Aprilie 1, 2020 Acum 6 ore, john17 a spus: De unde e poza 3? Vreau și eu să merg in weekend. Acum 6 ore, taong_mapagbiro a spus: In coloana pe DN ! :))) Special pentru voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobiletron Postat Aprilie 1, 2020 Share Postat Aprilie 1, 2020 Pentru că medicii refuză să meargă la muncă, popii se oferă voluntari să ia ei șpăgile Mobilizare emoționantă a tuturor purtătorilor de sutană din România. Pentru că unii medici români refuză să mai meargă la muncă în spitale, întrucât statul nu le oferă minime condiții de muncă și nici echipament de protecție, popii s-au oferit imediat să facă ei de gardă în locul doctorilor și să încaseze ei toate șpăgile în perioada stării de urgență. ”Sunt bani pe jos, de ce am refuza o asemenea pomană”, explică preotul Onufrie Rîuleț. Popii pe bat obrazul medicilor: ”Noi cum putem să luă bani de la români infectați, și voi nu sunteți în stare? Sunteți niște dezertori de la românism. Datoria românului e să profite după această criză, nu să abandoneze lupta”, spun preoții. Preoții îi îndeamnă pe medici să lase plicurile cu șpagă în birouri și se vor duce ei să le ia: ”Avem 50.000 de preoți voluntari, gata să ia banii care zac în plicuri. La nevoie putem spune chiar și o rugăciune pentru bolnavi, dar contra cost, evident”, spune patriarhul Daniel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Aprilie 1, 2020 Share Postat Aprilie 1, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Aprilie 1, 2020 Share Postat Aprilie 1, 2020 VID-20200331-WA0035.mp4 1.mp4.38f7c964dd44fba418f79187207e2ec4.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Aprilie 1, 2020 Share Postat Aprilie 1, 2020 Streinu Cercel va relua azi 1 aprilie, pentru liniştirea populației, declarația din 27 ianuarie: Coronavirusul nu are cum să ajungă în România! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Aprilie 1, 2020 Share Postat Aprilie 1, 2020 Costum de baie 2020? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 1, 2020 Share Postat Aprilie 1, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Aprilie 1, 2020 Share Postat Aprilie 1, 2020 Asa ceva... ai-luat-tigari.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Aprilie 1, 2020 Share Postat Aprilie 1, 2020 Veşti bune, s-a găsit leacul. Poză de azi dimineaţă, or fi nori sau e de la explozii solare? Pe perioada de izolare nu plătim rate la bancă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 1, 2020 Share Postat Aprilie 1, 2020 Buna rau aia ultima Nu esti cu adevarat sărak pana n ai dobânda la dobânda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Aprilie 1, 2020 Share Postat Aprilie 1, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate