danutza Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 Pai de obicei seful/sefa nu se poarta aiurea?? Nu zice toata lumea despre ei ca sunt nef...??? Si sunt sefi, nu la fel se zice si despre subalterni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 Rezolvarea problemei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 Ia uite Ralucone, ca tot esti in bransa: Raspuns la campania tampita de la BCR care iti depaseste asteptarile: http://www.visurat.ro/2008/01/29/parodie-super/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 O stiu mah...da voi stiti varianta subtitrata de la asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetbiker Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 wtf? I work there... Da.Si in curand o sa fii promovat intr-un post de conducere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 Copilasul vede dimineata cum din baia sa iese un tinar atletic, costumat numai in chiloti. - Tu esti noul baby sitter? , intreaba pustiul - Nu... Eu sunt noul mother-fucker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 O dizertatie savanta si realista http://www.youtube.com/watch?v=9CIM9dJKT-w...feature=related Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 (editat) priviti ce apare pe WWW.publitim.ro Editat Februarie 1, 2008 de disabled_cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 Da.Si in curand o sa fii promovat intr-un post de conducere. sunt proaspat angajat, si nu am dorinte de avansare! :bigstar: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 wtf? I work there... Man, stai calm... a fost o gluma... Vezi mesajele ulterioare... Eu... Bre, asta e la caterinca si e preluata de pe Times.ro ! Am dreptate ? Si raspunsul lui Grumpy... Ai, ai <small>--- Mesaj completat în 31 Jan 2008 15:39 -------------</small><br/>Te speriasi? Ai o pozitie de conducere? Si-i raspund abia acum lui Grumpy... can-am bagat de seama completarea... Nu bre, nu ma sperie pe mine atata lucru... Poate doar Garda Financiara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 .... Bula cu inca un coleg de camera, internati intruns spital de nebuni, incearca intro seara sa treaca de pe acoperisul spitalului pe acoperisul internatului de fete din apropiere.... bula: ionele ai luat lanterna ionel:da bula uite-o! bula:fi atent aici..., vezi raza asta care se formeaza cand ridic lanterna de pe acoperis? ionel: da bula! bula:ok! tu trebuie sa mergi pe raza aia de lumina... ionel: so crezi tu ma pul@, sa-mi stingi tu lanterna pe la mijloc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
batranu' Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 Uite aici caterinca: http://www.prosport.ro/articole/calcati-in-picioare/75583 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 [** KIO ** ]: Pâna pe 17 septembrie va trebui sa faci 10 puncte pe yahoo messenger ca sa poti fi gazduit pe yahoo.Spatiul pt. fiecare client va fi marit la 500mb. si serviciul de telefonie gratis.trimite la fiecare prieten din lista ta si acumulezi un punct instant.Clic dreapta pe grupul tau de prieteni din lista de mess(acolo unde scrie friends) si clic send message to all group si trimite acest mesaj tuturor.Fiecare va avea o semnatura si nu va fi sters ATENTIE cititi acest mesaj cu grija...care a fost trimis de presedintele yahoo BOGDAN OANE..aici este presedintele BOGDAN OANE: Imi pare rau sa va anuntz ca yahoo a ajuns la maximum de nr. de persoane. Daca vrei sa pastrezi contul tau gratis trimite mesajul acesta la totii din lista ta. Am primit una noua, da-ti-o mai departe sa nu ramanem fara yahoo. P.S. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazyahmed Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 Stii ce mi se pare mie tare? In timp ce citeam si radeam in hohote, apare o colega cu o "problema": nu putea sa printeze A3. Am ridicat o spranceana, am dat ochii peste cap, asteptandu-ma sa vina cu o duda (cam in fiecare zi vine cu cate o problema d'asta "intre scaun si monitor"). M-am dus la calculatorul ei si cand colo ce sa vezi? Vroia sa printeze pe imprimanta A3, dar inainte de a selecta imprimanta A3 (imprimanta implicita fiind alta, A4) ea vroia sa aleaga formatul. De unde naiba sa aleaga A3 la o imprimanta A4? I-am explicat ca intai tre sa aleaga imprimanta, apoi formatul, dar ea tot nu intelegea... Faza funny, o colega care era langa ea, referindu-se la ce am zis eu, adauga: "da, intr-adevar, e logic asa". citind faza asta cu imprimanta: care e asemanarea dintre un caine lup si un inginer? amandoi au privirea inteligenta, dar nu se pot exprima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLI Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 Uite aici toata colectia.Luati si va amuzati http://www.youtube.com/results?search_quer...p;search=Search YouTube - Broadcast Yourself. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 Uite aici toata colectia.Luati si va amuzati http://www.youtube.com/results?search_quer...p;search=Search YouTube - Broadcast Yourself. daaaa is crazy astia mai ales cand il imita pe berbecali si cristoiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 Reducere de pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazyahmed Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=-s13EHdxIuc...ganz-knapp.html motociclist de nota 10. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
batranu' Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 Merita vazut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mjollnir Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=-s13EHdxIuc...ganz-knapp.html motociclist de nota 10. Wow....that was close Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLI Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 YouTube - Top Ten Superbowl XLI Commercials (2007) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 Ce va faceti bre daca mergand pe autostrada vedeti asa ceva ? (click) >>> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 SQL error: Too many connections SQL error code: Date: Monday 04th 2008f February 2008 09:23:29 PM azi toata ziua mia tocat upc nerviiiiiiiiii! 2 minute ai net 2 nu 2 da 2 ba! nici macar nu ridica telefoanele! a fi fost vreo calamitate naturala pe la ei da nu am auzit! cred ca au prea multe boxe pt amplificatorul lor! naspa! cred ca trebe sa revenim la cutiute de vitamina cu fir de pescuit ! aia da telefonie si internet! sau sa batem in teava de la calorifer! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cycler Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 Mai om fi vecini ? Ca si eu m-am descurcat tot cu TCP/IP prin semnale de fum zilele astea On-topic: Soacra, pe patul de moarte catre ginere: - Sa repari pendula aia de pe perete... - O repar mama soacara, dumneata concentreaza-te acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate