george05 Postat Ianuarie 4, 2021 Share Postat Ianuarie 4, 2021 Acum 4 minute, mihai c a spus: Qui s’aime se taquine... Hai sa nu sărim calul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 4, 2021 Share Postat Ianuarie 4, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Ianuarie 4, 2021 Share Postat Ianuarie 4, 2021 Se acceptă derapaje ale colegilor? Ce piesă e Vutia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 4, 2021 Share Postat Ianuarie 4, 2021 Acum 14 minute, pinnochio a spus: Se acceptă derapaje ale colegilor? Numa' drifturi și uili! E Cutia, C e lângă V pe tastatură! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Ianuarie 4, 2021 Share Postat Ianuarie 4, 2021 Știu.....da e amuzant! Sper să nu se supere nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 4, 2021 Share Postat Ianuarie 4, 2021 Acum 4 ore, george05 a spus: În primul rand, prefer roz bonbon. În al doilea rand, la fizicul meu ar merge mai bine un costum dintr-o bucata. Gen Borat. Te pomenești că ai pătrățele Acum 4 ore, mihai c a spus: Qui s’aime se taquine... nu, nu e cazul..e măritată fata, și nu mă refer la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Ianuarie 4, 2021 Share Postat Ianuarie 4, 2021 Acum 37 minute, Flower-Power a spus: nu, nu e cazul..e măritată fata, și nu mă refer la mine. E ultimul reply la adresa ta pt ca vad ca ești de acolo de unde "ușa la cort" încă e un lux. Eram "hai sa mai glumim" nițel, dar ești prea (cuvânt urat, parca asa înlocuiește forumul) sa meriți chiar și 2 secunde de atenție... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Ianuarie 4, 2021 Share Postat Ianuarie 4, 2021 Hai copii, gata! Fiecare la scara lui! Daca lui george05 i-am dat un warn pentru niste cuvinte adresate lui flower, oare flower merita si ea un warn mic mic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 5, 2021 Share Postat Ianuarie 5, 2021 Da...vorba unor clasici în viață :" când vorbesc serios nimeni nu mă mai crede, și am doar false păreri de rău, se vede?" Poate era o glumă proastă dar oricum nu așa de proastă cum a reacționat el. Hai, să avem o zi minunată! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 5, 2021 Share Postat Ianuarie 5, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Ianuarie 5, 2021 Share Postat Ianuarie 5, 2021 Acum 27 minute, P T R a spus: Nu ajunge la mine bancu asta. Traducere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Ianuarie 5, 2021 Share Postat Ianuarie 5, 2021 Acum 6 ore, adidas a spus: Hai copii, gata! Fiecare la scara lui! Daca lui george05 i-am dat un warn pentru niste cuvinte adresate lui flower, oare flower merita si ea un warn mic mic? Ce de democratie si cata consultare populara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Ianuarie 5, 2021 Share Postat Ianuarie 5, 2021 Acum 3 minute, frigider a spus: Nu ajunge la mine bancu asta. Traducere? Când suni pe cineva și intra căsuța incepe cu 'ati apelat mesageria vocala' sau ceva de genul iar tu de nervi bolborosești 'am accesat pe mă.ta' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 5, 2021 Share Postat Ianuarie 5, 2021 Acum 3 minute, frigider a spus: Nu ajunge la mine bancu asta. Traducere? Scoate-ți masca, vata din urechi, albeața de pe ochi etc.! @Flower-Power, treci la colț în genunchi pe coji de nucă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Ianuarie 5, 2021 Share Postat Ianuarie 5, 2021 Acum 7 ore, adidas a spus: Daca lui george05 i-am dat un warn pentru niste cuvinte adresate lui flower, oare flower merita si ea un warn mic mic? Degeaba ii dai warn, i-ar trebui ceva de calmare, desi sunt sigur ca s-ar multumi si cu ceva de cal mic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Ianuarie 5, 2021 Share Postat Ianuarie 5, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 5, 2021 Share Postat Ianuarie 5, 2021 Acum 2 ore, Altair a spus: Degeaba ii dai warn, i-ar trebui ceva de calmare, desi sunt sigur ca s-ar multumi si cu ceva de cal mic. Crezi că nu îi ajunge warnul lui Georgică? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Ianuarie 5, 2021 Share Postat Ianuarie 5, 2021 IMG_1024.MP4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Ianuarie 5, 2021 Share Postat Ianuarie 5, 2021 Acum 4 ore, Altair a spus: s-ar multumi si cu ceva de cal mic. O copita data bine i-ar prinde bine, un somn îndelungat ar ajuta-o. La ce? Naiba știe, dar mai rău și mai jos de atât oricum nu prea are unde sa se duca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Ianuarie 5, 2021 Share Postat Ianuarie 5, 2021 ..si impacati-va! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 5, 2021 Share Postat Ianuarie 5, 2021 Da, chiar așa..să mă pupe..! pupa-m-ai , George! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 5, 2021 Share Postat Ianuarie 5, 2021 Userii ăștia care postează off topic și not funny nu pot fi trași de urechi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Ianuarie 5, 2021 Share Postat Ianuarie 5, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 5, 2021 Share Postat Ianuarie 5, 2021 Da, că bine le zici John... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Ianuarie 5, 2021 Share Postat Ianuarie 5, 2021 Acum 3 ore, FlipperCo a spus: IMG_1024.MP4 eu cred ca trebuie luate niste masuri si adminii sa interzica postari de continut TIK-TOK. pana la un punct sa zicem ca merge dar cred ca am trecut de la acel punct. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate