pinnochio Postat Mai 8, 2021 Share Postat Mai 8, 2021 M-aș lăsa perchezitionat de polițistă,chiar de mai multe ori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 8, 2021 Share Postat Mai 8, 2021 (editat) Jucăm ? Legit! Editat Mai 8, 2021 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Mai 8, 2021 Share Postat Mai 8, 2021 Poseidon, Telly Savalas. a9EvnDK_460sv.mp4 VID-20210508-WA0000.mp4 Majoritatea arheologilor sunt femei, au o abilitate înnăscută de a dezgropa trecutul. -Iubitule, dezbracă-mă cu cuvintele tale! -Ai un păianjen în sutien! Și în această noapte vom avea parte de un spectacol pe cer, datorită Eta Aquaridelor, particule de gheață lăsate în urmă de Cometa Halley. Meteoriții ce vor cădea din cer în această noapte vor putea fi văzuți chiar și din România, dacă cerul este suficient de senin. NASA avertizează totuși pe proprietarii de dinozauri să-ți țină în această seară animalele în casă pentru a nu avea surprize. „Meteoriții rămân, în continuare, principala cauză a decesului dinozaurilor”, spune Duke Bishop, secretar general al NASA și om de știință. Vestea că o rachetă chinezească urmează să cadă necontrolat pe Pământ i-a mobilizat exemplar pe locuitorii din Strehaia. EI au montat deasupra primăriei un magnet uriaș, cu care speră să atragă la ei în oraș racheta chinezilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Mai 8, 2021 Share Postat Mai 8, 2021 (editat) Geniala piedica aia, m-am uitat de vreo 7 ori. Editat Mai 8, 2021 de robert23mg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Mai 8, 2021 Share Postat Mai 8, 2021 IMG_2858.MP4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Mai 8, 2021 Share Postat Mai 8, 2021 1 oră în urmă, Penetru a spus: Poseidon, Telly Savalas eu aș fi zis "the Deep" cu Nick Nolte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Mai 8, 2021 Share Postat Mai 8, 2021 Eu zic ca e Titanic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Mai 8, 2021 Share Postat Mai 8, 2021 Sau "Toate pânzele sus!" ?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 8, 2021 Share Postat Mai 8, 2021 Acum 2 ore, robert23mg a spus: Geniala piedica aia, m-am uitat de vreo 7 ori. Și eu. Nu mă mai saturam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Mai 8, 2021 Share Postat Mai 8, 2021 V-ați prins de secvența de la concert? Cineva are parte de acțiune. Pandemia ne-a dat multe bătăi de cap, dar corect e să-i și mulțumim când avem parte de lucruri bune datorită ei. Iar cea mai bună veste primită recent de bucureșteni este că Celine Dion și-a amânat concertul din Capitală până în 2023. „Desigur, era mai bine dacă-l anula de tot, dar e bună și amânarea asta“, răsuflă ușurat reputatul bucureștean Decebal Popescu. „Avem destule probleme în orașul ăsta și fix asta ne mai lipsea, să vină Celine Dion să ne cânte în București! Ea nu se aude cum cântă? Nu știe că aici e, totuși, un oraș locuit, nu unul părăsit?“ Decebal Popescu spune că pandemia ne-a scăpat de multe ale năpaste similare, cum ar fi concertele din decembrie de la Sala Palatului, târgurile de Crăciun sau maratonul Bucureștiului. „Pentru toate acestea ar trebui să rostim cu toții un sincer «Mulțumim din inimă, Covid!»“, consideră reputatul bucureștean. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 8, 2021 Share Postat Mai 8, 2021 Acum 2 ore, Dan_06 a spus: Eu zic ca e Titanic. Da..e bine că ți-ai amintit..ceilalți nu și-au amintit, memoria, vârsta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Mai 8, 2021 Share Postat Mai 8, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Mai 8, 2021 Share Postat Mai 8, 2021 Acum 36 minute, cobi a spus: Excelenta asta ! ( pt cine o intelege - ca iar vine frigider si plange ) Link cu film …please Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Mai 8, 2021 Share Postat Mai 8, 2021 Acum 52 minute, Tzitzicat a spus: Link cu film …please O fi "Ambulanța neagră" cu Eric Roberts? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Mai 8, 2021 Share Postat Mai 8, 2021 Acum 3 minute, Penetru a spus: O fi "Ambulanța neagră" cu Eric Roberts? nope. E racheta albă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 8, 2021 Share Postat Mai 8, 2021 Acum 2 ore, cobi a spus: Excelenta asta ! ( pt cine o intelege - ca iar vine frigider si plange ) Ahahaha Acum sunt un fel de cel mai prost din curtea forumului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Mai 8, 2021 Share Postat Mai 8, 2021 Acum 15 minute, frigider a spus: Ahahaha Acum sunt un fel de cel mai prost din curtea forumului Doar pe partea de glume, e ca și cum ai fi german... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 8, 2021 Share Postat Mai 8, 2021 Acum 51 minute, Penetru a spus: Doar pe partea de glume, e ca și cum ai fi german... ce sa zic, vreau o tara ca afara! incep cu partea de umor, german. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cercelgeo Postat Mai 9, 2021 Share Postat Mai 9, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Mai 9, 2021 Share Postat Mai 9, 2021 Acum 17 ore, vintze a spus: nope. E racheta albă Crede-mă, sunt "de la ei", e Black Ambulance". Uite poza cu Pejoiul din dotare. Dacă ai nevoie de un rinichi sau altceva dai mesaj, avem o relație bună cu China. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 9, 2021 Share Postat Mai 9, 2021 1 oră în urmă, Penetru a spus: Dacă ai nevoie de un rinichi sau altceva dai mesaj, avem o relație bună cu China. Rinichiul de chinez nu e mai mic? Gen sa trebuiască 2 in loc de 1? Sau doar la penisuri e problema? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 9, 2021 Share Postat Mai 9, 2021 Jucați? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Mai 9, 2021 Share Postat Mai 9, 2021 Inca nu e lansat filmul facut despre viata mea sexuala, titlul nu e stabilit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 9, 2021 Share Postat Mai 9, 2021 (editat) Acum 1 oră, cobi a spus: Ma bucur ca ai descoperit in sfarsit realitatea ... Astept sa iasa ( la descarcat ) Resident Evil: Welcome to Raccoon City Ajută și forumul la ceva, mă reanalizez. Intern,nu anal. Înțelegeți voi. Și tot on topic reușiți să fiți: tot la umor intra și filmele cu mila sau cum s-o scrie și problemele ei cu umbreluța Editat Mai 9, 2021 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Mai 10, 2021 Share Postat Mai 10, 2021 La 08.05.2021 la 11:27, Flower-Power a spus: Jucăm ? Titanic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate