vintze Postat Iunie 10, 2021 Share Postat Iunie 10, 2021 -=- Bărbații își înșală nevestele cu nevestele care își înșală bărbații. -=- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iunie 10, 2021 Share Postat Iunie 10, 2021 VID-20210611-WA0000.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 11, 2021 Share Postat Iunie 11, 2021 aYo1OAx_460sv.mp4 azMZKyp_460svvp9.webm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Iunie 11, 2021 Share Postat Iunie 11, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Iunie 11, 2021 Share Postat Iunie 11, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iunie 11, 2021 Share Postat Iunie 11, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iunie 12, 2021 Share Postat Iunie 12, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iunie 12, 2021 Share Postat Iunie 12, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Iunie 12, 2021 Share Postat Iunie 12, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iunie 12, 2021 Share Postat Iunie 12, 2021 Domnule manager, întrucât la departamentul IT nu am găsit înţelegere vă rog să mă ajutaţi în problema pe care o am cu adresa de email ce mi-a fost alocată de companie, mi-e ruşine să mă prezint cu adresa ciordan@multinationala.com Cu stimă, Cişmaşu Orlando Daniel Domnule Cişmaşu, vă anunţ cu regret că departamentul IT nu v-a minţit, într-adevăr adresele de mail sunt generate automat şi nu pot fi ulterior schimbate. Cu respect, zone manager Creţulescu Tinel (cuvant urat)@multinationala.com P.S. Dacă totuşi nu mă credeţi şi doriţi să insistaţi în acest demers vă rog să-l contactaţi pe domnul general manager Mugurel Istrate la adresa muist@multinationala.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Iunie 12, 2021 Share Postat Iunie 12, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iunie 12, 2021 Share Postat Iunie 12, 2021 zone manager Creţulescu Tinel cre tin@multinationala.com A doctor reaches into his smock to get a pen to write a prescription and pulls out a rectal thermometer. "Oh, damn it," he proclaims, "Some asshole has my pen!" A lawyer is standing in a long line at the box office. Suddenly, he feels a pair of hands kneading his shoulders, back, and neck. The lawyer turns around. "What the hell do you think you're doing?" "I'm a chiropractor, and I'm just keeping in practice while I'm waiting in line." "Well, I'm a lawyer, but you don't see me screwing the guy in front of me, do you?" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Iunie 12, 2021 Share Postat Iunie 12, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iunie 13, 2021 Share Postat Iunie 13, 2021 Acum 9 ore, vintze a spus: Sminteală clar. Suntem în iunie, declarată luna "curcubeului". Eu zic că e o bună ocazie ca să mulţumim cuiva pentru faptul că ne-am născut. Citeam undeva că Skittles a făcut bomboanele albe pentru luna asta, straight pride cum ar veni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Iunie 13, 2021 Share Postat Iunie 13, 2021 (editat) Acum 2 ore, Penetru a spus: Sminteală clar. Suntem în iunie, declarată luna "curcubeului". Eu zic că e o bună ocazie ca să mulţumim cuiva pentru faptul că ne-am născut. Citeam undeva că Skittles a făcut bomboanele albe pentru luna asta, straight pride cum ar veni. fost un scandal , dar nu anul ăsta ci acum doi-trei ani, că s-au trezit unii să urle că de ce albe... white-power ideea e că boala se răspândește. în canada e deja nu le mai ajunge o lună, au declarat un întreg sezon. https://www.breitbart.com/europe/2021/06/04/one-month-isnt-enough-canada-declares-pride-season-lasting-all-summer/ -===- Editat Iunie 13, 2021 de vintze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iunie 13, 2021 Share Postat Iunie 13, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iunie 13, 2021 Share Postat Iunie 13, 2021 Bulă adolescent: -Tată, trebuie să-ţi mărturisesc ceva, sunt gay. -Bine fiule. -Nu ai înţeles, adică homosexual. -Bine, e în regulă. -Tată, cred că nu înţelegi ce înseamnă homosexual, adică iau oral, anal, din astea. -Da mă, am înţeles, semeni cu mă-ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iunie 13, 2021 Share Postat Iunie 13, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iunie 13, 2021 Share Postat Iunie 13, 2021 Acum 21 ore, vintze a spus: Jokes for square minds. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Iunie 13, 2021 Share Postat Iunie 13, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bizonu rosu Postat Iunie 13, 2021 Share Postat Iunie 13, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Iunie 13, 2021 Share Postat Iunie 13, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 13, 2021 Share Postat Iunie 13, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate