cercelgeo Postat Iunie 21, 2022 Share Postat Iunie 21, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bored Panda Postat Iunie 21, 2022 Share Postat Iunie 21, 2022 IMG_2425.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iunie 21, 2022 Share Postat Iunie 21, 2022 Acum că am ieşit la pensie nu mai am mare lucru de făcut, singura distracţie e să ies cu maşina în trafic la ore de vârf şi să merg foarte încet. Formidabil în ce hal a lovit devalorizarea asta, am remarcat recent că o imagine nu mai face decât aproximativ 200 de cuvinte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cercelgeo Postat Iunie 21, 2022 Share Postat Iunie 21, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 21, 2022 Share Postat Iunie 21, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iunie 21, 2022 Share Postat Iunie 21, 2022 Idee de concediu: https://www.timesnewroman.ro/monden/un-amic-l-a-rugat-pe-arafat-sa-dea-un-ro-alert-ca-nu-si-gaseste-telefonul/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iunie 21, 2022 Share Postat Iunie 21, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iunie 22, 2022 Share Postat Iunie 22, 2022 VID-20220622-WA0001.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iunie 22, 2022 Share Postat Iunie 22, 2022 De pe whatsapp :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Iunie 22, 2022 Share Postat Iunie 22, 2022 Valori actualizate luna aceasta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iunie 24, 2022 Share Postat Iunie 24, 2022 VID-20220624-WA0000.mp4 Trebuia oare să postez pe topicul despre prețul carburanților? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iunie 24, 2022 Share Postat Iunie 24, 2022 VID-20220624-WA0010.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iunie 24, 2022 Share Postat Iunie 24, 2022 VID-20220624-WA0010.mp4.6addc34e4b2fe2d2c2b6d356f1685e69.mp4 Concursul de postat aiurea. Castigatori multipli. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iunie 24, 2022 Share Postat Iunie 24, 2022 1 oră în urmă, Krimh a spus: S-a întâmplat deja în SUA, pe unii i-au luat camionagiii în cabinele lor să se încălzească. Not funny! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 24, 2022 Share Postat Iunie 24, 2022 A B B A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iunie 24, 2022 Share Postat Iunie 24, 2022 Acum 3 ore, AdrianB1 a spus: Concursul de postat aiurea. Castigatori multipli. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iunie 24, 2022 Share Postat Iunie 24, 2022 Acum 3 ore, Krimh a spus: In alta ordine de idei as vrea sa fac un pol: alegeti varianta corecta. a) rãmâne la latitudinea ta b) rãmâne la atitudinea ta a) totuşi, marea majoritate au fost acolo b) oricum, majoritatea s-a dus a) a furat, dar a si facut b) a furat, dar a si crãpat a) şi-a pierdut cunoştința b) şi-a pierdut conştiința c) şi-a pierdut conştiența Ultimul are raspunsuri multiple, in mod normal A, dar e posibil si B - cand intri in politica, de pilda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iunie 24, 2022 Share Postat Iunie 24, 2022 VID-20220624-WA0015.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iunie 24, 2022 Share Postat Iunie 24, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iunie 24, 2022 Share Postat Iunie 24, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Iunie 25, 2022 Share Postat Iunie 25, 2022 O folosea o familie de pensionari. Se duceau doar pana la piata si inapoi o data la 2 saptamani. 3967.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iunie 25, 2022 Share Postat Iunie 25, 2022 Bancuri! ★ *Citat motivațional…* ”Capul veșnic plecat, la un moment dat începe să pască”! ★ Se aude că, la oficierea căsătoriilor, se acceptă, pe lângă ”DA” sau ”NU”, și ”Fie ce-o fi”… ★ Te chinui un an să strângi bani pentru vacanță și… brusc primești invitație la o nuntă… ★ – Iubitule, tu mă mai iubești? Că nu îmi mai aduci flori! – Te iubesc, turturica mea, dar nu mai lucrez la cimitir. ★ La anumite persoane, inteligența este ca și COVID-ul, sunt purtători, dar nu au niciun simptom. ★ La Epidemiile din copilărie.. Singura distanțare socială era: – Stai departe de ăla, are păduchi. ★ Caut urgent două persoane pentru cules porumb. 150 lei/zi, plus masă și țigări. P.S. – Dacă sunteți prinși, nu mă cunoașteți. ★ Te vaiți că te apropii de 40 de ani? Să vezi cum e când începi să te îndepărtezi. ★ Uneori femeia are dreptate, alteori mereu! ★ Am un vecin idiot, care de fiecare dată când deschide portiera la mașină, îmi lovește mașina… Am vorbit cu el, a zis că i se rupe… Așa că am început să-i las bilețele de dragoste la ștergătoare… Săptămâna asta, l-a bătut nevasta de 3 ori. ★ Când merg să-mi iau ceva din Mall, niciodată nu mă interesează prețul, sunt doar îngrijorată să nu piuie când ies. ★ Doi pensionari: – Bă, tu mai ții minte pastilele de ni le dădeau ăia în armată ca să nu ne stea mintea numai la femei? – Da. Ce-i cu ele? – Cred că la mine au început să-și facă efectul. ★ Văzând situația asta nesigură, am hotărât să-mi retrag toate economiile din bancă! Sfătuiți-mă, unde pot să ascund 23 Euro? ★ Dacă ești urâtă, ești urâtă. Nu mă lua pe mine cu ”frumusețea interioară”, că n-am ochelari cu raze X. ★ Orice femeie visează să fie luată gingaș în brațe de iubit, apoi aruncată în pat… și lăsată să doarmă până face el curat și pregătește cina! ★ Soția mea a plecat în vacanță. Timp de două săptămâni, am dus gunoiul doar o dată. Concluzie: în casă la noi, ea face gunoi! ★ Nevastă-mea a dat astăzi examenul de conducere. A luat 8 din 10. Ceilalți doi au reușit să sară din fața mașinii și să se salveze. ★ Dacă cel mic acuză dureri de cap, dureri abdominale, acompaniate de sensibilitate la lumină/zgomot, stare de somnolență precedată de stare de nervozitate, înseamnă că l-ai pus să facă lecții. ★ Am întrebat un arab cum poate trăi cu 2-3 femei în același timp. – La fel ca voi ceilalți, doar că noi nu ne ascundem…! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobiletron Postat Iunie 25, 2022 Share Postat Iunie 25, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iunie 26, 2022 Share Postat Iunie 26, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutpm Postat Iunie 27, 2022 Share Postat Iunie 27, 2022 ajgvQPQ_460svav1.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate