Leon Postat Septembrie 12, 2022 Share Postat Septembrie 12, 2022 Acum 5 minute, Flower-Power a spus: Au si videoclip... E vechi, dar bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Septembrie 12, 2022 Share Postat Septembrie 12, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 12, 2022 Share Postat Septembrie 12, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 12, 2022 Share Postat Septembrie 12, 2022 La ora 08:49 dimineaţa, la uşa garsonierei lui Mircea s-au auzit puternice bătăi: -Deschideţi, poliţia termică! Buimac, Mircea deschise uşa şi o echipă intră în vestibul, cu nişte aparate de măsură. -Exact cu am depistat cu camera termică din maşina noastră de patrulă: aveţi 21 de grade în apartament. Mai sunteţi şi în pantaloni scurţi. -Dar... dar... îmi pregăteam micul dejun. Mi-am... mi-am fiert nişte spaghete. E-e normal să se încălzească puţin casa... de la abur, ştiţi? -Gătiţi cu gaz? -Jur că-l urăsc pe Putin! Spaghetele au fost fierte cu metan european din butelie, provenit din ferme europene, de la oi şi vaci hrănite furaj european, la standarde europene. -Spaghetele sunt cu făină de greieri? -Bineînţeles, nici n-aş putea concepe altfel. -Aveţi steagul Ucrainei deasupra patului? -Să trăiţi, am şi prosoape de baie cu acesta! -În regulă. Veţi primi doar un avertisment. Când mai gătiţi, deschideţi geamul, să mai intre nişte frig în casă, altfel se face prea cald şi riscaţi amendă. O zi bună. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 12, 2022 Share Postat Septembrie 12, 2022 Acum 1 oră, Penetru a spus: La ora 08:49 dimineaţa, la uşa garsonierei lui Mircea s-au auzit puternice bătăi: -Deschideţi, poliţia termică! Buimac, Mircea deschise uşa şi o echipă intră în vestibul, cu nişte aparate de măsură. -Exact cu am depistat cu camera termică din maşina noastră de patrulă: aveţi 21 de grade în apartament. Mai sunteţi şi în pantaloni scurţi. -Dar... dar... îmi pregăteam micul dejun. Mi-am... mi-am fiert nişte spaghete. E-e normal să se încălzească puţin casa... de la abur, ştiţi? -Gătiţi cu gaz? -Jur că-l urăsc pe Putin! Spaghetele au fost fierte cu metan european din butelie, provenit din ferme europene, de la oi şi vaci hrănite furaj european, la standarde europene. -Spaghetele sunt cu făină de greieri? -Bineînţeles, nici n-aş putea concepe altfel. -Aveţi steagul Ucrainei deasupra patului? -Să trăiţi, am şi prosoape de baie cu acesta! -În regulă. Veţi primi doar un avertisment. Când mai gătiţi, deschideţi geamul, să mai intre nişte frig în casă, altfel se face prea cald şi riscaţi amendă. O zi bună. Ha ha haa... am ras cu lacrimi de plans Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 12, 2022 Share Postat Septembrie 12, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 12, 2022 Share Postat Septembrie 12, 2022 Matematică neconvențională. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 13, 2022 Share Postat Septembrie 13, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 13, 2022 Share Postat Septembrie 13, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Septembrie 13, 2022 Share Postat Septembrie 13, 2022 Acum 15 ore, P T R a spus: Ha ha haa... am ras cu lacrimi de plans Am ris tare si la inceputul ˙pandemiei `..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Septembrie 13, 2022 Share Postat Septembrie 13, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Septembrie 13, 2022 Share Postat Septembrie 13, 2022 Postez aici, desi e mai degraba de plans IMG_4851.MOV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Septembrie 13, 2022 Share Postat Septembrie 13, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 13, 2022 Share Postat Septembrie 13, 2022 La 12.09.2022 la 17:39, Penetru a spus: La ora 08:49 dimineaţa, la uşa garsonierei lui Mircea s-au auzit puternice bătăi: -Deschideţi, poliţia termică! Buimac, Mircea deschise uşa şi o echipă intră în vestibul, cu nişte aparate de măsură. -Exact cu am depistat cu camera termică din maşina noastră de patrulă: aveţi 21 de grade în apartament. Mai sunteţi şi în pantaloni scurţi. -Dar... dar... îmi pregăteam micul dejun. Mi-am... mi-am fiert nişte spaghete. E-e normal să se încălzească puţin casa... de la abur, ştiţi? -Gătiţi cu gaz? -Jur că-l urăsc pe Putin! Spaghetele au fost fierte cu metan european din butelie, provenit din ferme europene, de la oi şi vaci hrănite furaj european, la standarde europene. -Spaghetele sunt cu făină de greieri? -Bineînţeles, nici n-aş putea concepe altfel. -Aveţi steagul Ucrainei deasupra patului? -Să trăiţi, am şi prosoape de baie cu acesta! -În regulă. Veţi primi doar un avertisment. Când mai gătiţi, deschideţi geamul, să mai intre nişte frig în casă, altfel se face prea cald şi riscaţi amendă. O zi bună. parca e stilul pitici gratis? sau ma inseala intelectul absent? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Septembrie 13, 2022 Share Postat Septembrie 13, 2022 Acum 10 ore, WotRU2Me a spus: France is bacon, un fel de Nirvana “here we are now, in containers” Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Septembrie 14, 2022 Share Postat Septembrie 14, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 14, 2022 Share Postat Septembrie 14, 2022 Hahaha, acest formular e de păstrat Întrebare 16 ,cea cu IF e demențiala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 14, 2022 Share Postat Septembrie 14, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 14, 2022 Share Postat Septembrie 14, 2022 Vrăjitorie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Septembrie 14, 2022 Share Postat Septembrie 14, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lautrec Postat Septembrie 14, 2022 Share Postat Septembrie 14, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Septembrie 14, 2022 Share Postat Septembrie 14, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lautrec Postat Septembrie 14, 2022 Share Postat Septembrie 14, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Septembrie 14, 2022 Share Postat Septembrie 14, 2022 1.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 14, 2022 Share Postat Septembrie 14, 2022 Acum 3 ore, Flower-Power a spus: Vrăjitorie... Doamnie feri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate