ivan pedala Postat Decembrie 20, 2022 Share Postat Decembrie 20, 2022 Asta-i preventiv! Sau o fi baut ca sa se antreneze, sa fie in forma... Si fiindca tot e la mare cautare clubul de bosorogi, uitati viitorul (al unora, ca nu toti pot fi norocosi...)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razmar Postat Decembrie 20, 2022 Share Postat Decembrie 20, 2022 Acum 43 minute, Krimh a spus: 'ai bre Ivane, ca nici nu incepu bautul ala crancen de sarbatori :))) Asta e deja trip, nu mai e betie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Decembrie 20, 2022 Share Postat Decembrie 20, 2022 Care ai furat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Decembrie 20, 2022 Share Postat Decembrie 20, 2022 A zis cancelaru` Neckermann ăla că dacă nu mai mergem în Austria în concediu avem destinaţii alternative... https://www.expedia.com/Pulau-Sugi.dx3000004059 Dacia aduce pe piață, la început de 2023, primul său model hibrid: adică jumătate Dacia, jumătate mașină. VID-20221220-WA0016.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Decembrie 20, 2022 Share Postat Decembrie 20, 2022 Căsătorie între persoane de acelaşi sex Michael și Larry s-au căsătorit în California. Nu-şi puteau permite o lună de miere, aşa că s-au suit în avion şi au aterizat la casa părintească a lui Michael, din Calgary. Dimineaţa, Johnny, fratele mai mic al lui Michael se trezeşte și o întreabă pe maică-sa dacă Michael şi Larry nu s-au sculat incă? Ea raspunde: „Nu!” Zice Johnny: ”Ştii ce cred eu?” Maică-sa: „Nu vreau să ştiu. Mănancă repede şi du-te, că întârzii la şcoală!” În pauza de prânz, Johnny vine acasă să mănânce. O intreabă pe maică-sa: „Michael şi Larry nu s-au trezit încă?” Maică-sa: „Nu!" „Ştii ce cred eu?” „Nu vreau să aud ce crezi tu! Mergi inapoi, la şcoală!” După şcoală, Johnny se întoarce acasă şi o intreabă din nou: „Michael şi Larry n-au coborat incă?” Maică-sa, nervoasă: „Nu!” „Ştii ce cred eu?” „Off! Hai, spune, ce crezi tu... ”Puştiul zice: „Noaptea trecută, Michael a venit la mine în cameră după nişte vaselină ... şi ... cred că i-am dat cleiul pentru aeromodele”. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Decembrie 20, 2022 Share Postat Decembrie 20, 2022 Karma.mp4 Sport is my passion.mp4 Good to see him in safe hands.mp4 Focus-pocus.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Decembrie 20, 2022 Share Postat Decembrie 20, 2022 Cred ca trebuie sa va reprofilati și voi...tot cu Mbappe, tot cu el.. @WotRU2Me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Decembrie 20, 2022 Share Postat Decembrie 20, 2022 Acum 20 minute, Flower-Power a spus: Cred ca trebuie sa va reprofilati și voi...tot cu Mbappe, tot cu el.. preferata mea este: -sunt doctor în filosofie -prietenul meu moare -toți murim -=- maybe maybe maybe.mp4 Its his style - .mp4 How a mechatronics engineering student invented a mobile airbag that automatically deploys when you drop a device, protecting it from harm [read more.mp4 bad idea!.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Decembrie 20, 2022 Share Postat Decembrie 20, 2022 Ioana state îs the best... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Decembrie 20, 2022 Share Postat Decembrie 20, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Decembrie 20, 2022 Share Postat Decembrie 20, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Decembrie 21, 2022 Share Postat Decembrie 21, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Decembrie 21, 2022 Share Postat Decembrie 21, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Decembrie 21, 2022 Share Postat Decembrie 21, 2022 a2KZbpD_460svvp9.webm Ba nu, asta a mai fost! Editorul face figuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Decembrie 22, 2022 Share Postat Decembrie 22, 2022 Ritmul de maslu https://m.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/ips-teodosie-explica-de-ce-soferul-lui-a-fost-prins-conducand-cu-235-km-h-trebuia-sa-ajung-la-un-maslu-daca-masina-a-dus-2191833?utm_medium=referral&utm_source=fanatik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Decembrie 22, 2022 Share Postat Decembrie 22, 2022 (editat) Mac Allister i-a răspuns iubitei pe rețeaua de socializare Editat Decembrie 22, 2022 de vintze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Decembrie 22, 2022 Share Postat Decembrie 22, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Decembrie 22, 2022 Share Postat Decembrie 22, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Decembrie 22, 2022 Share Postat Decembrie 22, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Decembrie 22, 2022 Share Postat Decembrie 22, 2022 VID_469600910_055207_511.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Decembrie 22, 2022 Share Postat Decembrie 22, 2022 Îmi amintesc de prima mea experienţă cu un prezervativ. Aveam 14 ani. M-am dus la farmacie pentru a cumpăra un pachet de prezervative. În acele zile a fost nevoie de mult curaj pentru a merge într-un magazin şi a cere aşa ceva, deoarece toată lumea din oraș mă cunoștea și nu a existat nici-o îndoială că tânăra, cred că numele ei era Alexandra, ştia pentru ce se folosesc. Ea lucra ca farmacistă în spatele tejghelei și vedea că am fost într-adevăr jenat de întreaga procedură. Mi-a dat pachetul și a întrebat dacă știu cum se foloseşte un prezervativ. Sincer, am răspuns: - Nu, nu chiar ! A desfăcut pachetul, a luat unu și l-a tras peste degetul mare. M-a avertizat să mă asigur că a fost bine si sigur pus. I se părea că încă o privesc confuz. Deci, s-a uitat în jur in magazin pentru a vedea dacă ar fi fost gol. A fost. - Doar un minut, a spus ea, și m-a condus în partea din spate a magazinului, şi-a descheiat bluza și a îndepărtat-o. Şi-a desfacut sutienul și l-a pus deoparte. Asta te excita? Ei bine, am fost atât de uimit că tot ce am putut face a fost să stau acolo cu gura deschisă şi să dau din cap. Apoi a spus că era timpul să punem prezervativul. Cum eu îl puneam, ea şi-a dat jos fusta şi chiloţeii şi s-a aplecat peste un birou. - Ei bine, haide! a spus ea. Nu avem prea mult timp. Așa că m-am urcat pe ea. A fost atât de minunat că, din păcate, nu am mai putut ține mult și am terminat în câteva momente. S-a uitat la mine cu un pic de încruntare. - Ai pus prezervativul? a întrebat ea. - Sigur că da! și i-am arătat degetul meu să vadă ... Am primit cea mai dură bataie din viaţa mea ... Întotdeauna pentru mine a fost greu să înţeleg femeile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Decembrie 22, 2022 Share Postat Decembrie 22, 2022 Eneos, ești confuz, trebuie sa te hotărăști unde se întâmplă aceasta fantezie..la farmacie sau la magazin? Ca restul nu are importanta... Uite ce fantezie a mai avut un de 88 de ani din Franța de data asta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Decembrie 22, 2022 Share Postat Decembrie 22, 2022 Marmacia nu e tot un magazin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Decembrie 22, 2022 Share Postat Decembrie 22, 2022 E importanta locația....altfel vezi, sa nu pățești ca ala de 88 ani Asa o fi zis și ala...ca e aceeași lucru...dar nu e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Decembrie 22, 2022 Share Postat Decembrie 22, 2022 (editat) @Flower-Power, când eu aveam 14 ani prezervative nu se vindeau nici la marmacie și nici la magazin! Editat Decembrie 22, 2022 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate