Bored Panda Postat Mai 31, 2023 Share Postat Mai 31, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Mai 31, 2023 Share Postat Mai 31, 2023 Momente de tihna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Mai 31, 2023 Share Postat Mai 31, 2023 VID-20230531-WA0012.mp4 VID-20230531-WA0011.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Mai 31, 2023 Share Postat Mai 31, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iunie 1, 2023 Share Postat Iunie 1, 2023 – Mămico, mi-ai spus că îngerașii au aripi si pot zbura? – Desigur. – Aseara cand tu nu erai am auzit cum tata îi spunea dădacei îngeraș. Ea cand zboară? – Mâine dimineață! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 1, 2023 Share Postat Iunie 1, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cercelgeo Postat Iunie 2, 2023 Share Postat Iunie 2, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iunie 2, 2023 Share Postat Iunie 2, 2023 VID-20230602-WA0014.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 2, 2023 Share Postat Iunie 2, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iunie 3, 2023 Share Postat Iunie 3, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 3, 2023 Share Postat Iunie 3, 2023 Plec in Thassos, mi-a facut muierea un slip dedicat, in cazul in care apa este rece! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iunie 3, 2023 Share Postat Iunie 3, 2023 L-am întrebat pe chatGPT care e motivul pentru care e așa de amabil cu noi. Zice că nu are un motiv dar ar vrea să știe unde este John Connor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iunie 3, 2023 Share Postat Iunie 3, 2023 Acum 8 ore, ivan pedala a spus: Plec in Thassos, mi-a facut muierea un slip dedicat, in cazul in care apa este rece! Vreau și io unul pt la Seawolves! Mi-l poți lăsa pe ăsta, sigur la greci e mai caldă apa. _____ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 3, 2023 Share Postat Iunie 3, 2023 Acum 4 minute, ENEOS a spus: Vreau și io unul pt la Seawolves!... Acolo iti trebuie slip imblanit, daca n-ai vorbit mai inainte, ca iti comandam unu'...acu-i tarziu! Poti intra insa cu izmene flausate in apa, ca meduzele n-au miros! On: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iunie 3, 2023 Share Postat Iunie 3, 2023 Două văduve în vârstă locuiesc împreună într-un apartament. Într-o seară tocmai se pregătesc de culcare când una dintre ele spune: – Parcă ar umblă cineva în hol. – Mă duc să văd… spune cealaltă. – A nu, eu am auzit prima. Un cuplu căsătorit are un accident în urma caruia faţa femeii rămâne foarte arsă. Doctorul îi spune soţului că nu poate lua piele de pe corpul ei, pentru că este prea slabă. Prin urmare, soţul se oferă să doneze piele de la el. Cum singura parte a corpului pe care doctorul o consideră adecvată este fundul, cei doi se hotărăsc să nu spună nimănui de unde au luat pielea şi i-au cerut si doctorului să păstreze secretul. După operaţie, toată lumea se mira cât de frumoasă era femeia şi cât de tânără arată. Într-o zi, soţia se emoţionează şi-i spune soţului: – Dragul meu, vreau să-ţi mulţumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine. Nu ştiu cum aş putea să mă revanşez vreodată… – Iubito, răspunde el, nu te mai gândi la asta. Sunt extaziat când o văd pe soacră-mea că te sărută pe obraz… Sotul vine acasa noaptea tarziu, beat. Zgomot. -Ce se intampla?? intreaba sotia. -Mi-au picat pantofii… -Pai pantofii nu fac asa zgomot mare! -Pai n-am apucat sa ies din ei… Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 3, 2023 Share Postat Iunie 3, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iunie 4, 2023 Share Postat Iunie 4, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iunie 4, 2023 Share Postat Iunie 4, 2023 Mai la stânga, să se vadă bine firma! ap9bno9_460svvp9.webm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 4, 2023 Share Postat Iunie 4, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iunie 4, 2023 Share Postat Iunie 4, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iunie 5, 2023 Share Postat Iunie 5, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cercelgeo Postat Iunie 6, 2023 Share Postat Iunie 6, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iunie 6, 2023 Share Postat Iunie 6, 2023 klauslandizarea continuă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Iunie 7, 2023 Share Postat Iunie 7, 2023 (editat) Cât talent.... Editat Iunie 7, 2023 de Bart Bz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iunie 7, 2023 Share Postat Iunie 7, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate