B.B. Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 http://www.fmylife.com/top Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 (editat) Se casatoreste o blonda din Iasi cu sir John. Ajunsa in Anglia trimite scrisori acasa. Dragii mei, Sa va povestesc cate ceva despri mini si despri ce fac eu paici. Luni: Mergem la teatru, sotul meu are foarte multi bani, sotul meu are di toate, nu ni plictisim di loc Marti: Mergem la opera, sotul meu are acolo o logie, sotul meu are foarte multi bani, sotul meu are di toate, nu ni plictisim di loc Miercuri: Mergem la meci, si acolo sotul meu are o logie, sotul meu are foarte multi bani, sotul meu are di toate, nu ni plictisim di loc Joi: Mergem la cumparaturi, sotul meu imi cumpara di toate, sotul meu are foarte multi bani, sotul meu are di toate, nu ni plictisim di loc Vineri: Organizam seri caritabile, vin toti prietenii sotului meu, sotul meu are foarte multi prieteni, doneaza foarte multi bani, sotul meu are foarte multi bani, sotul meu are di toate, nu ni plictisim di loc Sambata: Ni plimbam, vizitam, sotul meu are foarte multi bani, sotul meu are di toate, nu ni plictisim di loc Duminica: Facem barbekiu, vin si prietenii sotului meu, ne facem cadouri reciproc, esti foarti frumos, sotul meu are foarte multi bani, sotul meu are di toate, nu ni plictisim di loc. Cu drag, Iuliana PS: Mi-i dor di p**a ca di mama Editat Februarie 17, 2009 de vintze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deus`Absconditus Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 Summitul Ăărilor RomâneÂşti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 Man % Women Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Fumatul te poate ucide Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Alcoolul este viata si viata e alcool Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Care-mi spune de ce e poza de mai jos extrem de funny/idioata, are o bere de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Care-mi spune de ce e poza de mai jos extrem de funny/idioata, are o bere de la mine ããã ....funny?: ..... NOT!!! un status dintr`o melodie siropoasa si o poza la avatar cu un iepure desenat cu stanga! .... recapitulam .....funny? ?.. .... NOOT!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
epras Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 (editat) Care-mi spune de ce e poza de mai jos extrem de funny/idioata, are o bere de la mine "You're not the only one [bIZI!!!!]" era corect, nu? ontopic: Iepurasii sinucigasi? ??? ....funny?: ..... NOT!!! un status dintr`o melodie siropoasa si o poza la avatar cu un iepure desenat cu stanga! .... recapitulam .....funny? ?.. .... NOOT!! si daca nu e iepure?? aaa? si mai ONTOPIC: e funny deoarece deasupra pozei scrie Ralucone? Editat Februarie 18, 2009 de epras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Ralucone, mi s-a infundat chiuveta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 "You're not the only one [bIZI!!!!]" era corect, nu? ontopic: Iepurasii sinucigasi? si daca nu e iepure?? aaa? si mai ONTOPIC: e funny deoarece deasupra pozei scrie Ralucone? tu nu esti funny delocc!! pff!!! sa ramanem totusi on topic ! Care este diferența dintre ciocolată Âşi sex? Cu ciocolata nu-ți rămîn fire de păr în gură. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Care-mi spune de ce e poza de mai jos extrem de funny/idioata, are o bere de la mine Eu n-as suna la un raving rabbid dac'as fi emo ( = daca as canta siroposhenia aia).. Se potrivesc versurile cu avatarul intr-un mare stil.. Probably that's the whole point.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Daca a mai fost, trebuie sa se repete, ca e hit mare! http://www.youtube.com/watch?v=I-_LYSAvVzU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 scoala moto ilioara http://www.leenks.com/link156433.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 scoala moto ilioara http://www.leenks.com/link156433.html macar bine ca era echipat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stas Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 http://www.fishki.net/comment.php?id=48118 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saint Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 http://www.220.ro/52I6m2X1JI/Asa-Ceva-N-Ati-Vazut.html bestial inca una atentie mare la baltoci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 principiul dominouluicu bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flanker Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 principiul dominouluicu bere Criminal! Da stiu ca au baut destul baietii astia, ca saaaaa....... mai bea o bere . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 Pentru a impiedica soferii sa mai parcheze in statiile de autobuz (in care autobuzele nu intra NICIODATA) … primaria Bucuresti a strans cele mai luminate minti intr-o incapere intunecata si au gasit solutia IDEALA … Ba chiar GENIALA … Mai parcati acum!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 Nu disperati, acum avem loc berechet doar noi, motociclistii. Ha ha ha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viipuri Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 (editat) Se pare ca exista un motiv pentru care doar motociclistii ar trebui sa se bage in fata la stop: aparent masinilor nu le "iese" la fel de bine, desi asta nu pare sa-i opreasca ....totul e sa ai tupeu Editat Februarie 20, 2009 de Viipuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
epras Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 Pentru a impiedica soferii sa mai parcheze in statiile de autobuz (incare autobuzele nu intra NICIODATA) … primaria Bucuresti a strans cele mai luminate minti intr-o incapere intunecata si au gasit solutia IDEALA … Ba chiar GENIALA … Mai parcati acum!!! unde e asta?? sa vaz si io cu ochii mei :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 Driving skills Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate