Macho Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 http://clips.rofl.to/clip/riesenrutsche Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 Mama molie cu puiul molie.- Puisor, te rog frumos sa papi ciorapel... - Nu pap ciorapel !!! - Ba, te rog frumos, iti spun pentru ultima oara: papa ciorapel ! - Nu pap ciorapel ! - Bineee, sa stii ca cine nu papa ciorapel nu papa nici mohair. EÂşti delicat, eu Âştiu varianta cu viermii pe decedat: cine nu papă bătăturică nu papă nici ochiÂşor! Doua prietene stateau de vorba.-Te-ai uitat vreodata in ochii sotului tau in timp ce faceai sex? -Da. -Si ce mutra avea? -Statea in usa ca prostul!... La ăsta am varianta următoare: -Vorbiți cu soțul în timp ce faceți dragoste? -Numai dacă mă sună el la telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator CristiBoroi Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 Pentru fanii lui David Blaine: Episodul 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 (editat) http://link interzis/view?i=0ee_1249916035 link interzis="www liveleak.com " tare faza cu stergatoarele ... Editat August 27, 2009 de mihai_2b3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat August 28, 2009 Share Postat August 28, 2009 Stie cineva detalii, cand, unde, cine, de ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat August 28, 2009 Share Postat August 28, 2009 Stie cineva detalii, cand, unde, cine, de ce? Mai conteaza? oricum e FUN ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat August 28, 2009 Share Postat August 28, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=k5x3rE6WRmo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat August 28, 2009 Share Postat August 28, 2009 Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator CristiBoroi Postat August 28, 2009 Share Postat August 28, 2009 http://warkitty.com/wp-content/uploads/200..._sunglasses.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat August 28, 2009 Share Postat August 28, 2009 Stie cineva detalii, cand, unde, cine, de ce? te referi la masina? e o dacia logan 1,4 mpi iti ia ochii, asa-i? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat August 28, 2009 Share Postat August 28, 2009 (editat) te referi la masina? e o dacia logan 1,4 mpi iti ia ochii, asa-i? Mai periculoasa ii Skoda ! Editat August 28, 2009 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grownup.punk Postat August 28, 2009 Share Postat August 28, 2009 (editat) Mai periculoasa ii Skoda ! ce iresponsabil, sa mearga fara manusi mereu am zis ca 600 ... e pentru fete Editat August 28, 2009 de grownup.punk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat August 29, 2009 Share Postat August 29, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=P7TDB5EeKjc...feature=channel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat August 29, 2009 Share Postat August 29, 2009 (editat) manele si motoare : videoclip AICI )) Editat August 29, 2009 de blue_nightwishX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat August 29, 2009 Share Postat August 29, 2009 manele si motoare : videoclip AICI )) Dovada clara ca aia cu tobe galagioase sunt cocalari.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat August 29, 2009 Share Postat August 29, 2009 Dovada clara ca aia cu tobe galagioase sunt cocalari.... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat August 29, 2009 Share Postat August 29, 2009 manele si motoare : videoclip AICI )) What The F.... naspa rau! Mesaj completat ce iresponsabil, sa mearga fara manusi mereu am zis ca 600 ... e pentru fete Sa nu mai zicem ca ce reumatism face ca nu are genuchiere ! Mesaj completat manele si motoare : videoclip AICI Se vede ca cocalarii nu ai bani(cred-ca nici bani de benzina nu au avut),si in plus sunt motoare de peste 10 ani in video ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deus`Absconditus Postat August 29, 2009 Share Postat August 29, 2009 What The F.... naspa rau!Mesaj completat Sa nu mai zicem ca ce reumatism face ca nu are genuchiere ! Mesaj completat Se vede ca cocalarii nu ai bani(cred-ca nici bani de benzina nu au avut),si in plus sunt motoare de peste 10 ani in video ! Watch the Coment pe ytube ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat August 29, 2009 Share Postat August 29, 2009 Razboi, Irak si Kuwait, un irakian si un kuweitian stau fata in fata in transee si se impusca de zor. La un moment dat irakianului i se blocheaza pusca:- La bisda-bisdii matii de pusc' imbutzit! injura irakianul in cea mai pura romaneasca de care era el in stare. Kuweitianul il aude si il intreaba intr-o romaneasca la fel de pur stalcita: - Bei bork de caine, de inde stii la tine rumineste, bei? - Ieu facut jgoal la Rumania, bei gegule coclite!. - Zeu? Si unde fecut la tine jgoal? - In Timisoar. - E! Si ce jgoal fecut tu, bei? - Politehnica. Da' di ce? - Pei si eu fecut jgoal la Romania. - Daaa? Ce jgoal? - Eu fecut Medicin la Tirgu Mures. Irakianul intre timp isi reparase pusca si incepe sa traga mai indarjit dupa kuweitian, rafala dupa rafala, incarcator dupa incarcator: - Ia bei glondz, la bizda matii de ungur imbutzit! :D :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
why Postat August 29, 2009 Share Postat August 29, 2009 cineva s-a prins mai greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moshnegutzu Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 (editat) manele si motoare : videoclip AICI )) mda, macar daca puneau ceva mai nou da asa au gasit la vreoun manelo-cocalar motoarele, lau facut pe prost fericit cu un autograf pe motor sa dea bine la pitze si gata clipul un cocalar daca nu-si face poze cu bani nu are succes la femei nu mai da asa de bine la pitze Editat August 30, 2009 de moshnegutzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 manele si motoare : videoclip AICI )) era sa borasc peste tastatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edhoo Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 Print Screen-ul vietii http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...w&ID=229632 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shockeru Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 Mie mi se pare fun ca de fiecare data cand merg cu motoru cu viteza si viziera ridicata aud sirene de politie, chiar daca sunt in mijlocul pustiului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 Bine ca nu le auzi pe cele ale salvarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate