GoMeZ Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 haide mai.. chiar trebuie sa bagati si aici mazga si noroi? nu e destul ca e plin peste tot de kko de campanie electorala si retarzi sefi, scursuri ce candideaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 La cat rosu e prin profilul tau..te inteleg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 (editat) Sabia de samurai invinge mitraliera grea Editat Noiembrie 26, 2009 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 La cat rosu e prin profilul tau..te inteleg nu ma prind ce e cu rosu... mi se trage de pe vremurile cand ma uitam la F1 schumi si ferrari tot ce are legatura cu politica ma scarbeste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian45 Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=Sn7CMHeA-Ww Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 Un tanar vroia sa-i cumpere iubitei sale un cadou de Craciun, si nu prea stia ce pentru ca erau de putina vreme impreuna.. Dupa ce s-a gandit cu grija, a ales sa ia o pereche de manusi ca fiind cadoul cel mai potrivit: romantic, dar nu prea personal .Insotit de sora mai mica a iubitei, s-a dus la magazin si a cumparat o pereche de manusi albe. Sora iubitei si-a cumparat o pereche de chiloti. In timp ce-i impacheta, vanzatoarea a incurcat pachetele, asa ca sora a luat manusile iar tanarul a luat chilotii.Fara sa verifice continutul, el a expediat pachetul iubitei sale impreuna cu urmatorul mesaj: "Am ales acest dar pentru ca in timp ce ne plimbam seara prin parc am obsevat ca nu obisnuiesti sa porti asa ceva. Daca n-ar fi fost sora ta as fi ales modelul mai lung, cu nasturi, dar ea poarta modelul scurt, care se da jos mai usor. Chiar daca culoarea e mai pastel, nu se murdaresc usor. Vanzatoarea mi-a aratat ca si ea poarta aceeasi culoare si chiar dupa o purtare de trei saptamani aratau inca bine. Am pus-o sa incerce perechea pe care am cumparat-o pentru tine si ii venea minunat. As vrea sa fiu langa tine sa te ajut prima oara cu imbracarea lor; sunt gelos ca alti barbati vor atinge matasea lor delicata inaite de a te vedea din nou.Dupa ce te dezbraci, aminteste-ti sa sufli inauntru putin pentru ca altfel va ramane umezeala ce se formeaza in timpul purtarii. Ah, de cate ori voi saruta acest dar in anul care vine! Sper ca miercuri seara, in ajun de Craciun, cand ne vom intalni vei purta darul meu numai pentru mine. Cu toata dragostea ! P.S. Am auzit ca ultima moda e sa nu se traga chiar pana sus, ca sa se vada putin blanita..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=tcN2ONbHRfU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 banatu-i fruncea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian45 Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 (editat) http://www.youtube.com/watch?v=V6RuwW147Yo...player_embedded Editat Noiembrie 27, 2009 de lucian45 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hussa Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 Cea mai tare faza!!!!!!!!! Ce bomba de om.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian45 Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 (editat) Editat Noiembrie 27, 2009 de lucian45 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 (editat) Scooter Driver Fail Solutie impotriva gripei porcine Mesaj completat Editat Noiembrie 27, 2009 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 si ca m-am saturat si eu, in 5 parti: Vrem alta Romanie (I) Vrem alta Romanie (II) Vrem alta Romanie (III) Vrem alta Romanie (IV) Vrem alta Romanie (V) funny si useless hope no more... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Di@n@ Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 Doamne Dumnezeule. Nu demult, chiar anul asta ai luat la tine pe Michael Jackson, dansatorul meu favorit, pe Patrick Swayze, actorul meu favorit, pe Stephen Gately, cintaretul meu favorit, si pe Farah Fawcett, actrita mea favorita. Daca vrei sa stii, politicianul meu favorit e Traian Basescu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=iGWwc1lV07w Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 Mesaj completat Even a cold bastard needs a warm home Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 CSI: Jim Carrey http://www.youtube.com/watch?v=glvGfQnx3DI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian45 Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 (editat) Mesaj completat :) : Mesaj completat Editat Noiembrie 30, 2009 de lucian45 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 O maÂşină de intervenție a Jandarmeriei Bistrița a rămas, ieri, suspendată pe un stâlp telescopic, chiar în centrul oraÂşului. MaÂşina nu a fost avariată, însă stâlpul care a costat 290 de milioane de lei a intrat în revizie. Autovehicolul Jandarmeriei a adus, ieri dimineață, o persoană la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița Âşi, pentru a nu încurca circulația în zonă, Âşoferul a vrut să parcheze în zona pietonală. Sâlpul mobil e instalat acolo tocmai pentru a nu permite accesul maÂşinilor. “Înainte să intre maÂşina noastră, a intrat altă maÂşină, moment în care cilindrul a coborât. Profitând de ocazie, Âşoferul a intrat Âşi el ca să întoarcă maÂşina, dar stâlpul s-a ridicat Âşi au rămas în aer”, explică Georgeta CăÂşvan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi. “Intervenția a durat în jur de patru minute Âşi jandarmii au fost ajutați de oamenii care s-au oprit să vadă ce s-a întâmplat”, mai spune Georgeta CăÂşvan. IONELA SAS, pentru www.click.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gova Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 7000 euro pentru un stalp? Urmatoarea afacere dupa cea cu borduri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 (editat) O maÂşină de intervenție a Jandarmeriei Bistrița a rămas, ieri, suspendată pe un stâlp telescopic, chiar în centrul oraÂşului. MaÂşina nu a fost avariată, însă stâlpul care a costat 290 de milioane de lei a intrat în revizie.Autovehicolul Jandarmeriei a adus, ieri dimineață, o persoană la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița Âşi, pentru a nu încurca circulația în zonă, Âşoferul a vrut să parcheze în zona pietonală. Sâlpul mobil e instalat acolo tocmai pentru a nu permite accesul maÂşinilor. ?Înainte să intre maÂşina noastră, a intrat altă maÂşină, moment în care cilindrul a coborât. Profitând de ocazie, Âşoferul a intrat Âşi el ca să întoarcă maÂşina, dar stâlpul s-a ridicat Âşi au rămas în aer?, explică Georgeta CăÂşvan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi. ?Intervenția a durat în jur de patru minute Âşi jandarmii au fost ajutați de oamenii care s-au oprit să vadă ce s-a întâmplat?, mai spune Georgeta CăÂşvan. IONELA SAS, pentru www.click.ro Aici varianta video. Hehe, si nu de mult instruiau oamenii pentru folosirea corecta a lor. http://www.bistriteanul.ro/articol.php?id=1254822418193 Stalpii astia au facut "victime" la greu, jandarmii nu-s primii. http://www.bistriteanul.ro/articol.php?id=1254919565203 http://www.bistriteanul.ro/articol.php?id=1255007914608 7000 euro pentru un stalp? Urmatoarea afacere dupa cea cu borduri? Nu, la noi "e in floarea" sensul giratoriu. Nu mai e mult si ma trezesc cu unul si-n parcarea din spatele blocului. Scuzati offtopic-ul. Editat Noiembrie 30, 2009 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmo Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 7000 euro pentru un stalp? Urmatoarea afacere dupa cea cu borduri? urmatoarea pe care o aflam noi. haideti la vot, tre sa alegem urmatorul hot. nu conteaza partidul, rezultatul e acelasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shockeru Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 Surprised kitty :X Sneezing panda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate