@jinx Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 http://www.zf.ro/business-hi-tech/numar-de...uspecte-6171036 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 Merita votata! Sa iasa a mai frumoasa din tara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanescu Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 Deci asa ceva nu credeam ca exista printre noi... nu... e... ceva.. greu de explicat in cuvinte.. Nu vizionati daca aveti probleme din cauza rasului. Exista si partea II - eu n-am avut inca taria sa o vizionez. M-am trezit si mi-am dat seama ca n-am murit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 funny stuff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 .... M-au uns la suflet!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 Deci asa ceva nu credeam ca exista printre noi... nu... e... ceva.. greu de explicat in cuvinte.. Nu vizionati daca aveti probleme din cauza rasului. Exista si partea II - eu n-am avut inca taria sa o vizionez. Ce droguri consuma asta?! Ca vreau si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 un medicament mai vechi! relansat pe piata romaneasca de institutul cantacuzino Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 (editat) Ce-ai vanat azi, Ioane? - Cativa pliznoti... - Ce ma?!?! - Cand indreptam arma spre ei strigau: `Pliz not! Pliz not!` Niste turisti la tara: Ea: - Iubitule, peisajul asta ma lasa muta. El: - Perfect, campam aici. Scrisoare catre Dumnezeu: “Draga Dumnezeu. Anul asta mi i-ai luat pe cantaretul meu preferat Michael Jackson, actorul preferat Patrick Swayze si actrita mea preferata Farah Fawcett. Iti reamintesc ca politicianul meu favorit este Traian Basescu. " Editat Mai 27, 2010 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
licurici Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 pentru o viata mai sanatoasa http://www.youtube.com/watch?v=f_JEInX535Q Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_q Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 pentru o viata mai sanatoasa http://www.youtube.com/watch?v=f_JEInX535Q holy shit, asta ar trebui sa fie proba olimpica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 Bike tiuning Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanescu Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 (editat) fenomenal Editat Mai 28, 2010 de razvanescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 Noul costum moto "cage shield": Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
@jinx Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 O profesoara noua incearca sa predea lectii de psihologie unor copii. Ea intra in clasa spunand: - Cine crede ca e prost, sa se ridice in picioare! Dupa citeva secunde, se ridica in picioare Bula. Profesoara i se adreseaza: - Tu de ce crezi ca esti prost? - Nu sint prost, doamna, dar imi parea rau sa stati in picioare numai dumneavoastra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 (editat) Nu e prea fun dar e incredibil... http://www.youtube.com/watch?v=a86cQobU-n4 Editat Mai 28, 2010 de mangusta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 n-am putut sa ma uit pana la capat pt ca deja creierul a comandat deja 30% de substanta p si va imaginati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
licurici Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex-bring-da-noise Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 Asa se prind hotii in China Ce tacticos e ala cu scaunul de fier.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 (editat) Deci asa ceva nu credeam ca exista printre noi... nu... e... ceva.. greu de explicat in cuvinte.. Nu vizionati daca aveti probleme din cauza rasului. Exista si partea II - eu n-am avut inca taria sa o vizionez. Wtf is "rapirea" ?? Editat Mai 28, 2010 de mangusta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 Deci asa ceva nu credeam ca exista printre noi... nu... e... ceva.. greu de explicat in cuvinte.. Nu vizionati daca aveti probleme din cauza rasului. Exista si partea II - eu n-am avut inca taria sa o vizionez. Incredibil ce oameni ... asta nu-i de ras , ii de plans! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puskyboy Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 Wtf is "rapirea" ?? Cred ca Iisus se coboara si ii duce in rai pe toti care sunt credinciosi. Am vazut intr-un episod din American Dad. Cred ca in engleza se numeste rapture Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate