Patrick_M Postat Ianuarie 7, 2011 Share Postat Ianuarie 7, 2011 "Cioara, fa cu amndoua umere" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Ianuarie 7, 2011 Share Postat Ianuarie 7, 2011 Not funny. . Never was. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
@jinx Postat Ianuarie 7, 2011 Share Postat Ianuarie 7, 2011 Dimineata , in drum spre serviciu , un evreu vede in statia de tramvai un domn bine facut si foarte bine imbracat. Prezenta lui il intriga . Un domn astfel imbracat nu se duce la serviciu la aceasta ora a diminetii . Daca nu se duce , inseamna ca vine . De unde poate veni in zori de zi un domn astfel imbracat decât de la o dama . Un domn bine , vine de la o dama bine . La noi in cartier sunt trei dame bine : Natasa , care-i insa plecata la Leningrad , Rashela , dar de la ea vin eu , si sotia mea. Sotia mea are trei amanti : directorul ei (firesc) , directorul meu (normal) , si pe un oarecare domn Abramovici . - Buna dimineata , domnule Abramovici ! - Buna dimineata . Dar de unde ma cunoasteti ? - Ei , simpla deductie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moșu' Postat Ianuarie 7, 2011 Share Postat Ianuarie 7, 2011 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
@jinx Postat Ianuarie 7, 2011 Share Postat Ianuarie 7, 2011 Un elicopter deasupra orasului Seattle. La un moment dat, un scurtcircuit la bord distruge radarul si toate sistemele de orientare si comunicatie. - Ce naiba ne facem acum? zice pilotul. Nu prea mai avem benzina si nu ma pot orienta pentru a gasi aeroportul. Dac-as avea un punct de reper... - Încearca sa ceri cumva ajutor… poate sa scrii ceva pe cer. Zis si facut. Pilotul scrie cu ajutorul elicopterului în zbor: UNDE MA AFLU? Dupa vreo cinci minute, pe un zgîrie nori apare o pancarta uriasa cu textul: ÎN ELICOPTER. Pilotul reuseste foarte repede sa se orienteze si sa gaseasca aeroportul.. - Cum naiba te-ai orientat dupa un astfel de raspuns naucitor? întreaba copilotul. - Foarte simplu. Mi-a fost foarte clar ca aceea era cladirea Microsoft. Cine putea da un raspuns atît de exact si complet nefolositor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Ianuarie 7, 2011 Share Postat Ianuarie 7, 2011 Fizica si iadul Conform unor postari pe net, urmatoarea intrebare ar fi fost pusa la un examen de chimie la Universitatea Liverpool. Raspunsul dat de unul dintre studenti a fost atat de profund" incat profesorul l-a impartasit colegilor sai, iar astfel am ajuns si noi sa avem placerea de a-l cunoaste. Intrebare suplimentara: Este iadul exoterm (emite caldura) sau endoterm (absoarbe caldura)? Pentru a-si demonstra opinia, cei mai multi studenti au folosit legea lui Boyle, care spune ca un gaz se raceste atunci cand se extinde si se incalzeste atunci cand este comprimat, sau ceva similar. Insa unul dintre studenti a scris urmatoarele: “ In primul rand, trebuie sa cunoastem cum se schimba masa iadului in timp. Asadar, trebuie sa cunoastem rata cu care sufletele intra in iad comparativ cu rata celor care pleaca din iad. Cred ca putem sa presupunem cu destul de multa siguranta ca, odata ce un suflet ajunge in iad, nu mai iese niciodata. Prin urmare, nici un suflet nu iese din iad. In ceea ce priveste rata celor care intra, sa ne uitam la diferitele religii care exista astazi in lume. Cele mai multe dintre aceste religii spun ca, daca nu esti un membru al lor, vei ajunge in iad. Dat fiind ca existe mai mult de o singura asemenea religie si cum oamenii nu sunt membrii mai multor religii simultan, putem sa facem estimarea ca toate sufletele merg in iad. Date fiind ratele nasterilor si deceselor, putem sa spunem ca numarul sufletelor din iad creste exponential. Acum trebuie sa ne uitam la volumul iadului. Din cauza ca legea lui Boyle spune ca, pentru ca temperatura in iad sa ramana constanta , volumul iadului trebuie sa creasca proportional cu numarul sufletelor care intra. Acest lucru arata ca sunt doua posibilitati: (1) Daca iadul se extinde cu o rata mai mica decat cea cu care intra sufletele in el, atunci temperatura si presiunea in iad vor creste atat de mult incat pana la urma se va declansa tot iadul pe pamant. (2) Daca iadul se extinde cu o rata mai mare decat cea cu care intra sufletele in el, atunci temperatura si presiunea vor scadea pana cand o sa inghete iadul. Asadar, care din ele este? Daca acceptam postulatul pe care mi l-a dat Sandra in primul an de facultate, "o sa inghete iadul inainte sa ma culc cu tine" si tinand cont de faptul ca m-am culcat cu ea azi-noapte, atunci ipoteza a doua trebuie sa fie cea corecta. Prin urmare, sunt sigur ca iadul este endoterm si ca a inghetat deja. Corolarul acestei teorii este ca, din moment ce iadul a inghetat, rezulta ca nu mai accepta nici un suflet si a disparut... ramanand numai Raiul, ceea ce, prin urmare dovedeste existenta unei fiinte divine - ceea ce explica de ce, noaptea trecuta, Sandra striga: "Dumnezeule!". Acest student e singurul care a luat nota 10. vaiiii...cat mi-a placut... mintea umana...bun bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Ianuarie 7, 2011 Share Postat Ianuarie 7, 2011 desi trucat e misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Ianuarie 7, 2011 Share Postat Ianuarie 7, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Ianuarie 7, 2011 Share Postat Ianuarie 7, 2011 http://mihaibendeac.ro/2011/01/06/cum-iti-...e-facebook.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
old_scorpion Postat Ianuarie 8, 2011 Share Postat Ianuarie 8, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iony Postat Ianuarie 8, 2011 Share Postat Ianuarie 8, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Ianuarie 8, 2011 Share Postat Ianuarie 8, 2011 born to be .... fat ? born fat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Ianuarie 8, 2011 Share Postat Ianuarie 8, 2011 born stupid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 pranks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 http://www.trilulilu.ro/sergiucata88/b24b86c7e9d1ad ...scoateti ala din priza ca-l curenteaza ....na ca nu mai vine mos craciun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 _CACAT! manelisti beti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 born stupid zat ma ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
@jinx Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 (editat) Stiti ce face barza dupa ce aduce bebelusii? Editat Ianuarie 10, 2011 de @jinx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phyton Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 Sondajul s-a intrerupt la gasirea vinovatei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 fazele astea cu afiÂşele din scările de bloc sunt cele mai tari posibile... dea dreptul incredibile unele..... vai vai ce sondaje îi dădeam eu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 Stiti ce face barza dupa ce aduce bebelusii? Se face iar mica si intra inapoi in chiloti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
@jinx Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 (editat) Care este asemanarea dintre o blonda si o masina de spalat veche? Editat Ianuarie 10, 2011 de @jinx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 fazele astea cu afiÂşele din scările de bloc sunt cele mai tari posibile... dea dreptul incredibile unele..... vai vai ce sondaje îi dădeam eu.... tu pe toti ii bati.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
@jinx Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 Capra pleaca in padure dupa mancare si le spune iezilor: -Dragii mamii iezisori, eu plec sa va aduc mancare , iar cand vin spun la usa ‘’sug tzatza’’, iar voi imi deschideti. Pleaca capra,iar lupul care alcultase la geam se duce la usa si zice: -Sug tzatza! La care iedul mare: -Sugi tu p*la ca ne-a pus mama vizor… Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 Un tip agață o gagică Âşi, neavînd unde s-o ducă, o duce în boscheții din parcul apropiat. Fără prea multe ezitări, se apucă Âşi i-o trage cu năduf. Gagica: - Mai vreau! I-o mai trage o dată, dar la final tipa vine cu aceeaÂşi solicitare... Mai repetă bietul om treaba de încă 4-5 ori, cu acelaÂşi rezultat! De-abia ținîndu-se pe picioare, îi zice să-l lase, să facă pe alee un tur, două, să mai respire Âşi se va întoarec să o ia de la capăt. Pe aleile de noapte, pustii, ale parcului zăreÂşte un trecător singuratic: - Omule, stai puțin să-ți spun ceva. Uite, am cunoscut o tipă, am venit cu ea pînă aici, am făcut treaba de 6 ori... nu mai pot, ajută-mă, vino tu în locul meu, că tot e întuneric Âşi nu se prinde... Nu te superi, aÂşa, ca între bărbați. - E bună gagica? - Bună, bună Âşi Âştie Âşi de toate... Se duce trecătorul în boscheți, se pune temeinic pe treabă, cînd apare un milițian cu o lanternă: - Aaaa... v-am prins... Ce faci aici? - Păi... îmi f*t nevasta... - A, scuzați... n-am Âştiut... - Păi... nici eu pînă n-ați aprins lanterna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate