@jinx Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 (editat) Care este asemanarea dintre o blonda si o masina de spalat veche? Editat Ianuarie 10, 2011 de @jinx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 fazele astea cu afiÂşele din scările de bloc sunt cele mai tari posibile... dea dreptul incredibile unele..... vai vai ce sondaje îi dădeam eu.... tu pe toti ii bati.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
@jinx Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 Capra pleaca in padure dupa mancare si le spune iezilor: -Dragii mamii iezisori, eu plec sa va aduc mancare , iar cand vin spun la usa ‘’sug tzatza’’, iar voi imi deschideti. Pleaca capra,iar lupul care alcultase la geam se duce la usa si zice: -Sug tzatza! La care iedul mare: -Sugi tu p*la ca ne-a pus mama vizor… Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 Un tip agață o gagică Âşi, neavînd unde s-o ducă, o duce în boscheții din parcul apropiat. Fără prea multe ezitări, se apucă Âşi i-o trage cu năduf. Gagica: - Mai vreau! I-o mai trage o dată, dar la final tipa vine cu aceeaÂşi solicitare... Mai repetă bietul om treaba de încă 4-5 ori, cu acelaÂşi rezultat! De-abia ținîndu-se pe picioare, îi zice să-l lase, să facă pe alee un tur, două, să mai respire Âşi se va întoarec să o ia de la capăt. Pe aleile de noapte, pustii, ale parcului zăreÂşte un trecător singuratic: - Omule, stai puțin să-ți spun ceva. Uite, am cunoscut o tipă, am venit cu ea pînă aici, am făcut treaba de 6 ori... nu mai pot, ajută-mă, vino tu în locul meu, că tot e întuneric Âşi nu se prinde... Nu te superi, aÂşa, ca între bărbați. - E bună gagica? - Bună, bună Âşi Âştie Âşi de toate... Se duce trecătorul în boscheți, se pune temeinic pe treabă, cînd apare un milițian cu o lanternă: - Aaaa... v-am prins... Ce faci aici? - Păi... îmi f*t nevasta... - A, scuzați... n-am Âştiut... - Păi... nici eu pînă n-ați aprins lanterna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 nu stiu are un frate: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 (editat) tu pe toti ii bati.. dacă e cazul.... dacă trebuie... Mesaj completat hahahahah e plină ro de "nuÂştiu" dăÂştia.... jale.... o să se uite ei ciudat c u r â n d la oamenii normali.... Editat Ianuarie 10, 2011 de jerry_mcrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 Dragi copii, Mos Craciun este mama si cu tata. Cu dragoste, Wikileaks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 Soft facut de italieni (colaborare cu francezi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 http://vplay.ro/watch/vez38ze4/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
@jinx Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 O baba calatoreste in tren cu niste tineri care mestecau guma. Ii intreaba ce mesteca, iar acestia ca s aisi bata joc de ea, ii spun ca e prezervativ si se cumpara de la farmacie. Baba, cum ajunge in oras, merge la prima farmacie si cere un prezervativ. Vanzatoarea o intreaba: -Mai poti, maica, mai poti? La care baba: -iaca, asa un picut, printre gingii…. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator CristiBoroi Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 Âşi uite aÂşa ne facem de cacao în lume.... tare.... iarăÂşi.... fază tare.... un neamț controlor de bilete pe un ice între furth Âşi frankfurt.... nu m-a crezut că sunt român... că aia cică sunt mai micuți Âşi mai negrii.... FUCK.... romania te iubim... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
@jinx Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 MAXIMA ZILEI: J PENTRU CA ECONOMIA MONDIALA SA SE REFACA , SUNT SUFICENTE URMATOARELE: · CHINEZII SA NU MANANCE O ZI, · RUSII SA NU BEA O ZI, · IAR ROMANII SA MUNCEASCA O ZI!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 Âşi uite aÂşa ne facem de cacao în lume.... tare.... iarăÂşi.... fază tare.... un neamț controlor de bilete pe un ice între furth Âşi frankfurt.... nu m-a crezut că sunt român... că aia cică sunt mai micuți Âşi mai negrii.... FUCK.... romania te iubim... si cu burta mai mare =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
@jinx Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 MAXIMA ZILEI: J PENTRU CA ECONOMIA MONDIALA SA SE REFACA , SUNT SUFICENTE URMATOARELE: · CHINEZII SA NU MANANCE O ZI, · RUSII SA NU BEA O ZI, · IAR ROMANII SA MUNCEASCA O ZI!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puskyboy Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 Care e maxima zilei.... nu stiu, intrebati-l pe jinx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
@jinx Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puskyboy Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 Era o gluma (doar suntem la sectiunea fun), banuiesc ca era de la server postul multiplu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=m0rrLdWLu_0...player_embedded Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 @Jinx,cred ca a facut armata la radiotelegrafisti,vezi bre ca ale e mouse,dai click doar odata (cum e punctu` la morse). Mesaj completat @Jinx,cred ca a facut armata la radiotelegrafisti,vezi bre ca ale e mouse,dai click doar odata (cum e punctu` la morse). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator CristiBoroi Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 Genial spotul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate