Alex_gsxr Postat Februarie 6, 2012 Share Postat Februarie 6, 2012 da ne bagam in seama cu cocalarii bree? ai tu paracioasa mica ce esti. dute de aici. ce te-ai gandit... moama ce gagica are cocalaru asta. http://www.antena3.ro/galerie/si-barbatii-vor-plange-cand-vor-vedea-aceasta-poza-detaliul-misterios-pe-care-nu-te-astepti-sa-il-vezi-129644.html casa de piatra pisi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 6, 2012 Share Postat Februarie 6, 2012 hai ma ca uite si poza cu bunaciunea........de fapt e bunocul. Sursa http://www.antena3.ro/galerie/si-barbatii-vor-plange-cand-vor-vedea-aceasta-poza-detaliul-misterios-pe-care-nu-te-astepti-sa-il-vezi-129644.html casa de piatra pisi hai ma ca nu ai putut rezista si ai cotrobait peste tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Februarie 6, 2012 Share Postat Februarie 6, 2012 Aha. V-am spus eu ca este maltezu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Februarie 6, 2012 Share Postat Februarie 6, 2012 (editat) Aha. V-am spus eu ca este maltezu' :crack: Editat Februarie 6, 2012 de Batranu` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 6, 2012 Share Postat Februarie 6, 2012 Aha. V-am spus eu ca este maltezu' cand era flecauas, si mergea cu bicicleta .....ca nu erau scutere atunci, http://www.youtube.com/watch?v=0wyjHt4ZA0Q&feature=related Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 6, 2012 Share Postat Februarie 6, 2012 (editat) Un betiv sta la bar si scrie de zor cifre pe o bucata de hartie. Barmanul curios il intreaba ce face acolo: - Nevasta-mea tine o cura de slabire si mi-a spus ca pierde un kilogram pe saptamana. - Si? - Si daca sunt exacte cifrele, scap de ea in 18 luni! Un vameÂş este sunat la locul de muncă Âşi i se spune că nevasta lui e cu un alt tip. VameÂşul se urcă în JEEP Âşi se duce acasă. Cînd ajunge, o întreabă pe soție: - Unde-i fraieru' ăla? - Cine? VameÂşul începe Âşi caută. Mai întîi se uită sub pat. - Nu-i nimeni. Apoi caută în bucătărie: - Nimeni. Apoi caută în dulap. Acolo stătea un tip cu 100 de mărci în mînă. VameÂşul ia banii Âşi zice: - Nimeni... Bula e un copil asa de urat, incat barza a venit de doua ori!O data sa-l aduca si o data sa-si ceara scuze Bărbatul către Dumnezeu: - De ce ai făcut femeia să fie aÂşa frumoasă? - Ca să o iubeÂşti. - Dar de ce ai făcut-o aÂşa proastă? - Ca să te iubească Âşi ea pe tine. Editat Februarie 6, 2012 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
booyaka.619 Postat Februarie 6, 2012 Share Postat Februarie 6, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=DopiVB617nM&feature=related A daramat casa sa-si faca discoteca=)).si sta afara=)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Februarie 6, 2012 Share Postat Februarie 6, 2012 A daramat casa sa-si faca discoteca=)).si sta afara=)) Nu mai sta I-a oferit primarul o locuinta (un fost sediu CAP) si sta acolo acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
troglod Postat Februarie 6, 2012 Share Postat Februarie 6, 2012 (editat) http://www.cancan.ro/actualitate/intern/trec-tiganii-trec-cativa-cocalari-de-ferentari-dau-concert-de-manele-in-autobuz-vezi-cum-ii-terorizeaza-pe-ceilalti-pasageri-206255.html daca erai de fata, ce faceai? dansai sau mureai? Editat Februarie 6, 2012 de troglod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 http://www.cancan.ro/actualitate/intern/trec-tiganii-trec-cativa-cocalari-de-ferentari-dau-concert-de-manele-in-autobuz-vezi-cum-ii-terorizeaza-pe-ceilalti-pasageri-206255.html daca erai de fata, ce faceai? dansai sau mureai? Tot romanul fraierestean ca trece cu vederea...Nu s-a gasit unu' sa-i largeasca strungareata cioricotelului. Defapt, cred ca majoritatea oamenilor din autobuz erau manelari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 Arthur revine.. http://www.youtube.com/watch?v=DopiVB617nM&feature=player_embedded#! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 De ce îÂşi fac evreii circumcizie ? Pentru că evreicele nu concep să se atingă de ceva dacă nu are minimum 20% reducere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chubby Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=H7RpdXcg3CM&feature=player_embedded Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 am tot cautat o banca care sa imi acorde un credit in programul "PRIMA CASA" totul a fost ok pana cand au mers asiguratorii si evaluatorii sa o vada si nici unul nu a vrut cu GARANTIE IMOBILIARA OARE DE CE??????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 Te-au prins cu KTM-ul in spate de aia nu ti-au dat credit...fraiere! E mai misto ca la multi acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 Nu batea numarul de geamuri din interior cu alea din exterior. Asa s-au prins ca vrei sa-i pacalesti :-)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 (editat) are si veceu in curte ? Editat Februarie 7, 2012 de blue_nightwishX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 Cred ca n-ai categoria C. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 incearca cu asta, sigur acepta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan192 Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 Cred ca e o cerinta in dosarul de creditare ca garantia imobiliara sa fie chiar imobila. Zic si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 Cred ca n-ai categoria C. A B C uPs....... incearca cu asta, sigur acepta. cum ziceai ca lumea mea e mizerabila ... mai prins in asta stau acum ... cu chirie Cred ca e o cerinta in dosarul de creditare ca garantia imobiliara sa fie chiar imobila. Zic si eu. man ... era o gluma cu PRIMA CASA DAR SINCER ASTA Mi as dori sunt invidios pe propietarul ei si nu pe BeeeeCALI SAU ALTI COCA DE PIPERA Cred ca e o cerinta in dosarul de creditare ca garantia imobiliara sa fie chiar imobila. Zic si eu. man ... era o gluma cu PRIMA CASA DAR SINCER ASTA Mi as dori sunt invidios pe propietarul ei si nu pe BeeeeCALI SAU ALTI COCA DE PIPERA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 am crezut pt un moment ca vrei sa schimbi "fara casa/locuitor al BASERIEI" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 am crezut pt un moment ca vrei sa schimbi "fara casa/locuitor al BASERIEI" nici daca castig la loto nu imi iau casa cea mai proasta investitie stai in ea max 8 ore din 24 platesti o viata intreaga si o vand copii sa isi ia droguri..... so am crezut pt un moment ca vrei sa schimbi "fara casa/locuitor al BASERIEI" nici daca castig la loto nu imi iau casa cea mai proasta investitie stai in ea max 8 ore din 24 platesti o viata intreaga si o vand copii sa isi ia droguri..... so Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 * nici daca castig la loto nu imi iau casa cea mai proasta investitie stai in ea max 8 ore din 24 platesti o viata intreaga ** si o vand copii sa isi ia droguri * depinde de standard. ** ai tai sigur daca vei reusi sa-i faci si vei avea vreodata cu cine n-am auzit de copii facuti din laba dar cred ca sunt de moda veche. acum orice e posibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate