->Bullet<- Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 (editat) not fun, dar util http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=0i5QHT0bRDk Editat Mai 14, 2012 de ->Bullet<- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smok Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 not fun, dar util http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=0i5QHT0bRDk Urban SM: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 Vin bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 Metode de cotraceptie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chubby Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
troglod Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 asta-i doar daca te dai la ele. de ce o pui aici? parca era secret.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 asta-i doar daca te dai la ele. de ce o pui aici? parca era secret.. ce era secret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
troglod Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 iti spun ele, din senin, cat au suferit din dragoste, pe gratis? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_gsxr Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 iti spun ele, din senin, cat au suferit din dragoste, pe gratis? nu iti fa griji, lui crazy shit ii plac animalele, vacile in special Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smok Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 nu iti fa griji, lui crazy shit ii plac animalele, vacile in special intrun timp nu te-am mai vazut. am crezut ca ai murit, pt ca n-ai mai macanit nimic. vad ca te-a prins cineca in poza de mai sus, cand ti-ai proptit vorbitorul in......... P.S. vezi-ti de treaba ta si nu mai purta de grija altora. ca..........cainele moare de....stii tu ce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_gsxr Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 (editat) intrun timp nu te-am mai vazut. am crezut ca ai murit, pt ca n-ai mai macanit nimic. vad ca te-a prins cineca in poza de mai sus, cand ti-ai proptit vorbitorul in......... P.S. vezi-ti de treaba ta si nu mai purta de grija altora. ca..........cainele moare de.. ..MATA, nu stiu Editat Mai 16, 2012 de Alex_gsxr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 ..MATA, nu stiu sper sa nu fie vorba de mama, ca nu are nicio treaba ea. te las sa suferi in continuare. nu am nimic sa-ti amelioreze durerea de creier. nu incerca sa te mai obosesti sa-mi scrii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 ce mananca? Crazy, Alex-Gsxr stie sa desparta folosind cratima,spre deosebire de tine......asa ca nu visa la ma-ta de fiecare data cand vezi mata........ uite mesaj privat de la el. incearca si tu sa te mai abtii de la a te baga in seama cu mine. ca despart ca nu despart prin cratima, e problema mea. de multe ori nu sunt atent la scris. sper sa nu te aliezi cu el la atacuri din astea. uite PM de la el. da e vorma de doamna mata, tarane deci fara sa il deranjez ataca omul. a mai facuto in trecut dar a disparut pt o perioada. se pare ca iar a inceput, si mai urat din partea lui cand iti da un PM. intre timp cineva o sa isi exercite functia ce o are. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 (editat) Eu vad doar ca a fost politicos cand a vorbit de ma-ta si a numit-o doamna, nu vad de ce te enervezi............esti ridicol sa te enervezi din asa ceva.... uite omu e stresat rau tare. imi mai da un mesaj: ma scuzi tarane, ma grabeam sa iti scriu si am gresit, uite remediez da e vorba de doamna mata, tarane intradevar apreciez respectul lui fata de mama, dar as fi apreciat si mai mult daca nu o pomenea. nu o cunoaste atat pe ea cat nici pe mine. astfel de jigniri sunt inadmisibile si dau dovada unei lipse totale de educatie. fiind tipic pustilor ajunsi la pubertate cand hormonii incep sa isi faca de cap impingandui la gesturi extreme, din care sau prin care ei se cred viteji. L.E. se pare ca a inceput sa fie si civilizat desi vrea sa ma jigneasca. imi ureaza o seara faina. nu vreau sa te deranjez, vreau sa te jignesc, tarane, pm-ul e pm o seara faina! Editat Mai 16, 2012 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 (editat) Is that shit legal? Arata ca niste latei pe muntele lui Venus. Editat Mai 16, 2012 de TM06UFO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Leu' Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=IymR5Z5VCDk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=IymR5Z5VCDk Omu' karatash, dupa cum se vede, le-a dat un fel de "perversa de la Odessa"... Unul nici nu-l baga in seama, la cate kilograme avea, vb la telefon... Ar fi interesant finalul "uitat" de cameraman. Da' ceva imi spune ca n-a plecat victorios de acolo ca in Intrarea dragonului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 uite aici.....davai http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=KGIG6hx_v0Y Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Astea sunt lupetele in tre ultrasi ... dar sunt foarte fair-play ... in spatii controlate , nu publice, fara arme. Nu ca huliganii britanici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 da, dar mi se pare deplasat rau tare sa te intalnesti cucineva/altcineva si sa te bati fara a fi intrun spatiu special amenajat luptelor, si fara a fi intro competitie. gen dai mass pe mes: ba care iesi diseara pe maidan sa ne batem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chubby Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 dar in poza aia cine apare? plin de muschi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate