Sari la conținut

Hai să râdem!

mihaiachi

Postări Recomandate

Daca treburile nu merg asa de bine, iata reteta sa va descarcati nervii:

Pentru cei care in mod ocazional, traiesc o zi mizerabila si ar avea nevoie sa-si descarce nervii pe cineva... pe cineva necunoscut...

"Eram asezat la birou cand mi-am amintit ca uitasem sa raspund cuiva care-mi telefonase. Am gasit nr. respectiv si am sunat. Un barbat raspunde:

- Alo? Zic politicos: Pot sa vorbesc cu d-na Popescu, va rog ?

Tipul imi inchide telefonul in nas injurand. Nu puteam sa cred ca cineva putea fi atat de nesimtit. Verfic numarul. Inversasem ultimele doua cifre... Dupa ce am vorbit cu dna Popescu, decid sa mai fac un apel spre numarul gresit. Cand tipul raspunde, ii urlu:

- Esti doar un gaozar idiot! si inchid. Am notat numarul cu mentiunea "gaozar" si l-am lasat aproape de telefonul de pe birou. Pe urma, la fiecare doua-trei saptamani, cand aveam intr-adevar cate o zi infernala, il sunam pe tip si-i urlam: Nu esti decat un gaozar prost de mana a doua! Asta ma facea sa ma simt mai bine. Cand a aparut posibilitatea de a afisa numerele care te apeleaza, m-am gandit ca s-ar putea sa fie sfarsitul apelurilor terapeutice catre gaozar. Asa ca am sunat si:

- Buna ziua, numele meu este Bogdan Horescu, de la Romtelecom. Va sun pentru a va intreba daca cunoasteti noul nostru serviciu de afisaj? Tipul a urlat : Nu! Si a inchis telefonul injurand. L-am sunat din nou, rapid, sa-i spun:

- Asta din cauza ca nu esti decat un gaozar prost!

Cateva saptamani mai tarziu, ma duc la cumparaturi. Dupa mai multe minute de cautare gasesc in sfarsit un loc de parcare liber. Cum ma pregatesc sa parchez acolo, un tip, intr-un BMW negru, imi taie calea si-mi ia locul. Il claxonez si-i spun ca am asteptat destul ca sa prind locul respectiv. Imi raspunde printr-un deget; si se indreapta spre magazine. Eram furios si ma pregateam sa caut un alt loc de parcare cand am remarcat anuntul "De vanzare" pe geamul din spate al BMW-ului. Am notat numarul... Cateva zile mai tarziu, imediat dupa ce am sunat la primul gaozar (i-am pus numarul pe speed-dial si formez tot timpul inainte *67, pentru ca numarul meu sa nu se afiseze), m-am gandit ca ar fi o idee sa sun si la gaozarul posesor de BMW. Am format numarul si cineva a raspuns:

- Alo? Zic: Sunteti domnul care are un BMW negru de vanzare ?

- Exact!

Atunci intreb:

- Puteti sa-mi dati adresa unde as putea sa vad masina?

- Da. Stau pe Stefan cel mare 180, o casa de caramida rosie. Masina este tot timpul parcata in fata.

Indraznesc:

- Numele d-voastra?

- Numele meu este Marcel Pavelescu.

Si urmez:

- Cand este cel mai indicat sa va caut, dle Pavelescu?

- Sunt acasa in fiecare dupa-amiaza, dupa ora 17.

Adaug:

- Asculta Marcel, pot sa-ti zic ceva?

- Da.

Lovitura de gratie:

- Nu esti decat un gaozar idiot! Inchid telefonul si il bag si p-asta pe speed-dial.

De acum, cand am cate o zi mizerabila, am doi gaozari de sunat. Dar dupa ce i-am sunat cu randul timp de cateva luni, nu ma mai simteam asa de usurat ca la inceput. La sfarsitul unei zile cu adevarat nimicitoare, mi-a venit o idee... Tocmai trecuse de ora 17 si-l sun pe gaozar nr. 1.

- Alo? Nu esti decat o gaura de c*r! Dar de data asta nu inchid.

- Esti inca acolo? ma intreaba.

- Da!

Atunci imi striga:

- Nu mai suna, ca altfel...

I-o tai repede:

- Ba p-a ma-tii, gaozar imputit!

Urla:

- Cine esti?

Raspund:

- Ce, vrei sa ne masuram? Esti tare-n barba? Numele meu este Marcel Pavelescu.

- Zau? Si unde stai?

Bravez:

- Draga gaozar, stau pe Stefan cel Mare 180. Am o casa superba de caramida rosie si un BMW care te-ar face sa crapi de invidie.

- Vin imediat, Marcele , si-ai sa vezi cum am sa te fac sa-ti inghiti dintii.

Surad:

- Nu mi-e frica de tine, gaozar idiot, vino! Imediat am sunat la gaozar no 2:

- Alo? Salut, gaozare! si astept.

Tipul incepe sa urle:

- Daca pun vreodata mana pe tine...

- Ce-o sa-mi faci?

- Iti sparg botu'!

- Da? Bine. E ziua ta norocoasa, gaozare! Vin!

Am inchis si am sunat imediat la politie spunand ca locuiesc la nr. 180 pe Stefan cel Mare si ca nu mai pot rezista, il voi omori pe nenorocitul de amant homosexual. Apoi am sunat la PROTV informandu-i ca o bataie intre sefii bandelor de motociclisti se va derula pe Stefan cel Mare la nr. 180. Apoi am sarit in masina si m-am infiintat prin apropierea locului respectiv. Si am vazut doi imbecili batandu-se pe viata si pe moarte, in fata a sase masini de patrula si a unui elicopter de politie, precum si sub nasul echipei de la stirile de seara ale ProTV.

ACUM ma simt mult mai bine... "

:bounce: :) :drink:

Editat de Mystyk
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 39,8k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

• vintze

2154

• Penetru

1954

• ivan pedala

1637

• Flower-Power

1589

Top Posters In This Topic

Posted Images

Anunt:

Bun administrator vila! Spal, calc, gatesc, paza, sofer, daca este nevoie latru prin curte. :ok: :finger:

Rog seriozitate! Loialitate totala!

Domnule doctor... sunt bolnav...

- Dar ce te supara?

- Cred ca am un sindrom de reactii inverse!...

- Reactii inverse? De 25 de ani profesez, dar nu am auzit de un astfel de sindrom. Cum se manifesta?

- Pai sa vedeti, domnule doctor, la serviciu seful ma bate la cap si pe mine ma doare in c*r....

Pestisorul de aur prins in undinta:

- Zii, ma, sa nu mai pierdem vremea, cati bani vrei, ce marci de masini si cati centimetri de scula ti-ar trebui?!... -va muma in *** ca n-ati cere unu' o carte sau bilete la teatru :finger: :kick:

Un cersetor intinde mana catre un domn, dar acesta nu-i da nimic:

- Lasa ca stiu eu ca daca ti-as da bani i-ai bea.

- Domnule dar eu nu beau deloc!

- Atunci i-ai da pe tigari.

- Dar eu nu fumez!

- Atunci i-ai cheltui cu femei usoare, pe jocuri de noroc...

- Domnule, n-am facut niciodata asa ceva!

- Atunci vino sa vada sotia mea cum arata un barbat fara vicii.

Link spre comentariu

Pestisorul de aur prins in undinta:

- Zii, ma, sa nu mai pierdem vremea, cati bani vrei, ce marci de masini si cati centimetri de scula ti-ar trebui?!... -va muma in *** ca n-ati cere unu' o carte sau bilete la teatru :bounce: :)

:drink: Tare de tot

Editat de newprofiler1978
Link spre comentariu

Trebuie sa vedeti asta neaparat:

... Prostia e la rang inalt :)

:drink:

Damn, abia acum am vazut ca a mai fost primul...

Vedeti-l pe al doi-lea :bounce:

... Si inca unul : http://www.220.ro/module.php?module=conten...id_content=9450

Editat de Anihilator
Link spre comentariu

Ce spun zodiile dupa ce au facut dragoste :

Berbec: OK, hai s-o facem din nou!

Taur: Mi-e foame, paseaza pizza!

Gemeni: Ai vazut pe undeva telecomanda?!?

Rac: Cind ziceai ca ne casatorim?

Leu: Zi ca n-a fost fantastic !!!

Fecioara: Na ca acum trebuie sa spal cearceafurile!

Balanta: Mi-a placut, pentru ca ti-a placut si tie.

Scorpion: Poate c-ar trebui sa te dezleg mai intai...

Sagetator: Nu ma suna, te sun eu!

Capricorn: Ai cumva vreo carte de vizita?!?

Varsator: Acum, hai s-o facem fara haine pe noi.

Pesti: Cum ziceai ca te cheama?!?

Un tanar se muta intr-un alt oras si se duce sa isi caute de munca la un mare supermagazin.

- Ai oarecare experienta in vanzari? - il intreba directorul.

- Da, ii raspunse tanarul. Acasa am fost comis voiajor.

Dupa o masurare lunga din priviri, directorul ii indragi pe baiat, hotarandu-se sa ii dea o sansa. Sfarsitul interviului a fost: "Ei bine, incepi lucrul de maine. Voi veni la inchidere sa vad cum te-ai descurcat."

Prima zi de munca a fost grea, dar tanarul nostru a depasit-o. La ora inchiderii, directorul a coborat si...

- Cate vanzari ai facut astazi?

- Una singura.

- Doar una? Azi ai avut un singur client! Media fortei noastre de vanzari este de 20 sau 30 pe zi. Cat de mare a fost vanzarea?

- 101.265 $

- 101.265 $! Dar ce i-ai vandut? spuse directorul.

- Prima data i-am vandut un carlig de pescuit de marime mica. A doua oara unul mediu. Apoi unul mare. Dupa aceea o undita echipata cu mulineta. L-am intrebat unde se duce la pescuit si mi-a raspuns: "La mare". I-am spus ca pentru asta are nevoie de o barca, asa ca ne-am dus la departamentul de barci si i-am vandut una cu motor dublu Cris Craft. Apoi mi-a zis ca nu crede ca masina lui, o Honda Civic, va avea forta sa o traga. Asa ca l-am dus la departamentul auto si i-am vandut un Pajero 4X4.

Directorul era inmarmurit: "Vrei sa-mi spui ca unui tip care a venit aici sa cumpere un carlig de pescuit i-ai vandut o barca si o masina?! "

Tanarul: "Nu, nu... el venise sa cumpere o cutie de absorbante pentru sotia lui. Si atunci i-am spus: "Ei bine, din moment ce weekend-ul tau e stricat, n-ar fi mai intelept sa te duci la pescuit? "

:ok: :finger:

Maria Mercedesa, cumnata Magistralei ruda cu Fane Bordura, neam cu USB Dumitru va implora sa faceti o depunere in contul ei care este 1234ROXXX2396734958 deoarece s-a descoperit ca fiul acesteia, Ronaldinho Romario Huan Carlos Miramar, SUFERA DE EL. Aceasta maladie este incurabila... pt alinarea sufletului micutzului elev in clasa a 3-a la frageda varsta de 33 de ani, va rugam sa depuneti in cont cat va lasa inima pt a captusi cu aur si ultima turla din cele 48 de la palatul sau. Pt fiecare depunere mama Omida va va ghici in ness, cafea, 3 in 1 ,red bull si alte alea. :finger: :kick: :hug:

Link spre comentariu

Nasterile sunt de trei tipuri:

1) spontane - cand nevasta naste la o luna dupa casatorie.

2) tardive - cand naste nevasta la doi ani de la moartea sotului.

3) extrauterine - cand naste servitoarea

Link spre comentariu

ntr-o zi vine Bula acasa fericit foc.

Taicasu' curios il intreaba care-i motivu'.

- Tata, astazi am avut prima experienta sexuala. Zice Bula cu zambetul pe buze.

- Serios? Ia sezi si spune-mi cum a fost?

- Nu pot ma tata ca ma doare curu.

Cica Bula la scoala: le zice doamna invatatoare ca a doua zi se face mare bal mascat in incinta scolii, si toti sa vina costumati in cate un fruct(pomi, copaci).

Unul vine deghizat in prun, altul in nuca, altul in cires, altul in par, si Bula, el cum sa se imbrace? Isi baga un furtun in poponeata si un dus pe cap si apare si el pe la bal, la care doamna invatatoare: pai tu in ce te-ai deghizat ma?

La care Bula: intr-un CURcuDUS!

Link spre comentariu

Intra o blonda intr-un magazin:

- Aveti bile de naftalina?

- Avem, raspunde vanzatoarea.

- Vreau si eu doua pungi.

Bucuroasa, isi ia pungile si pleaca in mare graba. Dupa doua ore revine:

- Mai aveti bile de naftalina?

- Mai avem. Cate sa va dau?

- De data asta vreau zece pungi.

Dupa alte doua ore, blonda se intoarce:

- Mai aveti bile de naftalina?

- Mai avem.

- Bine! Cumpar tot stocul.

Mirata, vazatoarea ii spune:

- Cred ca ai o gramada de molii acasa…

- Nu, doamna, am una singura.

- Si pentru una singura cumperi tot stocul?

Tremurand de furie, blonda raspunde:

- Una singura am, dar nu pot s-o nimeresc!

Link spre comentariu

Ursu' iese din viziuna, dupa o iarna lunga de hibernare, cu mare chef

de futut. Vestea se duce repede, asa ca toate animalele se ascundeau,

care pe unde. Ursu', furios la culme si cu o erectie infricosatoare,

ajunsese sa rascoleasca tufisurile, unde da peste arici. Ariciul

ghinionist,

abia trezit si el din hibernare, se face ghem de frica.

Ursu', intorcandu-l pe toate partile: "Uuunde-i p..da, ma?!?! Unde ai

tu ma, p..da?!"

Dupa cateva momente de panica, ariciu', cu vocea gatuita de frica,

zice:

"Nenea... io n-am p..da!"

Ursu', continuand sa-l rasuceasca febril: "Pe unde vorbesti ma, pe

unde vorbesti?!?!"

Link spre comentariu

Definitia Curajului:

Curajul este atunci cand un barbat se intoarce acasa la 4 dimineata

mort de beat

si intrand in casa si vazand-o pe nevasta-sa cu o matura cu coada in

mana indrazneste sa o intrebe:

- Faci curat sau ai de gand sa zbori pe undeva?

Link spre comentariu

Harold is 95 and lives in an Old Peoples Home.

Every night after dinner, Harold goes to a secluded garden behind the

Center to sit and ponder his accomplishments and long life.

One evening, Mildred, age 87, wanders into the garden. They begin to

Chat and before they know it, several hours have passed.

After a short lull in their conversation, Harold turns to Mildred and

asks, "Do you know what I miss most of all?"

She asks, "What?"

"Sex!!" he replies.

Mildred exclaims, "Why you dirty old bugger. You couldn't get it up

If I held a gun to your head!"

"I know," Harold says, "but it would be nice if a woman could just

hold it for a while."

"Well, I can oblige," says Mildred, who unzips his trousers, removes

His Do-Da and proceeds to hold it.

Afterward, they agree to meet secretly each night in the garden where

They would sit and talk and Mildred would hold Harold's Do-Da.

Then one night Harold didn't show up at their usual meeting place.

Alarmed,Mildred decided to find Harold and make sure he was O.K. She walked

Around the Old Peoples Home where she found him sitting by the pool with

Ethel, another female resident, who was holding Harold's Do-Da!

Furious, Mildred yelled, "You two-timing creep! What does Ethel have

that I don't have?"

Old Harold smiled happily and replied, "Parkinson's." :crack:

Link spre comentariu

Harold is 95 and lives in an Old Peoples Home.

Every night after dinner, Harold goes to a secluded garden behind the

Center to sit and ponder his accomplishments and long life.

One evening, Mildred, age 87, wanders into the garden. They begin to

Chat and before they know it, several hours have passed.

After a short lull in their conversation, Harold turns to Mildred and

asks, "Do you know what I miss most of all?"

She asks, "What?"

"Sex!!" he replies.

Mildred exclaims, "Why you dirty old bugger. You couldn't get it up

If I held a gun to your head!"

"I know," Harold says, "but it would be nice if a woman could just

hold it for a while."

"Well, I can oblige," says Mildred, who unzips his trousers, removes

His Do-Da and proceeds to hold it.

Afterward, they agree to meet secretly each night in the garden where

They would sit and talk and Mildred would hold Harold's Do-Da.

Then one night Harold didn't show up at their usual meeting place.

Alarmed,Mildred decided to find Harold and make sure he was O.K. She walked

Around the Old Peoples Home where she found him sitting by the pool with

Ethel, another female resident, who was holding Harold's Do-Da!

Furious, Mildred yelled, "You two-timing creep! What does Ethel have

that I don't have?"

Old Harold smiled happily and replied, "Parkinson's." :eek:

:crack: :wave: :hug:

Link spre comentariu

Sugestie mesaj "Out of office":

Diar coligs,

Tumorau ai uil bi in holidei, sau ail ud nat bi in bank . If iu uant tu contact mi pliz ruait mi tu za falouing imeil adres:

nuraspund@latelefon.ro;

nuam@semnal.ro;

mailasati-ma@inpace.ro;

ocupat@mereu.ro;

cespagatu@meu.ro,

or at za falouing fons:

NOKIA SPORTIGI;

ALKATEL;

ERICCSON;

Fenchiu!

Editat de Merenptah
Link spre comentariu

Bai putoare tu nu te trezesti? se aude infundat vocea mamei...deschid un ochi...ma uit dupa ceas :finger: 7:05 AM...iar a dormit aiurea, nu stie ca eu ma trezesc deabia dupa 9, ce o tipa atit?

Hmm, azi e marti...trei ceasuri rele, si mai e si 13...Asta e,ma maninca palma de mor...trebuie sa ies din casa.

E frumos afara...sigur o fi marti? Saracutzu gixer cred ca ma asteapta.. hai sa vedem ce e de facut si o intind dupa aia la un ride.

Nu e nici dracu' pe mess la ora asta, nu-i nimic, bag statusul cu OUT.

Iar tipa dupa mine...ce o ma avea acum..s-a facut deja 8 si eu inca incerc sa deschid si al doilea ochi. Mi-e o lene sa cobor jos sa vad ce vrea, i-am spus de atitea ori sa ma sune cind vrea ceva, ca deaia avem toti mobile sa le folosim. Asta e, hai sa vedem ce vrea.

BRB IN 5' .

Gata, vroia sa ii fac injectiile, draqu m-a pus sa fac medicina, sa stau dupa toate prostiile...

S-a facut 9 ...ar cam fi timpul sa ma trezesc. Poate au intrat si astia pe mess, mai pierd si eu timpul pina se mai incalzeste putin.

OUT...call at 07xxxxxxxx!

Am revenit !

E deja 12, ar cam fi cazul sa ma echipez si sa o tai la intilnire ca altfel iar imi face capul calendar cu crizele ei. :finger: ..deh, blonda tot blonda chiar si cu transplant de inteligenta marca L'Oreal ...da macar e frumoasa :D

14:35 In sfarsit am scapat de ea :eek: , trebuie sa ajung repede la sala ca ma asteapta baietii, am intirziat deja.

15:00 Ce frumos luceste gixerashu' in soare...m-am facut ca draq pe ghete de bitum fierbinte. Ai dracu cu asfaltarile lor cu tot .

Gata...sunt pe el...oare mi-o fi frig fara manusi? sper sa nu!

Azi am de gind sa merg frumos...regulamentar...sa nu fac nici o prostie, am plecat...cit de naspa poate sa fie cu 50 la ora, macar sa le fac cu mina la fete... uite asta mika ce funduletz bombat are...zici ca-i Busa...as face un ride si pe ea .

Primul semafor...stau frumos in spatele asuia cu Loganul, nu ma bag, doar am promis ca o sa fiu cuminte...

Roshu...tot roshu...roshu portocaliu...galben....galben verzui...verdeeeee :finger:

SMF...iar roshu...daca ar fi plecat si 16 valve asta ma repede il prindeam...da macar acum sunt primul la semafor..

Un clanxon scurt ma trezeste din tot zoom-ul focusat pe blonda de peste drum :wave: ...ce o vrea si asta?

Pai cum sa nu ...are cinciar ...manelistu' draqu..i-as foote una in oglinda dar trebuie sa fiu cuminte azi..

Sa ma dau putin mai in spate sa fac loc batrinicelor ce traverseaza... :ok: sau sa o turez putin asa le sperii?

O las la ralanti si ma dau mai in spate...le dau "saru'mina" si ele imi zimbesc...mai bine taceam dracu' din gura

Verde in sfarsit..plec usor dupa 3 secunde cu ochii in patru dupa inca vreunul bazat cu cinciar si daltonist pe deasupra.

Merg usor...motorul e in 3800 de ture si toarce frumos intre picioarele mele..ridic putin vizorul sa iau o gura de aer...il inchid...e numai fum ..ii las pe pietoni sa treaca...astia din spate ma injura...asta e...azi e o zi speciala si treuie sa ma port decent...ii ignor total(ce bine ar fi fost sa mearga DAB3 si in real life)

Ies din oras...e destul de liber si totusi eu merg cu 90 in a 3-a, se intimpla ceva ciudat cu mine astazi, chiar asa de mult sa ma pot schimba...e frumos totusi...chiar si asa cu viteza melcului.

Ma maninca palma rau de tot dar trebuie sa ma abtin...le-am promis surioarelor ca sunt cuminte azi.

Cei 160 de caluti stau incordati sub mine :crack: asteptind parca sa scap mina in gaz...dar nu o fac nici mort..azi sunt cel mai corect.

16:30 Gata plimbarea pe ziua de azi..per total a fost frumos...fete frumoase...babutze cumsecade ..motorul s-a comportat exemplar ...eu la fel :finger:

Sunt mindru de mine...am descoperit ca se poate si asa...chiar daca te plictisesti de moarte.

Azi am facut totul ca la Regulament:

-am mers cu 50 in oras,

-am dat prioritate pietonilor,

- nu am mai trecut pe roshu ca alta data,

-nu am mai forjat-o la semafor sa vada toti ce scula e gixeru'

- l-am lasat pe ala cu TICO sa ma depaseasca tragind cit mai pe dreapta sa ii fac loc.

Ce mai tura vura...am fost EXEMPLAR de cuminte!!!

Bag motorasul in garaj..il mangai putin si ma indrept spre casa fericit :hug:

A mai trecut o zi ...a 225-a zi fara permis!!! :wave: dar macar am fost cuminte :ok:

Link spre comentariu

Bai putoare tu nu te trezesti? se aude infundat vocea mamei...deschid un ochi...ma uit dupa ceas ;) 7:05 AM...iar a dormit aiurea, nu stie ca eu ma trezesc deabia dupa 9, ce o tipa atit?

Hmm, azi e marti...trei ceasuri rele, si mai e si 13...Asta e,ma maninca palma de mor...trebuie sa ies din casa.

E frumos afara...sigur o fi marti? Saracutzu gixer cred ca ma asteapta.. hai sa vedem ce e de facut si o intind dupa aia la un ride.

Nu e nici dracu' pe mess la ora asta, nu-i nimic, bag statusul cu OUT.

Iar tipa dupa mine...ce o ma avea acum..s-a facut deja 8 si eu inca incerc sa deschid si al doilea ochi. Mi-e o lene sa cobor jos sa vad ce vrea, i-am spus de atitea ori sa ma sune cind vrea ceva, ca deaia avem toti mobile sa le folosim. Asta e, hai sa vedem ce vrea.

BRB IN 5' .

Gata, vroia sa ii fac injectiile, draqu m-a pus sa fac medicina, sa stau dupa toate prostiile...

S-a facut 9 ...ar cam fi timpul sa ma trezesc. Poate au intrat si astia pe mess, mai pierd si eu timpul pina se mai incalzeste putin.

OUT...call at 07xxxxxxxx!

Am revenit !

E deja 12, ar cam fi cazul sa ma echipez si sa o tai la intilnire ca altfel iar imi face capul calendar cu crizele ei. :finger: ..deh, blonda tot blonda chiar si cu transplant de inteligenta marca L'Oreal ...da macar e frumoasa :finger:

14:35 In sfarsit am scapat de ea :eek: , trebuie sa ajung repede la sala ca ma asteapta baietii, am intirziat deja.

15:00 Ce frumos luceste gixerashu' in soare...m-am facut ca draq pe ghete de bitum fierbinte. Ai dracu cu asfaltarile lor cu tot .

Gata...sunt pe el...oare mi-o fi frig fara manusi? sper sa nu!

Azi am de gind sa merg frumos...regulamentar...sa nu fac nici o prostie, am plecat...cit de naspa poate sa fie cu 50 la ora, macar sa le fac cu mina la fete... uite asta mika ce funduletz bombat are...zici ca-i Busa...as face un ride si pe ea .

Primul semafor...stau frumos in spatele asuia cu Loganul, nu ma bag, doar am promis ca o sa fiu cuminte...

Roshu...tot roshu...roshu portocaliu...galben....galben verzui...verdeeeee :finger:

SMF...iar roshu...daca ar fi plecat si 16 valve asta ma repede il prindeam...da macar acum sunt primul la semafor..

Un clanxon scurt ma trezeste din tot zoom-ul focusat pe blonda de peste drum :wave: ...ce o vrea si asta?

Pai cum sa nu ...are cinciar ...manelistu' draqu..i-as foote una in oglinda dar trebuie sa fiu cuminte azi..

Sa ma dau putin mai in spate sa fac loc batrinicelor ce traverseaza... :ok: sau sa o turez putin asa le sperii?

O las la ralanti si ma dau mai in spate...le dau "saru'mina" si ele imi zimbesc...mai bine taceam dracu' din gura

Verde in sfarsit..plec usor dupa 3 secunde cu ochii in patru dupa inca vreunul bazat cu cinciar si daltonist pe deasupra.

Merg usor...motorul e in 3800 de ture si toarce frumos intre picioarele mele..ridic putin vizorul sa iau o gura de aer...il inchid...e numai fum ..ii las pe pietoni sa treaca...astia din spate ma injura...asta e...azi e o zi speciala si treuie sa ma port decent...ii ignor total(ce bine ar fi fost sa mearga DAB3 si in real life)

Ies din oras...e destul de liber si totusi eu merg cu 90 in a 3-a, se intimpla ceva ciudat cu mine astazi, chiar asa de mult sa ma pot schimba...e frumos totusi...chiar si asa cu viteza melcului.

Ma maninca palma rau de tot dar trebuie sa ma abtin...le-am promis surioarelor ca sunt cuminte azi.

Cei 160 de caluti stau incordati sub mine :crack: asteptind parca sa scap mina in gaz...dar nu o fac nici mort..azi sunt cel mai corect.

16:30 Gata plimbarea pe ziua de azi..per total a fost frumos...fete frumoase...babutze cumsecade ..motorul s-a comportat exemplar ...eu la fel ;)

Sunt mindru de mine...am descoperit ca se poate si asa...chiar daca te plictisesti de moarte.

Azi am facut totul ca la Regulament:

-am mers cu 50 in oras,

-am dat prioritate pietonilor,

- nu am mai trecut pe roshu ca alta data,

-nu am mai forjat-o la semafor sa vada toti ce scula e gixeru'

- l-am lasat pe ala cu TICO sa ma depaseasca tragind cit mai pe dreapta sa ii fac loc.

Ce mai tura vura...am fost EXEMPLAR de cuminte!!!

Bag motorasul in garaj..il mangai putin si ma indrept spre casa fericit :hug:

A mai trecut o zi ...a 225-a zi fara permis!!! :) dar macar am fost cuminte :D

that's my bro...that's why i love him:*:*:*:*:*:*::* (dar tot ai facut o nebunie-fara permis..lasa ca sis-ul tau mic te iarta, doar de data asta) zapacituuuuleeeeeeeee :finger: :wave: :ok:

Link spre comentariu

Bai putoare tu nu te trezesti? se aude infundat vocea mamei...deschid un ochi...ma uit dupa ceas :ok:

...

Bag motorasul in garaj..il mangai putin si ma indrept spre casa fericit :crack:

A mai trecut o zi ...a 225-a zi fara permis!!! :ok: dar macar am fost cuminte :wave:

e...man...? :hug: :eek:

Link spre comentariu

• ivan pedala changed the title to Hai să râdem!
  • Vizitator changed the title to Hai să râdem!
  • Vizitator pinned this topic