Gestapo Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 (editat) nu mai mananc pana la 12 ... Editat Aprilie 9, 2013 de Gestapo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 Daca imi amintesc bine, fesu' a fost stressL&P care si-a terminat activitatea tot prin expunerea fecalelor... Se pare ca omul are o slabiciune pentru maro... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix78 Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 Bai @fes , nene ... ai ceva cu noi? Cum e posibil sa pui poza aia la 'FUN' ? E ceva fun ca unul/una s-a scapat in chiloti ?!?! Gizas man !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 Bai @fes , nene ... ai ceva cu noi? Cum e posibil sa pui poza aia la 'FUN' ? E ceva fun ca unul/una s-a scapat in chiloti ?!?! Gizas man !!!! The sick fuck a postat chestia aia pe mai multe topicuri. Se vrea evident banat, cineva ar trebui sa-i curme suferinta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 Gizas? Hm... ete ca nu m-am uitat atent daca era fo minune acolo... ca pe poponeata de caine a aparut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 E dus omu,n-ai ce-i face,a umplut topicurile (multe topicuri)cu poza asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 Daca imi amintesc bine, fesu' a fost stressL&P care si-a terminat activitatea tot prin expunerea fecalelor... Se pare ca omul are o slabiciune pentru maro... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 (editat) Ortografierea cuvintelor cu multe i-uri nu va mai fi un mister pentru nimeni! Recent întrunită, Academia Română a propus noi norme de scriere, menite să pună capăt nelămuririlor privind pluralul corect al multor substantive. Noua regulă, spun lingviştii, poate fi rezumată în câteva cuvinte: “Câţi copii avem, atâtea i-uri punem”.“Până şi nouă ne e uneori neclar dacă e cazul să scriem ‘copii’ sau ‘copiii’, mai ales pe Facebook, unde găsim atâtea variante”, declară Răzvan Fediuc, academician. “De ce nu ne-am gândit mai devreme la această regulă simplă? Când e unul singur, se scrie copil, cu un singur i. Când e vorba de doi copii, scriem copii cu doi i; când sunt trei, scriem copiii. Şi aşa mai departe. Regula va fi valabilă pentru toate substantivele cu plural în -i: un câine, trei câiniii. Un băiat, şapte băieţiiiiiii. Simplu şi eficient!”Un sprijin neaşteptat pentru noua normă a venit din partea economiştilor, care susţin că aceasta îi va convinge pe români să se mulţumească cu puţin: “Oamenii care cumpărau în mod normal zece, unsprezece pâini se vor limita la două, trei, pentru că vor obosi repede să înşire i-uri pe lista de cumpărături.” http://www.timesnewroman.ro/life-death/9120-copii-sau-copiii-academia-simplifica-regulile-cati-copii-avem-atatea-i-uri-punem Editat Aprilie 9, 2013 de Penetru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix78 Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 Tare faca asta cu scaunul .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut88 Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 Incercati acest lucru si in masina...nu este la fel, nu?! Sa mai spuna "necunoscatorii" ca nu sunt avantaje sa mergi pe motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 Aoleo, sper sa nu se continue aici cearta care incepuse pe topicul cu concursul Motul... ca asta e una din persoanele "incriminate". Si cred ca era mai potrivita la topicul despre sex ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut88 Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 Aoleo, sper sa nu se continue aici cearta care incepuse pe topicul cu concursul Motul... ca asta e una din persoanele "incriminate". Si cred ca era mai potrivita la topicul despre sex ) Serios?! Vezi daca ai "sistemul imunitar" prea bun si "microbul" motociclismului ajunge cu intarziere -> pierzi atatea situatii interesante Eu sper ca persoana "incriminata" sa nu se supere pe mine, iar daca doreste o pot muta la sex (poza...in topicul despre sex ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 Incercati acest lucru si in masina...nu este la fel, nu?! Sa mai spuna "necunoscatorii" ca nu sunt avantaje sa mergi pe motocicleta chick bike.jpg nice....pants. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmw_life Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 Noua gamă de șlapi moto Dainese, modelul 2013, Editia Custom Limited Special Edition. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 Serios?! Vezi daca ai "sistemul imunitar" prea bun si "microbul" motociclismului ajunge cu intarziere -> pierzi atatea situatii interesante Eu sper ca persoana "incriminata" sa nu se supere pe mine, iar daca doreste o pot muta la sex (poza...in topicul despre sex ) nu se supara de asta. o are si pe Facebook. . s-a suparat ea atunci de alte poze mai grave. cred ca daca as cauta prin PC sau net, le gasesc iarasi. adica am gasit blogul facut pt ea.... dupa faza cu Mortul http://curcucasca.blogspot.ro/?view=sidebar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator SilviuC Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 Noua gamă de șlapi moto Dainese, modelul 2013, Editia Custom Limited Special Edition. am ras de mult pe alt topic dedicat acestui "produs" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut88 Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 adica am gasit blogul facut pt ea.... dupa faza cu Mortul http://curcucasca.blogspot.ro/?view=sidebar Vorbesti serios?! Recunosc, am ramas putin surprins...dar mi-a trecut ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 Vorbesti serios?! Recunosc, am ramas putin surprins...dar mi-a trecut ) treaba e veche, domnita e arhicunoscuta. pe privat am primit atat pozele cat si blogul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 (editat) adica am gasit blogul facut pt ea.... dupa faza cu Mortul http://curcucasca.blogspot.ro/?view=sidebar Oh... Normal ca e CurCuCasca, daca in fatza e... platfus Editat Aprilie 9, 2013 de ana.maria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut88 Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 (editat) treaba e veche, domnita e arhicunoscuta. pe privat am primit atat pozele cat si blogul. Am inteles...bine ca "s-a rezolvat" situatia...si ca sa nu "poluam" topicul cu discutia noastra, adaug: 1. Exista vointa 2. Este si acesta un mod de a-l duce pe pasager din punctul A in punctul B "Normal ca e CurCuCasca, daca in fatza e... platfus :crack:" Ce "rea" esti Editat Aprilie 9, 2013 de Ionut88 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 Oh... Normal ca e CurCuCasca, daca in fatza e... platfus a fost incarcata mai mult pe spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 (editat) Am inteles...bine ca "s-a rezolvat" situatia...si ca sa nu "poluam" topicul cu discutia noastra, adaug: 1. Exista vointa 2. Este si acesta un mod de a-l duce pe pasager din punctul A in punctul B "Normal ca e CurCuCasca, daca in fatza e... platfus :crack:" Ce "rea" esti Nuuu!!!! Sunt painea lu' Dumnezeu Ontopic: Editat Aprilie 9, 2013 de ana.maria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 (editat) Bărbat din București, reclamat la ITM după ce și-a pus angajații să-i facă o fundație de dreapta Inspectoratul Teritorial de Muncă cercetează cazul strigător la cer al unui bugetar care și-a pus subalternii să-i înființeze o fundație de dreapta, dar și să facă diverse comisioane mărunte pe traseul birou-chioșc. În primăvara acestui an, bărbatul se pare că le-a cerut oamenilor din subordine nici mai mult nici mai puțin decât să pună bazele unei noi forțe politice, care să activeze ca organizație non-profit. Asta ca și cum lungile nopți petrecute la birou golind scrumiere și umplând pahare de Chivas nu erau suficiente. ”Mentalitatea șefului de la noi este aceea de stăpân. Te exploatează ca și cum ai fi proprietatea lui, fără niciun pic de respect pentru spinarea ta, care de la două navete în sus începe să se șubrezească”, ne-a explicat unul sintre angajați, care, dorind să rămână anonim, s-a recomandat drept Albă Ca Zăpada. Albă Ca Zăpada a depus de-a lungul timpului zeci de reclamații la ITM, însă abia acum strigătul lui de ajutor a fost luat în seamă. ”Șeful meu e foarte influent și lumea se cam teme de el. Mă și mir că s-a demarat până la urmă ancheta asta. E recunoscut ca un tip extrem de răzbunător și nimeni nu vrea să-l calce pe bombeuri sau pe mână, chiar dacă uneori e inevitabil, întrucât nu-l vezi”, povestește terifiat Albă Ca Zăpada. Un fost subaltern care acum s-a angajat în administrația locală a refuzat să facă prea multe declarații, spunând că se teme pentru siguranța lui. ”Poate că acum jobul meu nu mai depinde de el, dar am eu alte motive să-mi fie frică. Știți, eu nu sunt un tip foarte mare și nu mă pot apăra singur. Am un corp mai degrabă mărunt, fragil. Nu vreau ca într-o zi să dea vreo tricicletă peste mine. Am familie, am copii. Nu mă mai căutați. Ștergeți numele meu din telefon.” DOUA LUCRURI EXTREM DE DIFICIL DE REALIZAT … 1. Sa pui ideile tale in capul altuia… 2. Sa pui banii altuia in…buzunarul tau. 3. Cel care reuseste primul lucru se numeste…PROFESOR! 4. Cel care reuseste al doilea se numeste…BUSINESSMAN! 5. Cel care le reuseste pe amandoua se numeste…SOTIE! 6. Cel care nu reuseste nici una nici alta se numeste SOT! Editat Aprilie 9, 2013 de Penetru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate