BlackSeraph Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 Una clasica: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 Cred ca Chuck Norris isi roade unghiile de invidie... (in timp ce conduce amandoua tiruri in acelasi timp) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
troglod Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 http://www.wimp.com/speedracing/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetbiker Postat Noiembrie 28, 2013 Share Postat Noiembrie 28, 2013 anarchistcookbook2000.pdfMi-am adus aminte, cand eram in liceu si eram cam necopt ma tot gandeam la diverse tipuri de distractii. Atunci am dat peste anarchist cookbook pe care am citit-o in intregime dar nu am apucat sa ma apuc de ceva. A incercat cineva vreun proiect d-asta?? Atasez pdf Dupa liceu te-ai inscris la Scoala de militieni ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertAmbrozie Postat Noiembrie 28, 2013 Share Postat Noiembrie 28, 2013 Pentru ca o aveam de ceva ani prin garaj, cam curg lichidele din ea , claxonul vajaie in loc sa sune , saua e un pic roasa , m-am hotarat sa o vand acum . Motivul vanzarii e foarte clar . Vreau sa trec la o categorie superioara ! Puteti suna linistiti . Primul venit , primul servit . Cu garantie interplanetara . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Noiembrie 28, 2013 Share Postat Noiembrie 28, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mngxxx Postat Noiembrie 28, 2013 Share Postat Noiembrie 28, 2013 care e fata, care e spatele ??!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Noiembrie 28, 2013 Share Postat Noiembrie 28, 2013 Cu garantie interplanetara . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertAmbrozie Postat Noiembrie 28, 2013 Share Postat Noiembrie 28, 2013 (editat) acu' pe bune : cate secole diferenta sunt intre japonezii astia si .... noi ? Ei pe ce planeta au trait ? Au baut apa vietii sau apa mintii sau care e explicatia ? Cu ce viteza evolueaza natia asta ? Acum aproape 60 ani le dispareau orasele cu totul, intr-o secunda ... Acum sunt varful tehnologiei ... ( noua in 20 ani ne-a disparut toata industria...daca ati uitat . Cu ceva vreme in urma ne bucuram ca a reinviat Pegas . Ma rog , intr-o forma microscopica..) Editat Noiembrie 28, 2013 de RobertAmbrozie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Noiembrie 28, 2013 Share Postat Noiembrie 28, 2013 N-au fost in stare sa-i puna si ei niste aripi... Iti dai seama cum te stropeste asta pe ploaie? O PORCARIE!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Noiembrie 28, 2013 Share Postat Noiembrie 28, 2013 Oferta GoPro in vinerea neagra Ala e GoPro?.Uite aici.Asta e facut de mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prea_rau Postat Noiembrie 28, 2013 Share Postat Noiembrie 28, 2013 Eu credeam ca vrei s-o vinzi ca pleci din tara ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertAmbrozie Postat Noiembrie 28, 2013 Share Postat Noiembrie 28, 2013 A , am uitat : 28.500 km , primul proprietar in Romania , import din Italia de la un japonez pensionar , consumabile perfecte , carbuni la electromotor ( adica un fel de bujii ) schimbati la reprezentanta ( am factura in japoneza ) . Cand sta la semafor , deschide furca fata si devine triciclu Cred ca asa s-a lovit nitel clacsonu' . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat Noiembrie 28, 2013 Share Postat Noiembrie 28, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Noiembrie 28, 2013 Share Postat Noiembrie 28, 2013 (editat) Ala e GoPro?.Uite aici.Asta e facut de mine Al tau n-are rol de echilibru al greutatii corpului pe viraje, singurul plus oferit de versiunea folosita este este mobilitatea cu care poti tine casca cu totul, asta din cauza snurului. . . .. Parerea mea.. gen. Editat Noiembrie 28, 2013 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Noiembrie 28, 2013 Share Postat Noiembrie 28, 2013 (editat) Pentru ca o aveam de ceva ani prin garaj, cam curg lichidele din ea , claxonul vajaie in loc sa sune , saua e un pic roasa , m-am hotarat sa o vand acum . Motivul vanzarii e foarte clar . Vreau sa trec la o categorie superioara ! Puteti suna linistiti . Primul venit , primul servit . Cu garantie interplanetara . Pai daca vrei sa o vinzi mai repede pune si tu o poza ,2 Editat Noiembrie 28, 2013 de emy15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Noiembrie 28, 2013 Share Postat Noiembrie 28, 2013 A fost cazuta destul de nasol si reparata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prea_rau Postat Noiembrie 28, 2013 Share Postat Noiembrie 28, 2013 (editat) Asta ca sa te ajut s-o vinzi mai repede ) Editat Noiembrie 28, 2013 de prea_rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Noiembrie 28, 2013 Share Postat Noiembrie 28, 2013 Asta ca sa te ajut s-o vinzi mai repede ) pai nu prea observ pe unde ar curge ulei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burtosu Postat Noiembrie 28, 2013 Share Postat Noiembrie 28, 2013 ce troaca sinistra.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Noiembrie 28, 2013 Share Postat Noiembrie 28, 2013 (editat) acu' pe bune : cate secole diferenta sunt intre japonezii astia si .... noi ? Ei pe ce planeta au trait ? Au baut apa vietii sau apa mintii sau care e explicatia ? Cu ce viteza evolueaza natia asta ? Acum aproape 60 ani le dispareau orasele cu totul, intr-o secunda ... Acum sunt varful tehnologiei ... ( noua in 20 ani ne-a disparut toata industria...daca ati uitat . Cu ceva vreme in urma ne bucuram ca a reinviat Pegas . Ma rog , intr-o forma microscopica..) aia muncescf.f.f.f. mult, majoritatea efortului depus este in directia muncii, au un cult pentru asta, pasiune. mananca putin, beau putin (au o gena care-i face muci dupa 2 beri sau una, nu mai stiu exact) si fuck f.f.f.f putin - nu depun prea mare efort in aceste directii, nu-i intereseaza nici cat ne intereseaza pe noi basitu' gen http://www.slate.com/blogs/xx_factor/2013/10/22/celibacy_syndrome_in_japan_why_aren_t_young_people_interested_in_sex_or.html la noi e cam invers. depunem o groaza de efort sa ne facem muci, sa punem mana pe o chizda (nu neaparat si reusim, da' depunem efort), sa ne distram - si nu mai ramane mare lucru ca sa muncim. Io azi sunt la servici mahmur, dupa 3 ore de somn - cat de productiv sunt eu fata de un japonez? so... question answered. Iar va recomand articolu - e si funny si trist in acelasi timp, depinde cum vrei sa privesti lucrurile. Editat Noiembrie 28, 2013 de vladase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Noiembrie 28, 2013 Share Postat Noiembrie 28, 2013 ...si fuck f.f.f.f putin - nu depun prea mare efort in aceste directii, nu-i intereseaza nici cat ne intereseaza pe noi basitu' gen http://www.slate.com/blogs/xx_factor/2013/10/22/celibacy_syndrome_in_japan_why_aren_t_young_people_interested_in_sex_or.html poi... o punem de o asociatie de intrajutorare a amaratelor alea de pe acolo care-s private de bucuriile vieti??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strut Postat Noiembrie 28, 2013 Share Postat Noiembrie 28, 2013 Cand sta la semafor , deschide furca fata si devine triciclu Cine stie cunoaste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Noiembrie 28, 2013 Share Postat Noiembrie 28, 2013 (editat) nu e ca-s private mai - nu le intereseaza, nu vor... 45% dintre femei nu vor sex/relatii vs 25% barbati. deci ai 75% barbati care vor sa futa 55% din femei - gen 3 tipi la 2 gagici. asa ca in afara de cazul in care ai vrea sa-i ajuti pe baieti sa se simta bine... Editat Noiembrie 28, 2013 de vladase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Noiembrie 28, 2013 Share Postat Noiembrie 28, 2013 nu e ca-s private mai - nu le intereseaza, nu vor... 45% dintre femei nu vor sex/relatii vs 25% barbati. deci ai 75% barbati care vor sa futa 55% din femei - gen 3 tipi la 2 gagici. asa ca in afara de cazul in care ai vrea sa-i ajuti pe baieti sa se simta bine... upss... atunci... o lasam moarta. naspa este ca daca nu se mai reproduc astia ce ne facem de motorete peste niste ani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate