Thot Postat Octombrie 9, 2007 Share Postat Octombrie 9, 2007 Nu stiu daca a mai fost sau nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 9, 2007 Share Postat Octombrie 9, 2007 Nu stiu daca a mai fost sau nu. A mai fost dar e amuzant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Octombrie 10, 2007 Share Postat Octombrie 10, 2007 Inceputul anului scolar, intr-un liceu din America. Diriginta prezinta clasei un nou coleg: Sakiro Suzuki, din Japonia. Incepe ora. Diriginta: Sa vedem cine stie cel mai mult din istoria Americii. Cine a zis: "Libertate sau moarte!"? Tacere de mormant in clasa. Suzuki ridica mana: Patrick Henry 1775, Philadelphia . Diriginta: Bravo Suzuki! Si cine a zis: "Tara este poporul, de aceea poporul nu poate sa moara!"? Suzuki: Abraham Lincoln 1863, Washington. Diriginta se uita peste clasa: Mi-e rusine pentru voi! Suzuki vinedin Japonia si stie mai multe despre America decat voi! O voce din spate: Pupa-ma-n c….., Jap' imputit! Diriginta: Cine a spus porcaria asta? Suzuki se ridica si zice: Generalul McArthur 1942 la Guadalcanal, si Lee Iacocca 1982 la sedinta actionarilor Chrysler. Alta voce: Imi vine sa vomit! Diriginta striga: Cine a fost nemernicul? Suzuki: George Bush Sr. catre prim-ministrul japonez Tanaka, in timpul unui dineu de lucru, Tokio 1991. Un elev zice: Sa mi-o s……! Diriginta crizata: De ajuns! Cine a fost impertinentul? Suzuki: Bill Clinton catre Monica Lewinsky, 1997, Washington, Casa Alba, Biroul Oval. Alt elev: Suzuki e un rahat mare! Suzuki: Valentino Rossi, 2002, Brazilia, Superbike GP. Diriginta lesina. In clasa - haos total. Se deschide usa si intra furios Directorul, care spune: O adunatura de idioti mai mari ca voi n-am vazut in viata mea! Suzuki: Traian Basescu catre Parlamentul Romaniei, dupa suspendarea din functie, 18 aprilie 2007. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brocko Postat Octombrie 10, 2007 Share Postat Octombrie 10, 2007 O tipa isi aude barbatul parcand masina in garaj pe cand si-o punea cu amantul. "Fugi, ia-ti hainele si sari imediat pe geam!", ii striga tipa. "Cum sa fug asa? Nu vezi ca ploua cu galeata afara?" raspunde tipul. "Daca barbatu-meu ne prinde, ne omoara pe amandoi! Fugi repede!" Tipul n-are incotro, iese pe geam si sare in strada, complet gol si cu hainele in maini, si se trezeste in mijlocul maratonului anual care avea loc in oras. Ce sa faca, se pune si el pe fugit. Unul care alerga langa el, se uita la el si il intreaba: "Ati mai participat la maraton?" "O, da, in fiecare an" "Si mereu alergati gol?" "Sigur, imi da o mare senzatie de libertate" "Si cu hainele in maini?" "Da, dupa aceea ma imbrac pur si simplu si ma urc in masina" "Si purtati de fiecare data prezervativ?", mai adauga tipul " "Aaa, nu, numai cand ploua..." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 10, 2007 Share Postat Octombrie 10, 2007 O tipa isi aude barbatul parcand masina in garaj pe cand si-o punea cu amantul. "Fugi, ia-ti hainele si sari imediat pe geam!", ii striga tipa. "Cum sa fug asa? Nu vezi ca ploua cu galeata afara?" raspunde tipul. "Daca barbatu-meu ne prinde, ne omoara pe amandoi! Fugi repede!" Tipul n-are incotro, iese pe geam si sare in strada, complet gol si cu hainele in maini, si se trezeste in mijlocul maratonului anual care avea loc in oras. Ce sa faca, se pune si el pe fugit. Unul care alerga langa el, se uita la el si il intreaba: "Ati mai participat la maraton?" "O, da, in fiecare an" "Si mereu alergati gol?" "Sigur, imi da o mare senzatie de libertate" "Si cu hainele in maini?" "Da, dupa aceea ma imbrac pur si simplu si ma urc in masina" "Si purtati de fiecare data prezervativ?", mai adauga tipul " "Aaa, nu, numai cand ploua..." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brocko Postat Octombrie 11, 2007 Share Postat Octombrie 11, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
najnaj Postat Octombrie 11, 2007 Share Postat Octombrie 11, 2007 tot de pe http://www.youtube.com/profile?user=najnaj25 sa mai mergeti sa pupati mana popii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 11, 2007 Share Postat Octombrie 11, 2007 tot de pe http://www.youtube.com/profile?user=najnaj25 sa mai mergeti sa pupati mana popii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bgdvld Postat Octombrie 11, 2007 Share Postat Octombrie 11, 2007 Cica erau 2 manelisti: Unul intreba: Bai ce e sahul? Cum se joaca? Raspuns: E ceva cu piesele alea de le punem noi in punga cand jucam table Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Octombrie 11, 2007 Share Postat Octombrie 11, 2007 A Professor was giving a lecture on "Involuntary Muscular Contractions" to his first year medical students. Realizing that this was not the most riveting subject, the Professor decided to lighten the mood slightly. He pointed to a young woman in the front row and said, "Do you know what your ass hole is doing while you're having an orgasm?" She replied, "Probably off riding motorcycles with his buddies." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mahasp1 Postat Octombrie 11, 2007 Share Postat Octombrie 11, 2007 A Professor was giving a lecture on "Involuntary Muscular Contractions" to his first year medical students. Realizing that this was not the most riveting subject, the Professor decided to lighten the mood slightly. He pointed to a young woman in the front row and said, "Do you know what your ass hole is doing while you're having an orgasm?" She replied, "Probably off riding motorcycles with his buddies." criminal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnakeBite Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=3yGJVnOwxz0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brocko Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=mFgPmJ1cz7c Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 /index.php?showtopic=144517 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lautrec Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 THINGS THAT ARE DIFFICULT TO SAY WHEN DRUNK: 1. Innovative 2. Preliminary 3. Proliferation 4. Cinnamon THINGS THAT ARE VERY DIFFICULT TO SAY WHEN DRUNK: 1. Specificity 2. Anti-constitutionalistically 3. Passive-aggressive disorder 4. Transubstantiate THINGS THAT ARE DOWNRIGHT IMPOSSIBLE TO SAY WHEN DRUNK: 1. Thanks, but I don't want to have sex. 2. Nope, no more booze for me. 3. Sorry, but you're not really my type. 4. Taco Bell? No thanks, I'm not hungry. 5. Good evening, officer. Isn't it lovely out tonight? 6. Oh, I couldn't. No one wants to hear me sing karaoke. 7. I'm not interested in fighting you. 8. Thank you, but I won't make any attempt to dance. I have no coordination. I'd hate to look like a fool! 9. Where is the nearest bathroom? I refuse to pee in this parking lot or on the side of the road. 10. I must be going home now, I have to work in the morning. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragon tech Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 THINGS THAT ARE DOWNRIGHT IMPOSSIBLE TO SAY WHEN DRUNK: 1. Thanks, but I don't want to have sex. 2. Nope, no more booze for me. 3. Sorry, but you're not really my type. 4. Taco Bell? No thanks, I'm not hungry. 5. Good evening, officer. Isn't it lovely out tonight? 6. Oh, I couldn't. No one wants to hear me sing karaoke. 7. I'm not interested in fighting you. 8. Thank you, but I won't make any attempt to dance. I have no coordination. I'd hate to look like a fool! 9. Where is the nearest bathroom? I refuse to pee in this parking lot or on the side of the road. 10. I must be going home now, I have to work in the morning. TRUE...TRUE...TRUE... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mystyk Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 How to properly hug a baby 01.jpg If you think you've spotted a baby, verify by employing classic sniffing techniques. Baby powder is a dead giveaway. 02.jpg Flatten the baby before actually beginning the hugging process. 03.jpg Simply slide paws around baby and prepare for possible close-up. 04.jpg If a camera is present, you will need to execute the difficult and patented hug, smile, and lean in order to achieve the best photo quality. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valisorin Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 Carlsberg and mentos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 How to properly hug a baby 01.jpg If you think you've spotted a baby, verify by employing classic sniffing techniques. Baby powder is a dead giveaway. 02.jpg Flatten the baby before actually beginning the hugging process. 03.jpg Simply slide paws around baby and prepare for possible close-up. 04.jpg If a camera is present, you will need to execute the difficult and patented hug, smile, and lean in order to achieve the best photo quality. Frumos caine si copil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lautrec Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 poza facuta in loganul neveste-mii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharpe Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 poza facuta in loganul neveste-mii daca mai astepti 46 de km o sa fie si mai fain --- Mesaj completat în 13 Oct 2007 04:25 ------------- faza petrecuta anu trecut, pe 06/06/06. Fara gluma Si n-a picat cerul pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misterio Postat Octombrie 13, 2007 Share Postat Octombrie 13, 2007 intr-un avion stewardesa intreaba cateva persoane ce beau. si intreaba un englez. asta zice whisky. e intrebat si un francez si zice sampanie... stewardessa il intreaba si pe un arab:"doriti ceva de baut?"si el raspunde: -Nu! Eu peste cinci minute conduc.. Multumesc!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 13, 2007 Share Postat Octombrie 13, 2007 daca mai astepti 46 de km o sa fie si mai fain <small>--- Mesaj completat în 13 Oct 2007 04:25 -------------</small><br/> faza petrecuta anu trecut, pe 06/06/06. Fara gluma Si n-a picat cerul pe mine 666 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brocko Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 Un tanar dintr-un sat trebuia sa se casatoreasca, avand de-acum varsta. Cauta... cauta... Se indragosteste, vine si arata parintilor aleasa inimii lui. Tatal lui se uita la ea, il lua de-o parte pe fiul sau si-l intreba: - De-a cui este? - De-a lui Pavalache, tata! - Pai, in situatia asta nu poti sa te casatoresti cu ea, fiindca-ti este sora. Asta, e... imi pare rau... stii valurile tineretii, eu si cu mama ei... Necajit tanarul cauta o alta fata. Gaseste, asa ca o prezinta si pe aceasta. Tatal il i-a deoparte: - Este de-a lui Stroe nu? Nu poti sa te casatoresti cu ea ca-ti este sora. Stii?!? Valurile tineretii, fiule. Imi pare rau. Necajit fiul il intreaba: - Auzi tata? Pe fata lu' Cristea o stii? - Da fiule si ea iti este sora! - Dar pe-a lu' Marin o stii? - Da! - Si-mi este tot sora? - Da fiule! imi pare rau... valurile tineretii! Dezamagit fiul se duce la maica-sa si-i spune: - Auzi mama nu vreau sa fac scandal in casa, dar tata cand era tanar era armasarul satului! Asta s-a culcat cu toate femeile din sat. Acum cand vreau sa ma insor si eu imi spune ca nu pot cu aia ca mi-e sora, cu aia nu ca mi-e sora... Ce sa fac, ca am ajuns la disperare? - A.... da-l dracu' mama si insoara-te cu care vrei ca nici el nu este tactu'... --- Mesaj completat în 15 Oct 2007 14:37 -------------Sotul vina capsat acasa, urla, tranteste, se ia de nevasta: "Faa, oare toate femeile-s asa proaste, superficiale, lipsite de profunzime?!" Nevasta face si ea spume: "pai ce, ba, io-s proasta? ce-s, proasta ta??!! Sotul: "Da, ca asa sunteti toate!" Nevasta: "Ba nu!" Sotul: "Atunci zi-mi ceva profund...ceva care sa ma bucure si sa ma intristeze in acelasi timp!" Nevasta, dupa ce se gandeste putin "Da....o ai mai mare ca a lu frate-tu!" --- Mesaj completat în 15 Oct 2007 14:41 -------------Sotul vine acasa din delegatie si sotia are trei barbati in casa. Nu stie unde sa-i piteasca asa ca ii baga repede in trei saci si ii pune pe balcon. Sotul vrea sa-si aprinda o tigara si vede sacii astia si intreaba: -Ce e cu sacii astia? -A fost mama ta in vizita si ne-a adus cate ceva... Sotul da un picior la primul sac si dinauntru se aude: -Kvik,kvik,kvik! Sotul zice: -A, un purcelus...e bine! Da un picior la al doilea sac si aude: -MUU,MUUUUUU -A, un vitelus... Da un picior la al treilea sac si nimic. Mai da inca un picior si mai tare si nimic.Ia o lopata si incepe sa dea in sac cu ea. Deodata sacul se deschide si iese un tip revoltat rau: -IN (cuvant urat) MATII,DACA TAC...INSEAMNA CA TI-A ADUS MATA CARTOFI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 Do YOU have a dirty mind? Let's see... http://www.kontraband.com/show/show.asp?ID...page=1&nl=2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate