jerry_mcrie Postat Septembrie 23, 2017 Share Postat Septembrie 23, 2017 https://www.facebook.com/antoEaici/videos/1445629088849935/ mai, nustiu zau ce au facut aia doi dar nenea ala cu palmele mari ar trebui si el tratat la fel sa vada ce bine este. o fi scoasa sau nu din context faza... nu stiu dar se cam distra omul. urat, foarte urat. aici duce aceasta "autoritate" intotdeauna la abuz. ok, se vede ca se retine, putea cu o palma sa le dea somn la ambii dar... tot aiurea este. ala din spate care fima si radea este si mai naspa ca ala care dadea palmele. nu e de pus la fun, nu e de ras nimic la faza asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Septembrie 23, 2017 Share Postat Septembrie 23, 2017 mai, nustiu zau ce au facut aia doi dar nenea ala cu palmele mari ar trebui si el tratat la fel sa vada ce bine este. o fi scoasa sau nu din context faza... nu stiu dar se cam distra omul. urat, foarte urat. aici duce aceasta "autoritate" intotdeauna la abuz. ok, se vede ca se retine, putea cu o palma sa le dea somn la ambii dar... tot aiurea este. ala din spate care fima si radea este si mai naspa ca ala care dadea palmele. nu e de pus la fun, nu e de ras nimic la faza asta. Nu stim ce s-a intamplat acolo dar prefer oricand sa vad un politist batand infractori decat sa-l vad batandu-se cu ei pe burta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 23, 2017 Share Postat Septembrie 23, 2017 Mie imi pare abuz...but anyways Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sabin_gabriel Postat Septembrie 23, 2017 Share Postat Septembrie 23, 2017 https://9gag.com/gag/av76KGd?ref=android Inca rad ca prostul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat Septembrie 23, 2017 Share Postat Septembrie 23, 2017 Asta e canalul omului: https://www.youtube.com/user/westie3435/videos Scenetele sunt regizate, in caz ca mai sunt unii care nu si-au dat seama. » Post actualizat in 23 Sep 2017 22:27Astia sunt actorii: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RRS Postat Septembrie 25, 2017 Share Postat Septembrie 25, 2017 Primul care se umple este F, iar restu nu se mai pot umple pt ca nu are capac. G ar trebui sa fie primul dar în D este oprită intrarea. La fel și la H. Dacă ar avea capac ordinea ar fi F.L.K.I.J.C.B.A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Septembrie 25, 2017 Share Postat Septembrie 25, 2017 Perfect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Septembrie 25, 2017 Share Postat Septembrie 25, 2017 in imaginea de mai jos care vas se umple primul si apoi care e ordinea de umplere ? ( is curios de " geniile " de pe motoretism ) Primul care se umple este F G. zic eu. fara sa caut rezolvarea... daca H ar fi avut capac nustiu zau, aerul din instalatie ar fi creat probleme mari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RRS Postat Septembrie 25, 2017 Share Postat Septembrie 25, 2017 Este test de observare si logica. Nu trebuie sa cauti raspunsul pe net. D are intrarea oprita. La presiune nu m-am gandit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 25, 2017 Share Postat Septembrie 25, 2017 F L K I J C B A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Septembrie 25, 2017 Share Postat Septembrie 25, 2017 =)) Ultima e tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Septembrie 25, 2017 Share Postat Septembrie 25, 2017 (editat) Ghici chicitoare : Doua fete iau cina impreuna in oras. Ambele comanda ceai cu gheata. In aceeasi perioada de timp, una dintre fete consuma 5 bauturi, iar cealalta o singura bautura. Fata care a consumat o singura bautura a murit; cealalta a supravietuit. Toate bauturile au fost otravite. Cum este posibil asa ceva ? Mancarea celei care a baut 5 bauturi continea antidotul. Editat Septembrie 25, 2017 de -UFO- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Septembrie 25, 2017 Share Postat Septembrie 25, 2017 A baut mult mai multe lichide deci concentratia otravii a fost mult diluata . Poate de la gheata multa a lovit-o si cacarea , deci a mai eliminat cate ceva . Oricum e ipotetic , daca i-a dat vreo 500miligrame de cianura poate sa bea cate ceaiuri vrea . Ar trebuii facut un topic de ghicitori nu prea are treaba cu ''fun''-ul dpdv al meu . Există! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder Postat Septembrie 25, 2017 Share Postat Septembrie 25, 2017 (editat) . » Post actualizat in 24 Sep 2017 22:28 In imaginea de mai jos care vas se umple primul si apoi care e ordinea de umplere ? ( is curios de " geniile " de pe motoretism ) daca plecam de la premisa ca nu au capace vasele (ca in poza) si din moment ce s-au umplut apa nu da pe dinafara si pur si simplu se inchide conducta de la intrarea in vasul respectiv, atunci seria mea este urmatoarea: io zic G E D ...apoi se complica un pic dar cred ca K...i F L J C B A....H niciodata nu se umple ops....eu am vazut ca doar H e infundat...acum am vazut ca si D...recalculez Editat Septembrie 25, 2017 de marauder Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RRS Postat Septembrie 25, 2017 Share Postat Septembrie 25, 2017 Eu aștept sa răspundă cobi. Întrebarea e care se umple primul. Restul e bonus de imaginație Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder Postat Septembrie 25, 2017 Share Postat Septembrie 25, 2017 (editat) Ops...poza nu spune nimic de presupuneri totusi asa ca trebe luata "ad pozam"...in cazul asta am niste intrebari: -cat e volumul rosu -cat e volumul albastru Inca nu sunt convins daca sa cer si H1 si H2 Editat Septembrie 25, 2017 de marauder Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder Postat Septembrie 25, 2017 Share Postat Septembrie 25, 2017 (editat) Pai e posibil ca greutatea albastra sa impinga lichidul rosu intai si sa se umple vasul i inaintea vasului J, chiar daca gura de umplere a lui i este mai sus decat gura de umplere a vasului J. E posibil sa fi spus o prostie.....gata, nu ma mai iau de chestii de logica cu bere la bord ....cred ca logica mea era valabila la diametre diferite a tevilor....mama lui de carcalete (bere plus un dop de coniac ) Editat Septembrie 25, 2017 de marauder Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Septembrie 25, 2017 Share Postat Septembrie 25, 2017 e veche problema: https://www.youtube.com/watch?v=pNdzrdIv-G0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Septembrie 26, 2017 Share Postat Septembrie 26, 2017 fas.g infunat... parca era test pt creer nu pt ochi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Septembrie 26, 2017 Share Postat Septembrie 26, 2017 Un reporter de la intr-un sat de la munte face un reportaj despre viata taranilor de acolo. -Buna ziua, zice unui taran, va rog, povestiti-mi o intamplare vesela din viata d-voastra. -Da,odata mi-am pierdut capra prin munti si ne-am adunat toti barbatii din sat, am baut o voca si ne-am dus dupa capra, pe care am gasit-o si am f****-o cu totii. - Alta intamplare vesela din viata ta? -Odata, nevasta unui vecin s-a pierdut prin munti. Ne-am adunat toti barbatii din sat, am baut o votca si ne-am dus dupa ea. Am gasit-o si am f****-o cu totii. - Spuneti-mi si o intamplare trista din viata dvs. - Odata m-am pierdut prin munti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costinFB Postat Septembrie 26, 2017 Share Postat Septembrie 26, 2017 La aia cu ice tea, otrava era in gheata.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Septembrie 26, 2017 Share Postat Septembrie 26, 2017 1 WTF? Avionul nu decoleaza! Vezi ca e topicul ala de ghicitori/logica/scremut intelectul dedicat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 26, 2017 Share Postat Septembrie 26, 2017 Formularea e una nefericita, 2 fete iau cina in oras.ambele comanda ceai cu gheata. Credeam ca e ceva legat de cina...dar nu are cum atata vreme cat nu am gatit eu. » Post actualizat in 26 Sep 2017 11:13 PS: si la ceai se aduce gheata separat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 26, 2017 Share Postat Septembrie 26, 2017 O barza ducea in cioc un batranel ; tot survola si tot zbura..la care batranelul ii zice:hai, recunoaste ca ne-am ratacit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Septembrie 26, 2017 Share Postat Septembrie 26, 2017 În Rusia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate