Ribo Postat Decembrie 18, 2018 Share Postat Decembrie 18, 2018 10 hours ago, florinelu07 said: Ooooo florinelu...ce revenire:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Decembrie 18, 2018 Share Postat Decembrie 18, 2018 Nu uitati sa faceti sport, va trimit ce se mai poarta zilele astea la sala https://www.dailystar.co.uk/fashion-beauty/457887/Gym-wear-mens-neon-skimpy-collection @P T R le ai deja? Esti in trend? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Decembrie 18, 2018 Share Postat Decembrie 18, 2018 iar ai prea mult timp liber ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Decembrie 18, 2018 Share Postat Decembrie 18, 2018 Le am da... pt craciun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Decembrie 18, 2018 Share Postat Decembrie 18, 2018 Christmas time Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Decembrie 18, 2018 Share Postat Decembrie 18, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Decembrie 18, 2018 Share Postat Decembrie 18, 2018 parca ziceam ca viiorul este electric? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Decembrie 18, 2018 Share Postat Decembrie 18, 2018 Buna asta dar recunosc ca si eu am fost p-aproape cand am bagat prima oara masina noua la pompa. am stat in benzinarie la pompa incercand sa imi dau seama cum si de unde se deschide trapa care ascundea locasul pe unde se introduce motorina/benzina. Nu ma iau foarte in serios si de-asta pot face astfel de confesiuni, sunt sigura ca voi nu ati patit d-astea. Se putea face un film bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Decembrie 18, 2018 Share Postat Decembrie 18, 2018 Acum 9 minute, Flower-Power a spus: Buna asta dar recunosc ca si eu am fost p-aproape cand am bagat prima oara masina noua la pompa. am stat in benzinarie la pompa incercand sa imi dau seama cum si de unde se deschide trapa care ascundea locasul pe unde se introduce motorina/benzina. Nu ma iau foarte in serios si de-asta pot face astfel de confesiuni, sunt sigura ca voi nu ati patit d-astea. Se putea face un film bun. cu motocicleta este mai simplu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Decembrie 18, 2018 Share Postat Decembrie 18, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Decembrie 18, 2018 Share Postat Decembrie 18, 2018 Acum 2 ore, jerry_mcrie a spus: parca ziceam ca viiorul este electric? O fi crezut ca e hibrid. 1 oră în urmă, Flower-Power a spus: ma iau foarte in serios si de-asta pot face astfel de confesiuni, sunt sigura ca voi nu ati patit d-astea. Se putea face un film bun. Cu fermoarul te descurci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Decembrie 18, 2018 Share Postat Decembrie 18, 2018 (editat) Da. Editat Decembrie 18, 2018 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Decembrie 18, 2018 Share Postat Decembrie 18, 2018 3 hours ago, Flower-Power said: sunt sigura ca voi nu ati patit d-astea. La mine, schimbarea masinii a venit si cu rezervor pe partea opusa, si cu disparitia butonului pentru deschis rezervorul, si cu blocarea clapetei rezervorului odata cu inchiderea din telecomanda (inainte eram sarac, nu aveam inchidere centralizata). Iar automatismele formate in cativa ani s-au modificat cam greu :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Decembrie 18, 2018 Share Postat Decembrie 18, 2018 Acum 4 ore, florinelu07 a spus: cu motocicleta este mai simplu... Daca e bmw f650 >2002 (parca) s-ar putea complica nițel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Decembrie 18, 2018 Share Postat Decembrie 18, 2018 Acum 22 minute, john17 a spus: Daca e bmw f650 >2002 (parca) s-ar putea complica nițel in realitate majoritatea aleg pompa pe stanga din motive de cric..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Decembrie 18, 2018 Share Postat Decembrie 18, 2018 1 hour ago, john17 said: Daca e bmw f650 >2002 (parca) s-ar putea complica nițel sau o trotineta iubitoare de copaci din seria NC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Decembrie 18, 2018 Share Postat Decembrie 18, 2018 KTM 950/990 sau DR Big ... il tragi intre pompe si alimentezi x 2 sa nu pierzi toata ziua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Decembrie 19, 2018 Share Postat Decembrie 19, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Decembrie 19, 2018 Share Postat Decembrie 19, 2018 True story Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Decembrie 19, 2018 Share Postat Decembrie 19, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 19, 2018 Share Postat Decembrie 19, 2018 4 hours ago, P T R said: Mai era si aia cu: O femeie, ca sa nu lase impresia de la prima intalnire ca e usuratica, a mancat banana cu furculita si cutitul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Decembrie 19, 2018 Share Postat Decembrie 19, 2018 La 18.12.2018 la 10:48, Flower-Power a spus: Nu uitati sa faceti sport, va trimit ce se mai poarta zilele astea la sala https://www.dailystar.co.uk/fashion-beauty/457887/Gym-wear-mens-neon-skimpy-collection @P T R le ai deja? Esti in trend? Dupa ce ati facut sport este cazul sa va apucati de gatit, cateva retete interesante : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Decembrie 19, 2018 Share Postat Decembrie 19, 2018 Marijuana în loc de tămâie în biserică. "Preotul şi câţiva enoriaşi ai unei mici biserici din Chieti, un oraş din centrul Italiei, au ajuns la spital după slujba de duminică, după o glumă proastă făcută de câţiva tineri care au înlocuit tămâia cu marijuana." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Decembrie 19, 2018 Share Postat Decembrie 19, 2018 Acum 4 ore, Flower-Power a spus: Dupa ce ati facut sport este cazul sa va apucati de gatit, cateva retete interesante : E vremea cozonacului si a sarmalelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Decembrie 19, 2018 Share Postat Decembrie 19, 2018 De ce ingrediente ai nevoie? ca sa stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate