stircu Postat Iulie 12, 2023 Share Postat Iulie 12, 2023 Ma prinde cu ITP ul expirat si imi face asa : 1. Proces verbal in care se retine talonul si primesc amenda ca nu am talonul la mine 2. imi lasa numerele 3 imi zice ca mai pot circula 5 zile timp in care sa fac ITP Nu gasesc unde in lege pot circula 5 zile intr-o situatie c a a mea. A mai intalnit cineva situatia asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iulie 12, 2023 Share Postat Iulie 12, 2023 Trebuia să-ți ia numerele și să pleci pe platformă, zi mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stircu Postat Iulie 12, 2023 Autor Share Postat Iulie 12, 2023 ms ms.. dar daca ma prinde acum fara talon doar cu numere nu imi face dosar penal? sau am 5 zile sa fac itp ul ( scrie undeva in lege? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geologu Postat Iulie 12, 2023 Share Postat Iulie 12, 2023 O duci frumos pe remorcă până la stația ITP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stircu Postat Iulie 12, 2023 Autor Share Postat Iulie 12, 2023 (editat) da.. si asa Dar.... de ce m am lasat politistul as plec...pe rotile mele? care e legea ?ca in PV nu scrie... Editat Iulie 12, 2023 de stircu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 12, 2023 Share Postat Iulie 12, 2023 18 minutes ago, stircu said: 1. Proces verbal in care se retine talonul si primesc amenda ca nu am talonul la mine ...Poftim? Deci ți-a reținut talonul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Iulie 12, 2023 Share Postat Iulie 12, 2023 Înțeleg că nu i l-au luat sub motivul "că nu-l are" să poată omul să-și facă ITP-ul cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stircu Postat Iulie 12, 2023 Autor Share Postat Iulie 12, 2023 nu aveam talonul la mine dar in Procesul verbal bifeaza dl politist ca se retine talonul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iulie 12, 2023 Share Postat Iulie 12, 2023 (editat) Acum 44 minute, GoodKat a spus: Nu mai inteleg nimic Poate are obligatia sa predea talonul de inmatriculare la militie in baza acelui proces verbal. Editat Iulie 12, 2023 de Nguyen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoS Garage Postat Iulie 12, 2023 Share Postat Iulie 12, 2023 am trecut acum o luna prin asta pentru ca efectiv uitasem (am mai multe motociclete si tin taloanele in fiecare). eniuei, nu se ia nici un numar, se ridica talonul si se da dovada 15 zile, nu 5! pentru lipsa rca se ridica talonul si numerele, pentru ca inmatricularea este suspendata cat lipseste rca! cu rca-urile am scapat, le fac pe un an de cativa ani la acelasi broker, in aceeasi zi! ma suna el cu vreo luna inainte sa expire! e o veselie cand platesc la 5 motociclete in iunie! anul asta am platit putin sub 2500 de lei pe toate :))))) p.s. doar la RAR se face itp-ul in caz ca ti l-a luat politia. o tampenie, dar asta e! p.p.s. mi-a adus la cunostinta si faptul ca am permisul expirat din 2014... :))) am facut de mai multe ori in acest timp drumuri prin europa, spania, italia, germania, franta... in germania m-au oprit o singura data si n-au vrut sa-si bata capul, pana si la ei e hartogaraie si avand in vedere ca e contraventie m-au lasat in pace! :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Iulie 12, 2023 Share Postat Iulie 12, 2023 Are balta peste,poti spui deoparte si pentru fo amenda doo .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stircu Postat Iulie 12, 2023 Autor Share Postat Iulie 12, 2023 Acum 19 minute, MotoS Garage a spus: am trecut acum o luna prin asta pentru ca efectiv uitasem (am mai multe motociclete si tin taloanele in fiecare). eniuei, nu se ia nici un numar, se ridica talonul si se da dovada 15 zile, nu 5! pentru lipsa rca se ridica talonul si numerele, pentru ca inmatricularea este suspendata cat lipseste rca! cu rca-urile am scapat, le fac pe un an de cativa ani la acelasi broker, in aceeasi zi! ma suna el cu vreo luna inainte sa expire! e o veselie cand platesc la 5 motociclete in iunie! anul asta am platit putin sub 2500 de lei pe toate :))))) p.s. doar la RAR se face itp-ul in caz ca ti l-a luat politia. o tampenie, dar asta e! p.p.s. mi-a adus la cunostinta si faptul ca am permisul expirat din 2014... :))) am facut de mai multe ori in acest timp drumuri prin europa, spania, italia, germania, franta... in germania m-au oprit o singura data si n-au vrut sa-si bata capul, pana si la ei e hartogaraie si avand in vedere ca e contraventie m-au lasat in pace! :)) Multumesc! Despre ce lege este vorba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 12, 2023 Share Postat Iulie 12, 2023 Cod rutier anul curent articol 102. Lectura ușoară! https://www.drpciv-teste.ro/CAPITOLUL_VII_Raspunderea_contraventionala-6040 A ...și sa te lămurești ce trebuia sa se întâmple de fapt: https://ziarulunirea.ro/cod-rutier-2023-soferii-care-circula-cu-masina-fara-itp-valabil-risca-amenzi-de-pana-la-5-800-de-lei-818314/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate