The_Sin_Eater Postat Februarie 15, 2023 Share Postat Februarie 15, 2023 https://www.topgear.com/car-news/bikes/brabus-1300-r-edition-23-german-tuners-second-attempt-modified-bike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 15, 2023 Share Postat Februarie 15, 2023 25 minutes ago, The_Sin_Eater said: https://www.topgear.com/car-news/bikes/brabus-1300-r-edition-23-german-tuners-second-attempt-modified-bike Iei o motocicletă de 20.000€, pui pe ea o evacuare, alte roți și mult carbon și o vinzi la 42.500€. Și schema merge! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Februarie 15, 2023 Share Postat Februarie 15, 2023 Acum 34 minute, The_Sin_Eater a spus: https://www.topgear.com/car-news/bikes/brabus-1300-r-edition-23-german-tuners-second-attempt-modified-bike Oare or sa se bage astia de la Brabus si pe tractoare, combine, sau poate pe transport in comun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Februarie 15, 2023 Share Postat Februarie 15, 2023 Acum 20 minute, PzKpfW a spus: Iei o motocicletă de Cum ziceam, ca ziceau ăștia de aicea de la ktm, se dau instant online toate care sunt alocate pentru Polonia Inafara de unii cu buget nelimitat care își iau o jucărie, ceilalți fac bisnita, așteaptă sa vina altu care din oarecare motiv vrea sa dea mai mult.. unii pin și dublu aproape prețul original, acuma nu înseamnă că și cineva plătește Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 15, 2023 Share Postat Februarie 15, 2023 15 minutes ago, Silver Arrow said: Oare or sa se bage astia de la Brabus si pe tractoare Sunt deja pe nișă. 7 minutes ago, hora09 said: ceilalți fac bisnita, așteaptă sa vina altu care din oarecare motiv vrea sa dea mai mult.. Mai mult de 42k€ ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Februarie 15, 2023 Share Postat Februarie 15, 2023 Acum 58 minute, PzKpfW a spus: Sunt deja pe nișă. Du bist rautacioasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Februarie 15, 2023 Share Postat Februarie 15, 2023 Acum 56 minute, PzKpfW a spus: Mai mult de 42k€ ?! Nu știu dacă era retoric sau nu, dar azi am zi liberă deci îmi fac timp și de prostii. Da de ce nu mai mult de 50k, când banii nu sunt lucrați, făcuți din furaciuni combinații și altele, când mediul tău înconjurător e alcătuit din alți ceropiteci care au ca și valoare cine are ce mai scump ca altfel sunt goi pe inainuntru și nu pot mai mult, s-ar putea sa fi motivat sa dai banii aia ca să ai cu ce te laudă la băieți, pe fetele alea nu le impresionezi, ele înțeleg mașinile alea postate mai sus, sunt mari și țipă a atenție.. moara aia se pierde în piesaj pentru necunoscători. Și pana un alta poate sa o vând mai târziu în ideea ca tine sau creste prețul, da eu nu ma aștept, cred ca i s-a cada în anonimat, o sa știe aia de au cultura moto mai plină.. altfel în viitor o sa mergem toți pe mobrele chinezești, in mașinile chinezilor so tot asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Februarie 15, 2023 Share Postat Februarie 15, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 15, 2023 Share Postat Februarie 15, 2023 25 minutes ago, hora09 said: Nu știu dacă era retoric sau nu Nu eram retoric, doar surprins. Nu este genul de motocicletă "flashy" pe care s-o dorească orice cocalar parvenit. Subiectiv mi se pare urâtă (farul clasic e ca nuca-n perete pe lângă formele angulare ale motocicletei) și nesimțit de scumpă. Și KTM au făcut o aroganță ieftină cu modelul RR, dar s-au limitat la un preț de vreo 24.000€. 10 minutes ago, vis-a-vis said: Doar banii nemunciți și gusturile kitsch-oase ai unui arăbete ar putea justifica așa ceva. Și mie chiar îmi place UniMoG-ul. Încă un motor chinezesc "original" - V2 de 1000cc de la Zeths (?!). Motorul fiind mai mic față de cel pe care l-au copiat din care s-au inspirat (999.9cc vs 1133cc), au redus puțin alezajul pistoanelor; cursa este însă identică. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 15, 2023 Share Postat Februarie 15, 2023 Am auzit ca de anul asta normele europene nu mai permit dezactivarea ABS nici macar pe spate la mobrele inmatriculabile. Asta inseamna ca adio mobre on-off adevarate, tot ce se va vinde de nou se va vinde cu ABS permanent fata-spate. Nu sunt sigur de stire, diar am auzit o vorba. Aveti vreo confirmare din alta sursa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 15, 2023 Share Postat Februarie 15, 2023 Nu cred și nu am auzit. Tocmai pentru că în afara asfaltului, ABS-ul poate să facă mai mult rău decât bine. Și chiar dacă ar fi adevărat, senzorul de ABS are un fir și o mufă... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 15, 2023 Share Postat Februarie 15, 2023 La 13.02.2023 la 12:23, hora09 a spus: Din ce am mers la viata mea, V4 sunt cele mai pi#da Poți te rog să detaliezi? Am o ușoară mâncărime de VFR1200F, am mers prea puțin cu așa ceva ca sa-mi pot da seama de tot ce poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Februarie 15, 2023 Share Postat Februarie 15, 2023 (editat) Acum 2 ore, ENEOS a spus: Poți te rog să detaliezi? Experientele mele pe v4 sunt încă mult prea puține/scurte Dar - Putere livrată foarte serios cu o ușurință copleșitoare - Sunetele ce le scot motoarele astea - Motoare fine, vibrații nu îmi amintesc la nimic unul sa fie de rămas în minte - Putere - v4 e mai mulți cilindrii in V ca la v2 Nu sunt motoare comune, drept urmare și experienta nu este una comună Acum 3 ore, PzKpfW a spus: Subiectiv mi se pare urâtă Eu am văzut-o live, e pur și simplu nașpa, finisajele mult lasă de dorit pentru preț. Designul zice ca nu se discuta, eu îl discut din punct de vedere personal și profesional, sorry dar pare făcut de cineva care a fost pus sa deseneze motoare fără sa îl interseze sau pasioneze, e nașpa! Pare motor făcut și vândut doar ca se poate și ca orice e acolo pe piața se vinde Editat Februarie 15, 2023 de hora09 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Februarie 15, 2023 Share Postat Februarie 15, 2023 Acum 3 ore, Speedy.K a spus: Am auzit ca de anul asta normele europene nu mai permit dezactivarea ABS nici macar pe spate la mobrele inmatriculabile. Asta inseamna ca adio mobre on-off adevarate, tot ce se va vinde de nou se va vinde cu ABS permanent fata-spate. Nu sunt sigur de stire, diar am auzit o vorba. Aveti vreo confirmare din alta sursa? Deci nici nu se va mai strica niciodata ABS-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 15, 2023 Share Postat Februarie 15, 2023 3 hours ago, ENEOS said: Poți te rog să detaliezi? Am o ușoară mâncărime de VFR1200F, am mers prea puțin cu așa ceva ca sa-mi pot da seama de tot ce poate. Vorbesc neîntrebat, cu scuzele de rigoare (am avut V4, am mai mers pe câteva) - un 4 în linie ceva mai elastic, mai melodios (deși la VFR 1200 abia se aude), cu ceva mai mult cuplu dar cu mai puțină explozie sus. Aș alege V4 în orice zi față de 4L. Și tot în (aproape) orice zi, V2 față de V4. 56 minutes ago, hora09 said: sorry dar pare făcut de cineva care a fost pus sa deseneze motoare fără sa îl interseze sau pasioneze, e nașpa! Designer-ul a făcut probabil ce a putut având în vedere cerințele clientului și limitările cu care a trebuit să lucreze. Greu să schimbi un design unitar când ai la dispoziție un far și două carene. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Februarie 17, 2023 Share Postat Februarie 17, 2023 La 15.02.2023 la 23:45, PzKpfW a spus: Aș alege V4 în orice zi față de 4L. Trebuie musai sa incerci si un 6 cilindri boxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Februarie 17, 2023 Autor Share Postat Februarie 17, 2023 Sau în 6L Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 17, 2023 Share Postat Februarie 17, 2023 Acum 1 oră, Escanor a spus: Sau în 6L asta are 6L..... si 510HP, clar, trebuie incercat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Februarie 17, 2023 Autor Share Postat Februarie 17, 2023 Acum 20 minute, apriliacluj a spus: asta are 6L..... si 510HP, clar, trebuie incercat! Incerc saptamana viitoare asta: https://www.bmw.ro/ro/all-models/m-series/x6-m/2021/detalii-bmw-x6-m.html Nu imi place modelul propriu-zis ca e prea de coca, dar motorul e altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 17, 2023 Share Postat Februarie 17, 2023 motor de 4400cmc, prea mare.... (sau cel putin dpmdv....) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Februarie 17, 2023 Autor Share Postat Februarie 17, 2023 Dar revenind la oile noastre, m-am referit la aist model: Bun motor, sunet de F1, putere infinita, vibratii 0. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 17, 2023 Share Postat Februarie 17, 2023 2 hours ago, apriliacluj said: asta are 6L..... Avem. Și pe 1.4t, nu pe 1.8 (și probabil cu integrală). Motorul 6 în linie este cel mai smooth motor cu pistoane, fiind perfect echilibrat prin natură. 2 hours ago, Escanor said: Nu imi place modelul propriu-zis ca e prea de coca, dar motorul e altceva. ...Dar cum te bucuri de el pe un camion de 2 tone și jumătate? Chestia aia are power/weight ratio de Civic Type R. Doar că Type R știe să și frâneze și să stea pe curbe. 1 hour ago, Escanor said: sunet de F1 Mi se pare că sună ca un motor de auto - ceea ce nu e neapărat rău, doar zic. Ți-e dor puțin de rafinamentul K-ului, observ. Suzuki Gixxer (chiar așa se numește) 250. Monocilindru de 250, răcit cu ulei... 2 hours ago, apriliacluj said: motor de 4400cmc, prea mare Prea mare pentru taxele și asigurările de la noi (și modul stupid în care sunt calculate), da. Pe de altă parte, dacă vrei motor sportiv de 4000+, nu cred că te uiți la BMW. N-ai cum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Februarie 17, 2023 Autor Share Postat Februarie 17, 2023 Acum 28 minute, PzKpfW a spus: Avem. Și pe 1.4t, nu pe 1.8 (și probabil cu integrală). Motorul 6 în linie este cel mai smooth motor cu pistoane, fiind perfect echilibrat prin natură. ...Dar cum te bucuri de el pe un camion de 2 tone și jumătate? Chestia aia are power/weight ratio de Civic Type R. Doar că Type R știe să și frâneze și să stea pe curbe. Vedem saptamana viitoare si revin cu impresii (artistice). Acum 28 minute, PzKpfW a spus: Mi se pare că sună ca un motor de auto - ceea ce nu e neapărat rău, doar zic. Ți-e dor puțin de rafinamentul K-ului, observ. Mi-e putin dor de motorul ala. Am cautat sa vad de unde as putea inchiria un Goldwing d-asta nou sa vad cum e si 6 boxer dar doar pe afara. Daca ar exista vreun univers in care sa fac sens cadru si look de Africa cu motor de K1600........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 17, 2023 Share Postat Februarie 17, 2023 9 hours ago, Silver Arrow said: Trebuie musai sa incerci si un 6 cilindri boxer Aș încerca, dacă s-ar pune pe motociclete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Februarie 17, 2023 Autor Share Postat Februarie 17, 2023 Acum 25 minute, PzKpfW a spus: Aș încerca, dacă s-ar pune pe motociclete. Pai pe goldwing?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate