Sari la conținut

19. PETRONAS Grand Prix of Malaysia

Postări Recomandate

Acum 13 minute, apriliacluj a spus:

Quarta, si poate Acosta

Mie Mir, de exemplu, mi se pare mai bun decat Quartararo. Constant si fara greseli cand are mobra cu care sa se dea. Dar fiecare are puncte pozitive, negative, iar noi suntem subiectivi.

Acosta este inca rookie, dar pare viitorul competitiei. 

Cu toate ca Ducati a avut o ciurda de piloti promitatori doar FB1 si JM89 s-au remarcat in mod real.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 362
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum 48 minute, apriliacluj a spus:

Quarta, si poate Acosta

Lui Acosta ii mai trebuie niște meciuri în picioare vorba aia...dar pana acum parcurs de alien - promite maxim.

Btw unde e preferatul publicului nea Iannone? :bounce:

Lângă Salvadori la 48s în spate?

Link spre comentariu

Acum 3 ore, Method a spus:

Marcelino e cel mai complet și de departe cel mai experimentat.

Quartararo e clar mai bun,prostia din 2022 a fost o cădere psihică.Pt care a plătit cu vârf și îndesat.Sunt de părere ca dacă la ora actuala Quartararo ar încăleca un Ducati greu l-ar mai ajunge cineva.

Martin e mai rapid.Mai bun overall...nu știu ce sa zic.Daca va câștiga 2024 de la Pramac și îl va fi bătut pe ditai pilotul principal al celei mai puternice echipe factory din campionat, atunci voi spune ca e mai bun,atunci da.

L-as adauga si pe Acosta, poate cel mai bun produs al competitiei, de la MM incoace. Parerea mea. 

Link spre comentariu

Andrea Iannone returned to a MotoGP bike this Friday after five years, finishing 21st in the Malaysian GP practice session with the Pertamina Enduro VR46 team.  Reflecting on his experience, the Italian rider shared his feelings:

‘I’m really happy. It was incredible. It was really good, it was impressive, because is another bike, it’s completely another story. It’s really incredible’. 

Describing the differences he noticed with the current MotoGP bike, Iannone explained:

‘The braking point, entry, and corner speed. These are the biggest differences. It’s unbelievable; it’s really difficult to touch the limit, to understand the limit – it’s really, really high. In 25 laps, I think I didn’t arrive there. I tried more on every lap and I didn’t feel the limit. It’s impressive. You need to understand, ride, ride, ride. In the end, it’s only 25 laps for the whole day, without tests, nothing – it’s difficult’.

Despite being among the slower riders, «The Maniac» felt pleased with his performance: ‘I’m happy. At the end I’m 1.9s behind Pecco [Bagnaia], that’s not bad’. 

After a five-year absence, are the bikes have easier or harder to handle?

‘It’s easier now, it’s really easy. The bike is not nervous, it’s very smooth, it turns really well. When you arrive with the bike in angle, wow… it doesn’t have movement. In the past, if you made a mistake on the pick-up, you would start moving and it was difficult to control the torque’, the #29 replied.

Link spre comentariu

Acum 13 ore, Method a spus:

Zi ca azi n-a fost perfect Bagnaia !

În cursa mare a fost, doar că tu l-ai făcut metronom în ziua cursei de sprint! :lol:

Link spre comentariu

Vorba aia "i didn't expect" :crack:Dar mi-a (ne-a) facut o surpriza placuta.

A zis in conferinta ca (si) azi a dat in acelasi fel in acel bump si nu a avut nici o problema...iarasi "n-a fost vina mea"? C'mon....ieri dai te imprastii azi "am facut la fel si nu am avut nici o problema" serios?A venit cineva si ti-a pus piedica ieri inseamna...vreun spiridus ceva.In fine.

Oxley l-a intrebat daca faptul ca foloseste in continuare furci scurte (cele vechi) nu a contribuit la asta,a zis ca nu pt ca furca nu era compresata maxim,si ca le foloseste pt ca schimba mai repede directia si dau un feeling mai bun pt el...

Castigand 10 victorii de etapa intr-un sezon,Nea Pecco intra intr-un club select cu de-ale Ago,Rossi,Stoner si Marquez.Dar vorba lui "mai am eu o statistica - am castigat 10 victorii dar nu din postura de lider al clasamentului campionatului".True that.Macar la acest capitol recunoaste ca are o problema,daca atunci cand cade tot timpul e vina altcuiva dar nu a lui...

Link spre comentariu

Acum 13 ore, Method a spus:

Lui Acosta ii mai trebuie niște meciuri în picioare vorba aia...dar pana acum parcurs de alien - promite maxim.

Btw unde e preferatul publicului nea Iannone? :bounce:

Lângă Salvadori la 48s în spate?

a zis Iannone dupa sprint ca este extrem de solicitant fizic sa pilotezi noile motorete de GP.. 

s-a calificat la 1.8secunde cum am prezis. ce te asteptai sa faca in cursa? :)

Culmea e ca la WSBK sunt parca 3 curse intr-un week-end, dar na probabil nu ai atatea butoane de apasat :)

Acum 42 minute, Method a spus:

Vorba aia "i didn't expect" :crack:Dar mi-a (ne-a) facut o surpriza placuta.

A zis in conferinta ca (si) azi a dat in acelasi fel in acel bump si nu a avut nici o problema...iarasi "n-a fost vina mea"? C'mon....ieri dai te imprastii azi "am facut la fel si nu am avut nici o problema" serios?A venit cineva si ti-a pus piedica ieri inseamna...vreun spiridus ceva.In fine.

Oxley l-a intrebat daca faptul ca foloseste in continuare furci scurte (cele vechi) nu a contribuit la asta,a zis ca nu pt ca furca nu era compresata maxim,si ca le foloseste pt ca schimba mai repede directia si dau un feeling mai bun pt el...

Castigand 10 victorii de etapa intr-un sezon,Nea Pecco intra intr-un club select cu de-ale Ago,Rossi,Stoner si Marquez.Dar vorba lui "mai am eu o statistica - am castigat 10 victorii dar nu din postura de lider al clasamentului campionatului".True that.Macar la acest capitol recunoaste ca are o problema,daca atunci cand cade tot timpul e vina altcuiva dar nu a lui...

totusi pe reluarea slowmototion se vede cum ii topaie motoreta si apoi pierde aderenta. Cine stie ce un click in plus sau in minus la reglajele furcii a fost suficient sa faca diferenta

Link spre comentariu

Acum 9 minute, Cavaleru a spus:

Culmea e ca la WSBK sunt parca 3 curse intr-un week-end, dar na probabil nu ai atatea butoane de apasat :)

Avand in vedere ca nu a mai pilotat o motocicleta de GP de vreo cinci ani (timp in care s-a schimbat totul, fata de perioada in care concura el), Iannone s-a achitat foarte onorabil de sarcina.  Sunt piloti, cu sezon regulat in MotoGP, care termina cursele la 40-50s de lider. 

Toti pilotii care au concurat atat in MotoGP cat si in WSBK spun ca intre motocicletele dintre cele doua competitii sunt diferente ca de la cer la pamant. 

Link spre comentariu

1 oră în urmă, Method a spus:

Castigand 10 victorii de etapa intr-un sezon,Nea Pecco intra intr-un club select cu de-ale Ago,Rossi,Stoner si Marquez

Acum sunt mai multe etape, nu se prea cântărește cu aceeași măsură! La fel și dacă se ia în calcul numărul de puncte.

Link spre comentariu

Acum 29 minute, Cavaleru a spus:

a zis Iannone dupa sprint ca este extrem de solicitant fizic sa pilotezi noile motorete de GP.. 

totusi pe reluarea slowmototion se vede cum ii topaie motoreta si apoi pierde aderenta. Cine stie ce un click in plus sau in minus la reglajele furcii a fost suficient sa faca diferenta

A zis ca "they are really easy to handle"  :

‘It’s easier now, it’s really easy. The bike is not nervous, it’s very smooth, it turns really well. When you arrive with the bike in angle, wow… it doesn’t have movement. In the past, if you made a mistake on the pick-up, you would start moving and it was difficult to control the torque’

Nu stiu la ce se refera insa - easy fizic sau easy smooth,dar probabil ca daca sunt usor de intrat pe viraj si de iesit dupa cum zice (fata de 2016 ),tot iti trebuie niscaiva masa musculara sa faci o cursa intreaga si mai ales la Sepang unde sunt 45 de grade si umiditate nenorocire.

Astia care se lupta la top Bagnaia si Martin si banuiesc ca sunt tip-top cu conditia fizica si se vedea ca erau exhausted dupa cursa,decum nea clubberu Iannone.

Insa dupa cum zice si colegul,avand in vedere ca a stat mai mult in cluburi de vreo 5 ani,sa urci pe ele si mai ales la Sepang si sa nu iesi ultimul e o nota buna.A zis si el ca avea 1.8s/tur fata de Bagnaia ceea ce e decent (pt el).

Acum 5 minute, ENEOS a spus:

Acum sunt mai multe etape, nu se prea cântărește cu aceeași măsură! La fel și dacă se ia în calcul numărul de puncte.

true true

Oricum a rupt la victorii nea Pecco.

Ba da stau si ma mir cum naiba a "reusit" cu 10 victorii vs 3 sa iasa pe 2 in campionat?WTF

Trebuie studiat nitel clasamentul ca efectiv nu pricep cum a reusit trebusoara asta.A fost in fiecare sprint pe burta sau cum naiba??

Link spre comentariu

Acum 3 minute, Method a spus:

A zis ca "they are really easy to handle"  :

‘It’s easier now, it’s really easy. The bike is not nervous, it’s very smooth, it turns really well. When you arrive with the bike in angle, wow… it doesn’t have movement. In the past, if you made a mistake on the pick-up, you would start moving and it was difficult to control the torque’

Nu stiu la ce se refera insa - easy fizic sau easy smooth,dar probabil ca daca sunt usor de intrat pe viraj si de iesit dupa cum zice (fata de 2016 ),tot iti trebuie niscaiva masa musculara sa faci o cursa intreaga si mai ales la Sepang unde sunt 45 de grade si umiditate nenorocire.

Astia care se lupta la top Bagnaia si Martin si banuiesc ca sunt tip-top cu conditia fizica si se vedea ca erau exhausted dupa cursa,decum nea clubberu Iannone.

Insa dupa cum zice si colegul,avand in vedere ca a stat mai mult in cluburi de vreo 5 ani,sa urci pe ele si mai ales la Sepang si sa nu iesi ultimul e o nota buna.A zis si el ca avea 1.8s/tur fata de Bagnaia ceea ce e decent (pt el).

cred ca se refera ca a crescut mult handlingul si mobra e mai iertatoare, nu te mai fortaza la un pilotaj exact si fara greseala.

Link spre comentariu

Acum 32 minute, Method a spus:

‘It’s easier now, it’s really easy. The bike is not nervous, it’s very smooth, it turns really well. 

Nu stiu la ce se refera insa - easy fizic sau easy smooth,dar probabil ca daca sunt usor de intrat pe viraj si de iesit dupa cum zice (fata de 2016 ),tot iti trebuie niscaiva masa musculara sa faci o cursa intreaga 

Formularea lui nu lasa loc de interpretari. Se refera la comportament: nu este naravasa, livreaza puterea smooth si spre deosebire de ce a lasat el la Ducati, cand a plecat, coteste foarte bine. Asta nu exclude un handling mai solicitant, decat cu ceea ce era el obisnuit, datorita elementelor aero care "ingreuneaza" motocicleta si o face mai putin flickable. 

Link spre comentariu

Ati vazut ce a fost ?

image.thumb.png.4d36b54d5767a9bedb1653a222eede02.png

asta am gasit-o pe FB, dar in reluarea imediat dupa am apucat sa vad ceva asemanator dar din alt unghi...bine ca a scapat...UGLY!!!

Link spre comentariu

si inca una

image.thumb.png.fc32b95b7682ea6494a9acb575b9daef.png

12 minutes ago, frigider said:

Ii intrase capul la roată parcă,nu prea am văzut o reluare cap coada cu incidentul.

a fost doar o reluare comleta imediat dupa ce au dat steagul, atunci vazusem ptr o fractiune de secunda...

luat din inregistrarea respectiva:

https://youtu.be/RzaGD9ZK0WE

*completa...

Link spre comentariu

Acum 15 minute, ioio_viola a spus:

vremea insista ca finala sa nu se joace in Spania:

GbiCyj5bYAEQvAy?format=png&name=900x900

Eh,eh sa nu ne panicam.Mai sunt 2 saptamani totusi.

Acum 4 ore, Lup69 a spus:

uat din inregistrarea respectiva:

https://youtu.be/RzaGD9ZK0WE

Noroc ca nu i s-a bagat casca intre roata si codita motoretei lui Q ci doar s-a lovit de ea...urat accident.

Dar parca de la el a plecat totul nu?De la Miller?

In alta ordine de idei,bai nene - mi se pare deja prea politically corect si prea lame :

Whats-App-Image-2024-11-04-at-11-24-09.j

De pe insta - deci Martin isi pune poza cu "un alt podium obtinut cu lupta multa" samd,si Pecco ii da like?Hai frate,i-a dat inimioara?

Bai,bai nu se mai poate asa.

Ok,clean fight am inteles dar deja va luati in brate dupa ce unul din voi va castiga?C'mon,putina indarjire mai frate :rusinica:

De ce presimt ca acest campionat nu se va termina asa finut si politcally corect si "pupat toti piata Universitatii" (vorba lui Caragiale) ?

:bounce:

Link spre comentariu

Acum 2 minute, Method a spus:

In alta ordine de idei,bai nene - mi se pare deja prea politically corect si prea lame :

Whats-App-Image-2024-11-04-at-11-24-09.j

De pe insta - deci Martin isi pune poza cu "un alt podium obtinut cu lupta multa" samd,si Pecco ii da like?Hai frate,i-a dat inimioara?

Bai,bai nu se mai poate asa.

Ok,clean fight am inteles dar deja va luati in brate dupa ce unul din voi va castiga?C'mon,putina indarjire mai frate :rusinica:

De ce presimt ca acest campionat nu se va termina asa finut si politcally corect si "pupat toti piata Universitatii" (vorba lui Caragiale) ?

:bounce:

ti-am zis astia sunt niste fatalai. 

Ii mananca Marquez la anu daca isi tempereaza iesirile la arat.. 

Link spre comentariu