Cavaleru Postat Luni la 08:04 Share Postat Luni la 08:04 (editat) Acum 12 ore, frigider a spus: corect, iar Peco caraia ca uzina ar putea face mai mult pentru el. face ce face si o da in bara. la anul va fi blocata dezv motoarelor? sau de la anul? sau cum? in 25 vor merge cu motoarele 24? sau din 25 nu se mai sch motoarele? in 2026 este freeze, se va merge cu tot ce s-a dezvoltat in 2025 Editat Luni la 08:09 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Luni la 08:08 Autor Share Postat Luni la 08:08 Eu zic ca cei de la TNT sunt cei mai tari prezentatori de Mgp. Foarte tare faza de ieri din garajul Pramac. https://www.facebook.com/share/v/1EBc2VKVb9/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Luni la 08:13 Share Postat Luni la 08:13 In afara de haterii congenitali cred ca absolut toata lumea se bucura pentru JM si Pramac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Luni la 08:26 Share Postat Luni la 08:26 1 oră în urmă, Method a spus: Pecco sa ia lectii de la inaintasul lui Blandul Dovi - nice guys finish last. Peco n-a invatat nimic in 2 sezoane ca tre sa punctezi si in zilele proaste. cred a o sa ii iasa pe nas rautatile lui MM si oricat e el de calm cred ca-si va pierde cumpatul. MM are un stil aparte, rautatea aia tipica unui multiplu campion mondial. Asta se va bate la sange cu Peco si cred ca va avea castig de cauza la finalul sezonului. Apropo de teste s-a zis ca au si un GP24 pregatit pt MM pt teste. sunt curios la ce il ajuta, sa vada evolutiile de la `23 la '24 si apoi la `25? @apriliacluj Acosta, pai cred ca inceputurile au fost timide si a incercat sa adune cat mai multe ture sub centura, apoi vazand ca nu e la fel de rapid, a incercat sa forteze si treptat a depasit potentialul motoretei si a sfarsit in prundis. Cred ca are mai multe DNFuri decat Binder si totusi sunt apropiati la punctaj, ceea ce pt un rookie e mare lucru sa fie acolo in ceafa pilotului de referinta al producatorului, mai ales ca esti in echipa de client.. AM a inceput bine sezonul, a fost mai constant decat cei 3 mentionati. Iar dintre ei cel mai dezamagit sunt de prestatia lui Bez caruia nu i-a priit deloc trecerea la GP23.. Nici nu stiu ce sa ma astept de la el cu trecerea la Aprilia, dar hai ca vedem in zilele de test. Stie cineva care e programul pe ore? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Luni la 08:39 Share Postat Luni la 08:39 Acum 49 minute, apriliacluj a spus: in alta ordine de idei, m-a surprins si faptul ca la general, AM, pana la urma a terminat in fata lui Morbido, DiGia, Bez, la asta chiar nu ma asteptam toti vad doar ca AM e sub MM si ca mai darama pe unu din cand in cand Acum 35 minute, Cavaleru a spus: in 2026 este freeze, se va merge cu tot ce s-a dezvoltat in 2025 super , deci mai au 1 an ceilalti sa-i prinda pe ducati. desi nu cred ca motoarele in sine sunt problema, cat electronica etc. Acum 25 minute, Cavaleru a spus: Stie cineva care e programul pe ore? eu o sa pandesc torente, sa ascult ore intregi in timp ce lucrez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Luni la 08:52 Share Postat Luni la 08:52 Acum 25 minute, Cavaleru a spus: Apropo de teste s-a zis ca au si un GP24 pregatit pt MM pt teste. sunt curios la ce il ajuta, sa vada evolutiile de la `23 la '24 si apoi la `25? sa aibe de unde alege sau sa sparga mai multe carene? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Luni la 08:53 Autor Share Postat Luni la 08:53 Acum 20 minute, Cavaleru a spus: Stie cineva care e programul pe ore? Programul TV Prima sport3 10:45-14:00 Moto Gp Test Oficial 2024 15:00 -18:30 Moto Gp Test Oficial 2024 TNT sport 2 (Ora Angliei) 8:45-12:00 AM Live MotoGP Coverage of the first session of MotoGP pre-season testing, which takes place in Barcelona 1:00-4:30 PM Live MotoGP Coverage of the second session of MotoGP pre-season testing, which takes place in Barcelona 2025 MotoGP winter test schedule: Valencia MotoGP Test: November 19, 2024 Sepang Shakedown Test*: January 31-February 2, 2025 Sepang MotoGP Test: February 5-7, 2025 Buriram MotoGP Test: February 12-13, 2025 *The Sepang Shakedown is for test riders, rookies (Ai Ogura, Somkiat Chantra, Fermin Aldeguer) and race riders from manufacturers in concession Rank D (currently Yamaha and Honda). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Luni la 08:53 Share Postat Luni la 08:53 mai e cineva curios sa vada zambetul lui MM dupa niste ture pe GP25? stiu ca eu sunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Luni la 08:55 Autor Share Postat Luni la 08:55 Acum 15 minute, frigider a spus: super , deci mai au 1 an ceilalti sa-i prinda pe ducati. KTM si Aprilia nu mai au un an. au iarna asta sa-i dea de cap si apoi timp de doi ani doar sa poliseze ce au facut. La Honda si Yamaha depinde daca termina constant mai sus sau nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Luni la 09:32 Share Postat Luni la 09:32 Acum 38 minute, ioio_viola a spus: ase ni, pt o bere, te rugam sa faci un topic pt teste si presezon 2025 thx! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Luni la 09:47 Share Postat Luni la 09:47 Acum 1 oră, apriliacluj a spus: alta ordine de idei, m-a surprins si faptul ca la general, AM, pana la urma a terminat in fata lui Morbido, DiGia, Bez, la asta chiar nu ma asteptam N-o fi dezvoltator nea Memelu,nici pe departe,da probabil la cata exp are,stie sa seteze o motoreta.Si nici Carchedi ala nu e prost,e si el campion mondial cu Mir,asa ca probabil mezinul a avut niste avantaje - conteaza mult o motoreta gata-setata si niste riding tips de la un 8x campion mondial. Bez eu cred ca totusi e clase multe peste AM,si continui sa cred ca daca nu il chema Marquez,nu il vedeam pe baiatul asta in gp. 1 oră în urmă, Cavaleru a spus: Peco n-a invatat nimic in 2 sezoane ca tre sa punctezi si in zilele proaste. cred a o sa ii iasa pe nas rautatile lui MM si oricat e el de calm cred ca-si va pierde cumpatul. MM are un stil aparte, rautatea aia tipica unui multiplu campion mondial. Asta se va bate la sange cu Peco si cred ca va avea castig de cauza la finalul sezonului. Foarte adevarat...din pacate pt Pecco. Acuma na - eu ma bucur pt ca vom vedea cum e sa te bati 4 real cu un campion mondial,nu cu toti tartanii. De la egal la egal.Sa ii vedem viteza maestrului. Noul scandal : Bastianini urticat ca AE i-a tinut spatele lui JM : “Aleix’s Behavior Was Disgraceful” Speaking with palpable frustration after the race, Bastianini didn’t hold back. “Aleix’s behavior does not do him credit,” he said bluntly. “It was his last race, and he had the chance to fight for a podium finish. Instead, he chose to prioritize his friendship with Martín, and in doing so, he ruined the races of other riders. These things should not happen in professional racing.” The Italian, known as ‘La Bestia,’ didn’t stop there. He expressed disbelief over Espargaró’s tactics, suggesting the Spaniard had essentially sacrificed his own ambitions to act as a blocker for Martín. “For me, it’s not right. He’s not Martín’s teammate. Without that fight with Aleix, maybe I could’ve done more. Aleix did the whole race for Jorge. Sure, they’re friends, but you can’t do something like that.” ...si raspunsul lui Aleix : Aleix Espargaro concluded his final race as an active rider at the Solidarity GP, crossing the line in 5th place. However, his performance drew some criticism from Enea Bastianini, who felt it was unfair of Espargaro to hold up other riders to create space for Jorge Martin. Espargaro disagreed, defending his actions as fair. Reflecting on his final race, he stood by his choices on the track. "It was a big challenge - I had to cry on the starting grid, but somehow I managed to stay focussed during the race. As soon as we crossed the finish line, the crying started again. I was quickly with Jorge and we were both completely exhausted and happy. He shouted to me - ‘we've done it! I'm also happy that I was able to help Jorge a little. I had spoken to him before the race and he had the feeling that all the other Ducati riders would be riding against him. Which is understandable - so I wanted to help my little brother. Honestly, I don't think that's fair. I would have loved to have fought with Enea for fourth place, but unfortunately he was three seconds behind me." Enea degeaba se smiorcarie - merge pe cea mai buna (de departe) motoreta de pe grila.Faptul ca nu a putut sa depaseasca un pilot retras aproape pe o motoreta..hai sa zicem cu probleme,e fix vina lui.Degeaba se urtica - AM de la Gresini si cu GP23 a reusit pana la urma nu? A cui e vina?Cred ca mai degraba italianul incearca sa gaseasca un vinovat (altul decat el) pt lipsa lui de performanta,dar e stravezie rau treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Luni la 09:56 Share Postat Luni la 09:56 1 oră în urmă, Cavaleru a spus: Peco n-a invatat nimic in 2 sezoane ca tre sa punctezi si in zilele proaste. cred a o sa ii iasa pe nas rautatile lui MM si oricat e el de calm cred ca-si va pierde cumpatul. Pecco este acelasi, pe care il stim de patru ani, de cand a trecut la echipa de uzina. Anul asta si-a atins potentialul maxim, asta a fost cam tot ce se poate cere de la el. In sezonul 2024 a reusit sa piarda titlul cu 11 victorii in cursele de GP si 7 victorii in cursele de sprint. Incredibil! Ceva ma face sa cred ca circul mult asteptat de media, in boxa Ducati, in sezonul 2025, nu va avea loc. Jiji nu imi pare omul care sa scape lucrurile din mana. Nu este Lin Jarvis. Cred ca relatiile dintre cei doi vor fi in limitele normalului, poate mai reci, poate cu unele frictiuni, in urma unor evenimente de pe pista ( pentru ca vor fi, cu siguranta), dar nu vom asista la magariile intamplate in boxa Yamaha, intre Rossi si Lorenzo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Luni la 10:04 Share Postat Luni la 10:04 @Method slab in cursa asta Bastianini, n-a fost in stare sa-l bata pe un AE extra motivat. probabil nici nu a avut increderea in motoreta de sambata.. ceva a fost acolo ca prea s-a topit dupa ce l-a scos din ritm duelul cu AE. Dupa cum am zis si mai devreme e un pilot constant, doar ca suprinde cu momente de rataceala.. a terminat sezonul pe locul meritat 4... ca altul ar fi scos mai mult din motoreta aia ce mai conteaza el a fost cel care a calarit-o si comparand cu celelalte gp24 a fost peste morbideli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Luni la 10:09 Share Postat Luni la 10:09 Acum 17 minute, Method a spus: Noul scandal : Bastianini urticat ca AE i-a tinut spatele lui JM : “Aleix’s Behavior Was Disgraceful” Nesimtitul! Tocmai el vorbeste... uita ca sambata a facut exact acelasi lucru pentru Bagnaia. Frustrat, omul... a pierdut buluionul de dolari si cine stie ce alte "bonusuri" si "comisioane" promise, daca lua Pecco titlul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Luni la 11:43 Share Postat Luni la 11:43 Acum 1 oră, xt600 a spus: Nesimtitul! Tocmai el vorbeste... uita ca sambata a facut exact acelasi lucru pentru Bagnaia. Frustrat, omul... a pierdut buluionul de dolari si cine stie ce alte "bonusuri" si "comisioane" promise, daca lua Pecco titlul. cica pt loc 3 era bonusul o mai fi fost ceva in plus daca iesea peco. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Luni la 11:49 Autor Share Postat Luni la 11:49 Acum 2 ore, apriliacluj a spus: ase ni, pt o bere, te rugam sa faci un topic pt teste si presezon 2025 thx! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Luni la 12:01 Share Postat Luni la 12:01 voi n-ati fi frustrati daca ati pierde 1milion de euro? eu m-as da cu bilutele de pamant si m-as tara pe cioburi de nervi, dar nu din cauza lui AE ci ca nu am fost in stare sa-l fac in sange pe circuit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Luni la 12:04 Autor Share Postat Luni la 12:04 (editat) Editat Luni la 12:09 de ioio_viola Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Luni la 12:07 Share Postat Luni la 12:07 Acum 2 ore, Method a spus: Noul scandal : Bastianini urticat ca AE i-a tinut spatele lui JM : “Aleix’s Behavior Was Disgraceful” Speaking with palpable frustration after the race, Bastianini didn’t hold back. “Aleix’s behavior does not do him credit,” he said bluntly. “It was his last race, and he had the chance to fight for a podium finish. Instead, he chose to prioritize his friendship with Martín, and in doing so, he ruined the races of other riders. These things should not happen in professional racing.” The Italian, known as ‘La Bestia,’ didn’t stop there. He expressed disbelief over Espargaró’s tactics, suggesting the Spaniard had essentially sacrificed his own ambitions to act as a blocker for Martín. “For me, it’s not right. He’s not Martín’s teammate. Without that fight with Aleix, maybe I could’ve done more. Aleix did the whole race for Jorge. Sure, they’re friends, but you can’t do something like that.” ...si raspunsul lui Aleix : Aleix Espargaro concluded his final race as an active rider at the Solidarity GP, crossing the line in 5th place. However, his performance drew some criticism from Enea Bastianini, who felt it was unfair of Espargaro to hold up other riders to create space for Jorge Martin. Espargaro disagreed, defending his actions as fair. Reflecting on his final race, he stood by his choices on the track. "It was a big challenge - I had to cry on the starting grid, but somehow I managed to stay focussed during the race. As soon as we crossed the finish line, the crying started again. I was quickly with Jorge and we were both completely exhausted and happy. He shouted to me - ‘we've done it! I'm also happy that I was able to help Jorge a little. I had spoken to him before the race and he had the feeling that all the other Ducati riders would be riding against him. Which is understandable - so I wanted to help my little brother. Honestly, I don't think that's fair. I would have loved to have fought with Enea for fourth place, but unfortunately he was three seconds behind me." Enea degeaba se smiorcarie - merge pe cea mai buna (de departe) motoreta de pe grila.Faptul ca nu a putut sa depaseasca un pilot retras aproape pe o motoreta..hai sa zicem cu probleme,e fix vina lui.Degeaba se urtica - AM de la Gresini si cu GP23 a reusit pana la urma nu? A cui e vina?Cred ca mai degraba italianul incearca sa gaseasca un vinovat (altul decat el) pt lipsa lui de performanta,dar e stravezie rau treaba. Eu cand v-am zis ca Batianini e b-o-u ati sarit in sus, ca vai cum jignesti baiatul. Omul ala ori e drogat mereu ori e prost ori nu stiu ce sa zic de el, ori e alienat mintal, si cand vorbeste in interviuri mie imi pare ca nu e cu noi acolo. Inclusiv comportamentul lui pe durata campionatului mi s-a parut dubios mereu, cum poate un om cu cea mai buna echipa si cea mai buna moto sa mearga cand foarte prost cand foarte bine? Si cand auzeam comentatorii ca vai, Bastianini cu talentul lui extraordinar de a salva pneurile pe final.. Nu, eu nu cred ca e vreun talent, eu cred ca omul era mereu pe pastile la inceput de cursa si cand le mai trecea efectul atunci isi aducea si el aminte ca e in cursa, ca e pe Lenovo Ducati, ca e duminica, ca e cursa si nu antrenament, etc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Luni la 13:49 Share Postat Luni la 13:49 (editat) Acum 3 ore, Cavaleru a spus: Dupa cum am zis si mai devreme e un pilot constant, doar ca suprinde cu momente de rataceala.. Afirmatia ta mi-a adus aminte de un citat celebru in aceeiasi nota : “Industria română este admirabilă, e sublimă, putem zice, dar lipseşte cu desăvârşire” (Ion Luca Caragiale) Acum 3 ore, Cavaleru a spus: a terminat sezonul pe locul meritat 4... ca altul ar fi scos mai mult din motoreta aia ce mai conteaza el a fost cel care a calarit-o si comparand cu celelalte gp24 a fost peste morbideli Locul 4 meritat...in ce sens? Bastianini cu aceeiasi motoreta,echipa,resurse etc ca ale lui Pecco se batea (si a pierdut batalia) cu un pilot de la o echipa desculta care abia anul asta a luat cunostinta de Ducati.Ok - un super smecher de pilot dar totusi...Din orice parte si oricine ai compara,iese rau-prost cum vrei tu sa ii zici. Intradevar,daca il compari cu Morbidelli (desi Morbidelli e vioara 2 la echipa satelit 2 tehnicieni Pramac),iese decent. Da,aici iti dau dreptate - e mai bun decat Morbidelli....si decat Zarco...si decat Luca Marini...de fapt Luca Marini...de la echipa Ducati factory si GP24,nush ce sa zic,poate iesea pe 3 Acum 3 ore, xt600 a spus: Nesimtitul! Tocmai el vorbeste... uita ca sambata a facut exact acelasi lucru pentru Bagnaia. Frustrat, omul... a pierdut buluionul de dolari si cine stie ce alte "bonusuri" si "comisioane" promise, daca lua Pecco titlul. +1 Mai nene cum sa vociferezi cand tu nu ai fost in stare sa il depasesti pe AE,dar a reusit AM? - AM fiind nu baiatul talentat,ci ruda mai tuta a acelui baiat,care are 2 tehnicieni si un inginer in boxa si merge pe o moto veche de 1 an?Si el poate,tu nu poti.Omfg... Ok - inteleg ce a facut AE dar nu a fost meltean, nu a facut bomb - blockpass (cum a facut Bastianini la JM si cum probabil avea de gand sa faca din nou daca il prindea aici),AE a fost agresiv dar elegant.Nu i se poate reprosa nimic. Ori Bestia vietii - marele "talentuos" in a salva pneurile vorba colegului (care e probabil la fel de exasperat de declamatiile comentatorilor ca si mine),acst guru tyre saving'ului pe final de cursa, ce-ai facut tati?Ti-ai praijit gumele in 3 tururi incercand sa il depasesti pe purisan si dupa aia te-au luat baietii din spate in voleuri de ai iesit pe coispe?Pai si tot el e tare in gura?Ouch. Eu as tacea macar sa o las asa cum a cazut in locul lui... Nasol momentul,finalul de cariera la Ducati (si probabil inceputul sfarsitului carierei in gp) Btw,am uitat sa zic - JM sa faca bine sa ii dea lui AE o masa o lada de whisky o...o tura cu Maria ceva,ca nea AE a facut pt JM o chestie...wow.Efectiv a separat pe cei 2 (+MM) de restul pilotilor,garantandu-i lui JM un deznodamant favorabil in cazul in care termina in picioare si o mare liniste aparandu-l de absolut toti pilotii din spate.Respekt Aleix - a zis bine JM "WE did it". Aici la Barcelona,da - THEY did it,nu doar JM did it "he had the feeling that all the other Ducati riders would be riding against him. Which is understandable" Hehe,il poate condamna cineva ca a gandit asa? Editat Luni la 13:57 de Method Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Luni la 20:04 Share Postat Luni la 20:04 Acum 6 ore, Method a spus: Locul 4 meritat...in ce sens? atat merita, mai mult nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Luni la 20:09 Share Postat Luni la 20:09 Acum 8 ore, B.B. a spus: Eu cand v-am zis ca Batianini e b-o-u ati sarit in sus, ca vai cum jignesti baiatul. Omul ala ori e drogat mereu ori e prost ori nu stiu ce sa zic de el, ori e alienat mintal, si cand vorbeste in interviuri mie imi pare ca nu e cu noi acolo. Inclusiv comportamentul lui pe durata campionatului mi s-a parut dubios mereu, cum poate un om cu cea mai buna echipa si cea mai buna moto sa mearga cand foarte prost cand foarte bine? Si cand auzeam comentatorii ca vai, Bastianini cu talentul lui extraordinar de a salva pneurile pe final.. Nu, eu nu cred ca e vreun talent, eu cred ca omul era mereu pe pastile la inceput de cursa si cand le mai trecea efectul atunci isi aducea si el aminte ca e in cursa, ca e pe Lenovo Ducati, ca e duminica, ca e cursa si nu antrenament, etc.. Calm,dai cu rudotel ca te.ai inflamat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Luni la 20:17 Share Postat Luni la 20:17 Acum 6 ore, Method a spus: o...o tura cu Maria "he had the feeling that all the other Ducati riders would be riding against him. Which is understandable" Hehe,il poate condamna cineva ca a gandit asa? Da! Da! Cu Maria!!! Simpatica botoasa... Btw... nu stiu daca ai observat, pe grila, inainte de start, pe tipa care ii tinea umbrela lui Cabroncito... o fi fost iubita?? Superba! He, he... cand spuneam eu ca asa se fac lucrurile la Ducati, ma faceau "espertii" conspirationist. Acum 8 ore, frigider a spus: cica pt loc 3 era bonusul o mai fi fost ceva in plus daca iesea peco. Da, bonusul de 1 milion era pentru locul 3, dar sunt convins ca i s-a mai promis cate ceva, daca ii tinea spatele lui Pecco si il ajuta... cumva... sa ia titlul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolfybv Postat Luni la 21:07 Share Postat Luni la 21:07 Acum 13 ore, Method a spus: Intradevar Aprilia si-a luat piloti mana 1 - mie imi place mult si Bez. Bez e preferatul meu de cand a venit in clasa mare, iar acum ca e pe Aprilia e constelatia perfecta Are un stil de pilotaj fain (a demonstrat castigand pe GP22, pacat ca nu s-a inteles cu GP23) si come on, omul are un caracter super fain, se vede ca se bucura de fiecare moment pe circuit. Plus ca modul in care se tachina anii trecuti cu Pecco la conferintele de presa era super funny. Si mai are si frumusetea aia de pitbull Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Marți la 02:48 Share Postat Marți la 02:48 Acum 6 ore, xt600 a spus: Da! Da! Cu Maria!!! Simpatica botoasa... Btw... nu stiu daca ai observat, pe grila, inainte de start, pe tipa care ii tinea umbrela lui Cabroncito... o fi fost iubita?? Superba! Da, e frumoasa Maria lui JM. Pe gagica lui MM o cheama Gemma Pinto, nu știu daca ea era pe grila ca nu am fost atent, dar ea e in poza asta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate