ianachim Postat ieri la 08:04 Share Postat ieri la 08:04 Asa este cand te zgarcesti la o suta de euro dati pentru o firma de inmatriculari…. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat 23 ore în urmă Share Postat 23 ore în urmă https://giphy.com/gifs/paidoff-trutv-paid-off-michael-torpey-7XmgAwugUlYWHWKcGt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat 21 ore în urmă Autor Share Postat 21 ore în urmă Acum 2 ore, ianachim a spus: Asa este cand te zgarcesti la o suta de euro dati pentru o firma de inmatriculari…. asa este. o sa chem si firma sa mi schimbe becul :). pe vremea mea (cred ca tu erai inca in proiect)- oamenii isi vedeau de viata lor. acum e nevoie de firme :)) de fapt e o idee buna de afacere:). inteleg acum de unde "gsa", "adv", etc:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat 18 ore în urmă Share Postat 18 ore în urmă (editat) Acum 3 ore, foxbat a spus: asa este. o sa chem si firma sa mi schimbe becul :). pe vremea mea (cred ca tu erai inca in proiect)- oamenii isi vedeau de viata lor. acum e nevoie de firme :)) de fapt e o idee buna de afacere:). inteleg acum de unde "gsa", "adv", etc:) Nu e prost cine cere,e prost cine da. Imi aduc aminte acu multi ani,la o inmatriculare,m-am dus sa fac niste copii xerox si ma intreba aia de acolo:”vreti sa va asezam actele in dosar ??” Eu zic ca nu vreau,in gandul meu….nus handicapat …. Ma uit dupa aia la tarifele de pe perete si vad ca aranjatul costa cat o distractie scurta pe centură. Editat 18 ore în urmă de ALEX-Guzzista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat 12 ore în urmă Share Postat 12 ore în urmă (editat) Acum 9 ore, foxbat a spus: o sa chem si firma sa mi schimbe becul În curând, o să vină directivă de la _ue și o să fie obligatoriu! Editat 12 ore în urmă de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate