frigider Postat Decembrie 11 Share Postat Decembrie 11 Acum 1 oră, nike a spus: N-are ce cauta BMW in cupa prieteniei Ducati. cineva trebuie sa iasa si pe 21-22, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Decembrie 11 Share Postat Decembrie 11 Acum 2 ore, frigider a spus: cineva trebuie sa iasa si pe 21-22, nu? Aleas locurile hondelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Decembrie 11 Share Postat Decembrie 11 Acum 1 minut, nike a spus: Aleas locurile hondelor *19-20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Decembrie 11 Share Postat Decembrie 11 Acum 6 ore, nike a spus: N-are ce cauta BMW in cupa prieteniei Ducati. Meanwhile la austrieci miroase urat de tot : 500 more jobs are set to be cut at KTM amid its financial woes Ce mi se pare si mai nasol e ca nu mi se pare ca au un plan si ca o fac pt a linisti creditorii - foarte random si din pix mi se par aceste concedieri "dupa ce au dat afara in trecut 250 de oameni,acum vor mai da afara 500". Suna ca si cum nimeni nu a luat joburile alea la mana sa vada care ce cum daca e necesar daca se poate misca compania fara el,suna ca si cum un manager a scris cu pixul pe hartie "taiati 250 de posturi" ca sa mai micsoram cheltuielile,dupa un timp cineva a venit si i-a raportat ca nu e de ajuns,si atunci managerul a zis "taiati 500 na poftim,sper ca va ajunge acum".Nu foarte gandita treaba,facuta in pripa si din pix,fara sa calculeze ceva,cel putin asa da impresia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Decembrie 11 Share Postat Decembrie 11 Acum 10 minute, Method a spus: Nu foarte gandita treaba,facuta in pripa si din pix,fara sa calculeze ceva,cel putin asa da impresia... Precum desenul fiecarui model. Trebuia sa dea 500 de oameni afara pentru a schimba cifra de afaceri si a lua alte credite. In cateva luni ii va angaja la loc, pana atunci angajatii stau in somaj. Win-win! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Decembrie 12 Share Postat Decembrie 12 Acum 20 ore, nike a spus: In cateva luni ii va angaja la loc, pana atunci angajatii stau in somaj. Win-win! Haha Ar vrea ei Pai avand in vedere ca au oprit toate liniile de productie pt ca au foarte multe moto pe stock (citisem undeva ca aproape de 132 mii unitati) si pe deasupra iti dai seama ca acum iarna nu vand nimic,si in special avand in vedere ca stie toata lumea ca firma e falimentara,deci le pot vinde doar daca le dau un ditai discount'ul...eu m-as mira sa mai angajeze vreun om inapoi. Nu m-as mira insa daca ar mai da "1000" afara Credit iarasi m-as mira sa le mai dea cineva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 12 Share Postat Decembrie 12 Acum 21 ore, Method a spus: Suna ca si cum nimeni nu a luat joburile alea la mana sa vada care ce cum daca e necesar daca se poate misca compania fara el,suna ca si cum un manager a scris cu pixul pe hartie "taiati 250 de posturi" ca sa mai micsoram cheltuielile,dupa un timp cineva a venit si i-a raportat ca nu e de ajuns,si atunci managerul a zis "taiati 500 na poftim,sper ca va ajunge acum".Nu foarte gandita treaba,facuta in pripa si din pix,fara sa calculeze ceva,cel putin asa da impresia... De unde stii? Sau doar iti imaginezi? Tu crezi ca aia in 2024 in ditamai compania nu au un sistem de evaluare al agajatilor si cu ajutorul caruia pot vedea imediat care sunt leprele si automat primii pe lista de plecat acasa? Da... de fapt stiu ca la tine la stat nu functioneaza asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Joi la 13:53 Share Postat Joi la 13:53 La 11.12.2024 la 13:40, Method a spus: foarte random si din pix mi se par aceste concedieri "dupa ce au dat afara in trecut 250 de oameni,acum vor mai da afara 500". Suna ca si cum nimeni nu a luat joburile alea la mana sa vada care ce cum daca e necesar daca se poate misca compania fara el,suna ca si cum un manager a scris cu pixul pe hartie "taiati 250 de posturi" ca sa mai micsoram cheltuielile Ca la orice companie serioasă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Vineri la 06:35 Share Postat Vineri la 06:35 (editat) La 12.12.2024 la 11:30, B.B. a spus: De unde stii? Sau doar iti imaginezi? Tu crezi ca aia in 2024 in ditamai compania nu au un sistem de evaluare al agajatilor si cu ajutorul caruia pot vedea imediat care sunt leprele si automat primii pe lista de plecat acasa? Da... de fapt stiu ca la tine la stat nu functioneaza asa. Am zis eu ca stiu?Am zis ca mi se pare foarte aleatoriu si necalculat numarul.Lucrez foarte mult cu numere iar asta stie oricine lucreaza cu date : tot timpul cand vezi numere rotunde,sunt date din pix,din burta : "dati afara 250"...nu ajunge? "mai dati 500,sper ca ajunge acuma ce naiba". Ma a naibii coincidenta si potrivire : prima oara au dat 250 angajati,da de ce nu 237?de ce nu 241?250 fix.Si a 2a oara capatul - 500.Rotund. Astea mi se par numere scrise pe foaie din pix date din incheietura,nu vizualizat organigrama vazut posturi ce se pot reduce/taia etc.Dar normal ca nu stiu - as putea sa ma insel,ar fi putut sa studieze si fix 250+500 angajati sa le reiasa.Yeah,right Clickbait penibil. Editat Vineri la 11:03 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Vineri la 07:00 Share Postat Vineri la 07:00 Acum 24 minute, Method a spus: Am zis eu ca stiu?Am zis ca mi se pare foarte aleatoriu si necalculat numarul.Lucrez foarte mult cu numere iar asta stie oricine lucreaza cu date : tot timpul cand vezi numere rotunde,sunt date din pix,din burta : "dati afara 250"...nu ajunge? "mai dati 500,sper ca ajunge acuma ce naiba". Ma a naibii coincidenta si potrivire : prima oara au dat 250 angajati,da de ce nu 237?de ce nu 241?250 fix.Si a 2a oara capatul - 500.Rotund. Astea mi se par numere scrise pe foaie din pix date din incheietura,nu vizualizat organigrama vazut posturi ce se pot reduce/taia etc.Dar normal ca nu stiu - as putea sa ma insel,ar fi putut sa studieze si fix 250+500 angajati sa le reiasa.Yeah,right Auzi jumatate si intelegi un sfert : am mai zis,eu nu lucrez la stat. a zis din pix ca da afara si de fapt nu da :)) PS stim, ai contracte cu statu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Vineri la 08:54 Share Postat Vineri la 08:54 (editat) Acum 4 ore, Method a spus: Am zis eu ca stiu?Am zis ca mi se pare foarte aleatoriu si necalculat numarul.Lucrez foarte mult cu numere iar asta stie oricine lucreaza cu date : tot timpul cand vezi numere rotunde,sunt date din pix,din burta : "dati afara 250"...nu ajunge? "mai dati 500,sper ca ajunge acuma ce naiba". Ma a naibii coincidenta si potrivire : prima oara au dat 250 angajati,da de ce nu 237?de ce nu 241?250 fix.Si a 2a oara capatul - 500.Rotund. Astea mi se par numere scrise pe foaie din pix date din incheietura,nu vizualizat organigrama vazut posturi ce se pot reduce/taia etc.Dar normal ca nu stiu - as putea sa ma insel,ar fi putut sa studieze si fix 250+500 angajati sa le reiasa.Yeah,right Auzi jumatate si intelegi un sfert : am mai zis,eu nu lucrez la stat. Despre ce tiganie vorbesti?Ai citit si articolul la care dai link?Sau doar te-a incantat senzationalul titlului? Iti dai seama ca in articol nu spune absolut nimic nu? "Marquez va trece la Ducati in 2025,cea mai competititva moto din grid,o echipa de top,va fi rival cu Bagnaia" - wow soc! ce stire.... Clickbait penibil. Iar intreb, de unde stii tu ca fix 250 de oameni si apoi 500 au dat? Da, astea par puse din pix, dar mai mult ca sigur din pix-ul unui jurnalist si nu din pix-ul unuia de la HR de la KTM. Mie personal mi se pare complet tras de par sa dai afara FIX 250 de oameni. Probabil au fost niste concedieri si cifrele variaza, probabil 237 rotunjit de media sau staff de comunicare la 250, si apoi 463 care a ajuns rotunjit la 500.. Chiar asa la voi la birou acolo la stat sunteti angajati in nr rotund? Din cati, din 5 in 5, din 10 in 10? Sunteti 30 de oameni in echipa si daca se dau afara trebuie neaparat 10? (teasing you man, e muzant, stiu ca nu lucrezi la stat ) daar - ai contracte cu el!! Bai tu te-ai haladit complet sau de la atata Ukraina si Georgescu ti s-a luat? AI inceput sa citesti articole scrise de AI.. ?? Editat Vineri la 11:04 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Vineri la 09:07 Share Postat Vineri la 09:07 Acum 13 minute, B.B. a spus: daar - ai contracte cu!! tot intra in categoria "manjit" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Vineri la 11:57 Share Postat Vineri la 11:57 (editat) Acum 3 ore, B.B. a spus: Mie personal mi se pare complet tras de par sa dai afara FIX 250 de oameni. That was my point.Asta e tot ceea ce am vrut sa zic.Realizezi ca ma contrazici spunand fix ce am spus si eu? Facepalm. Si repet eu nu am zis ca STIU eu ceva ci doar comentam pe marginea aritcolului de presa.Daca aia din presa gresesc sau nu e problema lor,nu ma apuc eu sa verific,si nici nu am cum sa stiu asa ceva, wtf...am impresia ca discut cu un copil de 6 ani Am impresia ca te plictisesti si trollezi asa ca o sa te las sa bati campiii in continuare. Editat Vineri la 12:02 de Method Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Vineri la 12:16 Share Postat Vineri la 12:16 Acum 3 ore, B.B. a spus: Bai tu te-ai haladit complet sau de la atata Ukraina si Georgescu ti s-a luat? AI inceput sa citesti articole scrise de AI.. ?? Doar ca al dreaq AI stie el ce stie.. Mecla aia a lui spune tot Crezi ca nu se va lasa cu tiganie?! Ca matale cunosti personajul mai bine ca restul de aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Duminică la 06:16 Share Postat Duminică la 06:16 Se pare ca Acosta a refuzat sa mai ia parte la testul privat de la Jerez pe care îl va face KTM. Sa înțelegem de aici ca deja are vorbele făcute cu VR46? Smart boy. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Duminică la 10:29 Share Postat Duminică la 10:29 Acum 4 ore, Method a spus: Se pare ca Acosta a refuzat sa mai ia parte la testul privat de la Jerez pe care îl va face KTM. Sa înțelegem de aici ca deja are vorbele făcute cu VR46? Smart boy. Important e sa aiba modelul 2025 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Duminică la 12:36 Share Postat Duminică la 12:36 Acum 2 ore, nike a spus: Important e sa aiba modelul 2025 De ce? Nu ziceati voi ca nu contează ce an e mobra atata timp cat e dukati? Sau era valabil doar in cazul lui Marcel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Duminică la 13:18 Share Postat Duminică la 13:18 (editat) Acum 41 minute, danypop a spus: De ce? Nu ziceati voi ca nu contează ce an e mobra atata timp cat e dukati? Sau era valabil doar in cazul lui Marcel... Pana acum vroiati egalitate, acum nu mai e bine Sa fie show, d-aia! Editat Duminică la 13:18 de nike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Duminică la 13:37 Share Postat Duminică la 13:37 N-ai răspuns la întrebare, conteaza ce an e mobra sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Luni la 06:49 Share Postat Luni la 06:49 Acum 18 ore, danypop a spus: De ce? Nu ziceati voi ca nu contează ce an e mobra atata timp cat e dukati? Sau era valabil doar in cazul lui Marcel... Good point Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Luni la 07:54 Autor Share Postat Luni la 07:54 La 15.12.2024 la 8:16, Method a spus: Se pare ca Acosta a refuzat sa mai ia parte la testul privat de la Jerez pe care îl va face KTM. Sa înțelegem de aici ca deja are vorbele făcute cu VR46? Smart boy. in ce sens a refuzat? pilotii oficiali nu au voie sa testeze decat in testele oficiale/comune. doar Yamaha si Honda pot testa cu pilotii oficiali in teste private. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Luni la 08:18 Share Postat Luni la 08:18 La 15.12.2024 la 8:16, Method a spus: Se pare ca Acosta a refuzat sa mai ia parte la testul privat de la Jerez pe care îl va face KTM. Sa înțelegem de aici ca deja are vorbele făcute cu VR46? Smart boy. Tocmai ca este SMARTBOY, nu cred ca refuza el. In plus pare a fi baiat de cuvant si de treaba(acum tu o sa vii si o sa-mi spui ca baietii de treaba nu castiga campionate ) si nu o lepadatura care fuge imediat unde-i mai caldut . KTM la ridicat de la 0 absolut, la promovat consecutiv, nu cred ca le face el asa ceva decat daca KTM nu mai are ce face si pleac din MotoGP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Luni la 10:57 Share Postat Luni la 10:57 Acum 21 ore, danypop a spus: N-ai răspuns la întrebare, conteaza ce an e mobra sau nu? O sa conteze daca iese in urma pilotilor de la factory. Iti e ok acum raspunsul? Acum scrie ce ai vrut sa demonstrezi cu aceasta intrebare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Luni la 12:08 Share Postat Luni la 12:08 Acum 4 ore, ioio_viola a spus: in ce sens a refuzat? pilotii oficiali nu au voie sa testeze decat in testele oficiale/comune. doar Yamaha si Honda pot testa cu pilotii oficiali in teste private. Acosta nu e pilot oficial.Cel putin nu in 2024. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Luni la 12:29 Share Postat Luni la 12:29 Acum 20 minute, Method a spus: Acosta nu e pilot oficial.Cel putin nu in 2024. Testele se fac pt 2025, nu? Mai apartin de 2024? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate