frigider Postat Februarie 13 Share Postat Februarie 13 Acum 37 minute, apriliacluj a spus: are cineva un tabel cu rezultatele cumulate din teste?? nu e si la ei pe site? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 13 Share Postat Februarie 13 doar defalcat, cele 4 sesiuni separat nu si unul centralizat, cumulat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Februarie 13 Share Postat Februarie 13 Găsești pe https://www.crash.net/motogp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 13 Share Postat Februarie 13 Acum 5 ore, Method a spus: Foarte interesanta decizia.Deci cu alte cuvinte,Ducati merge la fiabilitate nu se risca.Nici nu prea are de ce,oricum e top dog v2024. Tardozzi zicea ca pilotii vor testa si vor da recomandari - dar ca decizia finala o vor lua Gigi dimpreuna cu inginerii pana la data omologarii - 28.02.2025. Dar se pare ca intradevar toti factorii echipei - si pilotii si inginerii,inclina spre v2024 - de fapt un v2024 cu anumite piese upgradate dupa cum zice Marquez. Nu vor sa riste - v2024 e tried and tested,e fiabil,puternic - stiu ei mai bine.Trebuie luat in calcul faptul ca nu il mai pot modifica 2 ani de acum incolo,deci orice eventuala problema (de fiabilitate,performanta sau comportament/powerband) pe care ar avea-o cu v2025 ii va chinui cel putin 2 ani. Din ce am citit eu ei au spus ca nu sunt mari diferente intre cele doua motoare doar ca 2025 are niste semne de intrebare si nu vor sa riste. Overall feelingul a fost mai bun la ambii piloti cu 2024 decat cu 2025. P.S. - daca era la Honda si MM zicea ca ii place mai mult motorul de anul trecut, Honda ar fi zis : lasa ca te obisnuiesti tu cu cel nou, iti ziceam noi ca e e mai bun! Acum 4 ore, Method a spus: Doar Yamaha si Honda KTM si daca ar avea concesii nu cred ca mai au fonduri sa dezvolte.... Eu cred ca un proiect de genul intr-o companie serioasa are un buget stabilit cu mult inainte, care sa permita si dezvoltarea si tot ce implica, batut in cuie. Daca nu au sanse de izbanda si nu inoveaza, ca MotoGP nu inseamana numa sa vii la munca si sa semnezi condica, te invarti in weekend pe circuit, mergi cu avionul si cam atat, MotoGP inseamna TOT.. daca nu au nici o sansa de ce mai participa? De ce ar mai cheltui bani aiurea in coma pentru inca un sezon, asa ca sa apara la televizor? Eu zic ca o sa faca tot posibillul ca si pana acum, o sa dezvolte ce au de dezvoltat, etc. Altfel pot sa anunte de acum ce se lasa de sportul asta. Bugetul lor nu este afectat, au declarat de cateva sute de ori deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 13 Share Postat Februarie 13 Acum 50 minute, B.B. a spus: au declarat de cateva sute de ori deja Și plăvanis a declarat că nu demisionează! Acum 51 minute, B.B. a spus: Honda ar fi zis : lasa ca te obisnuiesti tu cu cel nou, iti ziceam noi ca e e mai bun! Păi lumea zicea că Gigi face 🏍 și băjeții tre să dibuiască m9dul în care s-o călărească! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Februarie 13 Share Postat Februarie 13 Acum 11 minute, ENEOS a spus: Și plăvanis a declarat că nu demisionează! 1 oră în urmă, B.B. a spus: bahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Februarie 13 Share Postat Februarie 13 Acum 7 ore, Method a spus: Ce te face sa crezi ca Ducati nu si-a facut lectiile in pre-sezon? Nu am spus ca nu si-au facut lectiile, ci ca nu le-a terminat de facut. Chestie de nuanta. Ma refer strict la situatia prezenta, in care Ducati nu poate miza pe noul motor si revin la cel din 2024, pentru ca au ramas niste probleme nerezolvate, care le da cu rest. Altfel, in termeni de performanta, nu cred ca vor fin semne de intrebare, in ceea ce priveste favoritii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Februarie 13 Share Postat Februarie 13 Acum 25 minute, xt600 a spus: Nu am spus ca nu si-au facut lectiile, ci ca nu le-a terminat de facut. Chestie de nuanta. Ma refer strict la situatia prezenta, in care Ducati nu poate miza pe noul motor si revin la cel din 2024, pentru ca au ramas niste probleme nerezolvate, care le da cu rest. Altfel, in termeni de performanta, nu cred ca vor fin semne de intrebare, in ceea ce priveste favoritii... Poate dacă nu era cu motorul pe 2 ani se băgau. Știi ca la început de sezon gp urile SH mergeau mai bine decât uzina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Februarie 14 Share Postat Februarie 14 Acum 13 ore, frigider a spus: Poate dacă nu era cu motorul pe 2 ani se băgau. Posibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Februarie 14 Autor Share Postat Februarie 14 a zis si Tardozzi parca ca anul asta programul e foarte ciudat in sensul ca in trecut intre primul test si al doilea aveau mai mult timp si puteau sa ajusteze mai multe piese care le testau. pe cand anul asta timpul intre cele 2 teste a fost foarte scurt si in 2 saptamani incepe campionatul. si cum nu au avut timp de ajustari riscul era prea mare pentru a merge cu motorul nou pe urmatorii doi ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 14 Share Postat Februarie 14 Nici Ducati/Gigi nu mai sunt ce-au fost! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Februarie 14 Share Postat Februarie 14 S-au stricat. La fel ca Vama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 14 Share Postat Februarie 14 clubul nostalgicilor.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 14 Share Postat Februarie 14 Aici e? Hmmm, parcă nici ăsta nu mai e ca înainte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 14 Share Postat Februarie 14 A venit Marquez anti-dezvoltatorul si a stricat tot. Se cunoaste deja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Februarie 14 Share Postat Februarie 14 1 oră în urmă, B.B. a spus: A venit Marquez anti-dezvoltatorul si a stricat tot. Se cunoaste deja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Februarie 14 Share Postat Februarie 14 Acum 2 ore, apriliacluj a spus: clubul nostalgicilor.... true true Acum 1 oră, B.B. a spus: A venit Marquez anti-dezvoltatorul si a stricat tot. Se cunoaste deja. Vine asta si strica si Ducati precum a stricat Honda. E de la feedback.E slabut pe feedback,nu "se" stie. Si ca sa continuam in spiritul nostalgiei Dar daca il aduceau pe Rossi...alta era treaba pun pariu.Ala le dadea feedback'ul corect (parca le-a mai dat o data...) dand o tura cu Ducati la Tavullia,in the dirt.Nici nu trebuia sa vina pana la circuit,geniul se cunoaste si in tarana.Ala om,nu pocnitoarea de Marcel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 14 Share Postat Februarie 14 Acum 22 minute, Method a spus: true true Vine asta si strica si Ducati precum a stricat Honda. E de la feedback.E slabut pe feedback,nu "se" stie. Si ca sa continuam in spiritul nostalgiei Dar daca il aduceau pe Rossi...alta era treaba pun pariu.Ala le dadea feedback'ul corect (parca le-a mai dat o data...) dand o tura cu Ducati la Tavullia,in the dirt.Nici nu trebuia sa vina pana la circuit,geniul se cunoaste si in tarana.Ala om,nu pocnitoarea de Marcel. Din pacate cariera lui Rossi nu s-a suprapus cu cea a lui Gigi la Ducati, ca poate altfel ar fi stat lucrurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 14 Share Postat Februarie 14 +1 !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Februarie 14 Share Postat Februarie 14 Păcat de Rossi, a găsit o motocicletă proastă, fusese stricată de Casey Stoner... Faptul că Stoner a câștigat titlul cu motocicleta aia și mai mult de 100 puncte diferență față de locul doi nici nu merită să fie amintit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 14 Share Postat Februarie 14 Acum 17 minute, Kagemusha a spus: Păcat de Rossi, a găsit o motocicletă proastă, fusese stricată de Casey Stoner... Faptul că Stoner a câștigat titlul cu motocicleta aia și mai mult de 100 puncte diferență față de locul doi nici nu merită să fie amintit. a castigat cu motoreta din 2007, Rossi a venit in 2011 cand deja mr.Stoner avea un trend descendent calare pe ducati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 14 Share Postat Februarie 14 Acum 53 minute, Kagemusha a spus: Păcat de Rossi, a găsit o motocicletă proastă, fusese stricată de Casey Stoner... Faptul că Stoner a câștigat titlul cu motocicleta aia și mai mult de 100 puncte diferență față de locul doi nici nu merită să fie amintit. Aminteste-ti Era Bridgestone care a facut diferenta!!!! Restu e poveste.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Februarie 15 Share Postat Februarie 15 Acum 13 ore, Kagemusha a spus: Păcat de Rossi, a găsit o motocicletă proastă, fusese stricată de Casey Stoner... True true Bulangiu și Stoner ala. Acum 17 ore, Cavaleru a spus: Din pacate cariera lui Rossi nu s-a suprapus cu cea a lui Gigi la Ducati, ca poate altfel ar fi stat lucrurile. Nu cred ca ar fi schimbat ceva Dimpotrivă,cred ca ar fi afectat urat cariera lui Gigi,iar Ducati niciodată nu ar fi ajuns la performantele la care e acum. Mă gândesc la clash'urile lui Gigi cu un alt campion cu fitze - Lorenzo,care la venire vroia sa își impună ideile lui despre cum trebuie sa fie motoreta Ducati. Îți dai seama cum ar fi încercat sa se impună Rossi. Lorenzo pana la urma s-a dat pe brazda dar Rossi nu cred ca s-ar fi dat,iar la ce influență avea atunci când a venit la Ducati...cred ca Gigi ar fi fost demis dacă nu se conforma și nu făcea lucrurile precum ar fi cerut "dezvoltatorul"...si am văzut ce se întâmplă când se fac lucrurile precum visează piloții si nu conform inginerilor....atât cu Rossi în perioada Ducati cât și exemplul mai actual cu Marquez și Honda. (Asta nu înseamnă că Rossi nu era probabil cel mai accomplished pilot la acea oră - nu critic pilotul,ci mitul pilotului "dezvoltator") Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Februarie 15 Share Postat Februarie 15 La 14.02.2025 la 18:17, Kagemusha a spus: Faptul că Stoner a câștigat titlul cu motocicleta aia și mai mult de 100 puncte diferență față de locul doi nici nu merită să fie amintit. Diferenta aia de 100 de puncte s-a datorat si altor factori, nu numai skill-ului australianului. Ca in anul urmator i-a dat-o Rossi cu aproape 100 de puncte, nu spune nimeni. Acum 14 ore, Method a spus: Nu cred ca ar fi schimbat ceva Dimpotrivă,cred ca ar fi afectat urat cariera lui Gigi,iar Ducati niciodată nu ar fi ajuns la performantele la care e acum. Mă gândesc la clash'urile lui Gigi cu un alt campion cu fitze - Lorenzo,care la venire vroia sa își impună ideile lui despre cum trebuie sa fie motoreta Ducati. Îți dai seama cum ar fi încercat sa se impună Rossi. Lorenzo pana la urma s-a dat pe brazda dar Rossi nu cred ca s-ar fi dat,iar la ce influență avea atunci când a venit la Ducati...cred ca Gigi ar fi fost demis dacă nu se conforma și nu făcea lucrurile precum ar fi cerut "dezvoltatorul"...si am văzut ce se întâmplă când se fac lucrurile precum visează piloții si nu conform inginerilor....atât cu Rossi în perioada Ducati cât și exemplul mai actual cu Marquez și Honda. Stiu ca iti place sa dai cu pietre in "dezvoltator", de cate ori ti se ridica subiectul la fileu, dar daca esti corect, recunosti ca motoreta aia facuta de Pretios era un esec din nastere. Jiji, are el bube de alta natura, dar motorete stie sa faca. Sunt convins ca parteneriatul dintre Jiji si Rossi ar fi functionat la fel de eficient ca si cel cu Furusawa. Astazi nu ai mai fi avut in cine sa arunci cu pietre.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Februarie 16 Share Postat Februarie 16 Acum 9 ore, xt600 a spus: motoreta aia facuta de Pretios era un esec din nastere. Sunt convins ca parteneriatul dintre Jiji si Rossi ar fi functionat la fel de eficient ca si cel cu Furusawa. Hayden nu ar fi fost de acord cu tine,a zis cu subiect și predicat asta.Si nu erau vorbe goale,in teste a avut și timpii ca să o demonstreze.Deci nu prea tine apa teoria asta. Era altceva,o moto cu un feeling total diferit fata de ceea ce servise tribunul pana atunci și probabil necesita o schimbare totala de stil,și de aceea a fost respinsa din start. El vroia tot Yamaha. De aceea sunt convins ca ar fi ieșit scântei- pt Ducati trebuie sa îți schimbi stilul de mers - a spus-o Marquez au spus-o toți. Rossi n ar fi făcut asta într-un milion de ani,iar Gigi după cum am văzut n-ar fi schimbat motoreta deci am fi avut un impas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate