Sari la conținut

Experimente " la rece "

Constantin
 Share

Postări Recomandate

Acum 19 ore, Constantin a spus:

Ajungeți curând la 85 de ani. După ce veți parcurge 300 km cu mobra/zi, iarna, veți fi mai lămuriți. Probabilitatea este mica.

Sa fie sanatate la toti, dar daca tot postati ceva pe topicele initiate de dvs. puneti macar informatii COMPLETE, poze cu realizarea, ce presupune acest costum etc

Editat de Ruginel
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 60
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Acel costum contine nanoparticule care resping fileurile de aer rece, ploaie,etc. A fost un topic pe tema asta anii trecuti si initiatorul topicului a premiat acel costum cu ...acuma pesemne il cauta din nou...

Link spre comentariu

Acum 6 ore, Constantin a spus:

Ajungeți curând la 85 de ani. După ce veți parcurge 300 km cu mobra/zi, iarna, veți fi mai lămuriți. Probabilitatea este mica.

Iar te lauzi. Ai fost cu scutecu', nu cu mobra.

Acum 50 minute, megamotoreta a spus:

Acel costum contine nanoparticule care resping fileurile de aer rece, ploaie,etc. A fost un topic pe tema asta anii trecuti si initiatorul topicului a premiat acel costum cu ...acuma pesemne il cauta din nou...

Aoleu, daca aude Georgescu...

Link spre comentariu

Eu tot nu sunt lamurit ce este cu costumul caroserie, YNVatatorul nu vrea sa ne impartaseasca secretul.:what:

E un costum pe care-l pui peste caroserie? E un costum confectionat din caroserii sau elemente de caroserii? Cum se face ca, aparent, cu costumul caroserie te doare la basca de vantul lateral?  :moron:

Link spre comentariu

Ca sa imbin utilul cu placutul,am iesit si eu Luni pe la pranz,cu moto din centru pana in Afumati,pe A3 si A0,in oras era uscat,dar pe A-uri era mazga,putina ceață.

Nu e de mers cu moto,decat de nevoie, la sub 5 grade,in afara orasului.

Link spre comentariu

Solutia carosarii cu role de sprijin a apărut în 1986, parca. Excluzând costul, cca 50.000, senzația plăcută data de motocicleta e alterata.

La Garmisch, în fiecare an se prezenta, drept curiozitate.

Link spre comentariu

Pentru opulenta si confort maxim,pe un scuter,cu putina imaginatie se poate adapta un incalzitor pe motorina(sirocou) sa bage caldura la picioare si cu husa de protectie a picioarelor ,confortul este garantat.

Evetual trase si doua tuburi flexibile in manusile alea mari care raman pe ghidon si sa rezolvat problema si la maini.

La casca tot asa un tub ca la scafandri si sa rezolvat si problema inghetarii nasului de Nepalez.

Cost estimat pana in 1000 ron cu manopera proprie.

Acu nu o luati in serios sa ma asaltati cu comenzi.

Link spre comentariu

• 2 weeks later...
Acum 3 ore, Constantin a spus:

Astăzi, de Sfântul Ion, 9 grade spre Vidraru. 320 km.

TimePhoto_20250107_112322.jpg

V-am depasit in aceasta dupa-amiaza pe A1, sensul Pitesti - Bucuresti.
Asfalt uscat!

Link spre comentariu

Sunt mai mult de 50 de ani de la eșuarea vasului. Plaja era fina, cum era și la Mamaia. În sudul Franței, pe coasta de azur, își punea lumea cipici sa poată întra în apă. Și ziceau " ce plaje e la Mamaia!". Acum, ca la ei, scoici! La Costinești era un paradis al sălbăticiei. Desigur, îmi amintesc astfel fiindcă eram tânăr.

Revenind în actualitate  500 km/zi în ianuarie, când e ziua scurta, și pierzi la plecare și înapoiere peste 1 ora sa străbați Buc. nu prea se recomanda. Mai este și soarele la asfințit pe autostrada, mai ca nu mai poți distinge amănunte.

Link spre comentariu

Acum 21 minute, Constantin a spus:

Sunt mai mult de 50 de ani de la eșuarea vasului. Plaja era fina, cum era și la Mamaia. În sudul Franței, pe coasta de azur, își punea lumea cipici sa poată întra în apă. Și ziceau " ce plaje e la Mamaia!". Acum, ca la ei, scoici! La Costinești era un paradis al sălbăticiei. Desigur, îmi amintesc astfel fiindcă eram tânăr.

Revenind în actualitate  500 km/zi în ianuarie, când e ziua scurta, și pierzi la plecare și înapoiere peste 1 ora sa străbați Buc. nu prea se recomanda. Mai este și soarele la asfințit pe autostrada, mai ca nu mai poți distinge amănunte.

A zis la TV ca vor sa largeasca plaja de la Costinesti.

Am facut si eu o plimbare pana la Constanta,acum multi ani,dar am inoptat la Medgidia la niste rude,am mers numai cand era soarele sus si temperatura maxima. 

Link spre comentariu

Acum 3 ore, Constantin a spus:

500 km/zi în ianuarie, când e ziua scurta, și pierzi la plecare și înapoiere peste 1 ora sa străbați Buc. nu prea se recomanda. Mai este și soarele la asfințit pe autostrada, mai ca nu mai poți distinge amănunte.

Și atunci de ce?

Link spre comentariu